Novinka Reduced price! Buxus Topiary Gule Visí Kôš Rastlín Fialová Umelý Kvet Levandule Zväčšiť

Buxus Topiary Gule Visí Kôš Rastlín Fialová Umelý Kvet Levandule

€10.37

-29 %

€14.81

Nový produkt

Pôvod CN(Pôvodu)
Počet Pc 1pc
Umiestnenie Zavesenie
Rastlina Štýl bonsai
Materiál Plastové

Funkcia: Táto položka je umelá rastlina levanduľa loptu.

Vykonané posledné v každom počasí.S realistický tvar a farebný dizajn, to je krásne a elegantné.To možno ľahko zavesiť na strop, stenu, strom, zábradlia a iné miesto.Vhodné pre domáce, narodeniny, svadby, stage, kaviareň a iné occassion.

Kupujúci je povinné čítanie:

1. Na uľahčenie prepravy, lopta je rozdelený na dve hemisféry.V procese prepravu slamy loptu, je nevyhnutné, že slama lopta sa zlúčia. baviť sa!A netraste s ním niečo s rukami, alebo obarenie to s vriacou vodou.Lopta je krajší.Ak dve pologule rámy nemôžete zasunúť do zásuvky, prosím, upevnite ich pomocou lana alebo drôtu, a vložte ich priamo pri tráva padá.

2. Produkt snímka v naturáliách, a efekt nie je tak zrejmé.Produkt merania je priemer celého produktu slamy loptu.Štandard je druh.

Špecifikácia: Veľkosť: 30 cm/25 CM/20 CM Farba: Fialová+ Zelená Materiál: Polyetylén

Package zahrnuté:

1 x Fialová Levandule Topiary Loptu(bez reťazí)

Štítky: umelé loptu tráva, loptu tráva, kórejský buxus, bonsai strom auta, malé topiary loptu, buxus zime, RASTLINA, bougainvillea, umelé jeden loptu topiary strom, anglický buxus.

Napísať recenziu

Buxus Topiary Gule Visí Kôš Rastlín Fialová Umelý Kvet Levandule

Buxus Topiary Gule Visí Kôš Rastlín Fialová Umelý Kvet Levandule

Funkcia: Táto položka je umelá rastlina levanduľa loptu. Vykonané posledné v každom počasí.S realistický tvar a farebný dizajn, to je krásne a elegantné.To možno ľahko zavesiť na strop, stenu, strom, zábradlia a iné miesto.Vhodné pre domáce, narodeniny, svadby, stage, kaviareň a iné occassion. Kupujúci je povinné čítanie: 1.

Súvisiace produkty