Novinka Reduced price! 1setSewing Šev Sprievodca Polohovacia Doska Multi Funkčné Interlock Príručka Mriežka Opatrenie Chovateľ Šablóny Šijací Stroj Príslušenstvo Zväčšiť

1setSewing Šev Sprievodca Polohovacia Doska Multi Funkčné Interlock Príručka Mriežka Opatrenie Chovateľ Šablóny Šijací Stroj Príslušenstvo

€2.84

-24 %

€3.78

Nový produkt

Pôvod CN(Pôvodu)
Typ Veľkoobchod No
Súbor Typ No
Druh Šijací Stroj Časti
Použitie Iné
Materiál Plastové

Tento Šijací Stich Príručka je go-svu sprievodca pre dokonalé šitie.Sprievodcovia držať váš šijací stroj povrch s repositionable, opakovane lepidlo jell, že je trvalo pripevnené k príručka povrchu, takže vaše šitie jednoduché a presné.

Hlavné Funkcie

Získať Presné Šitie Šev

2-dielna spriahnuté sprievodca s ideálne tvary a hrany pre dokonalé šitie obsahuje mriežku opatrenie chovateľ šablóny 3 kusy spolu, takže vaše šitie jednoduché a presné.

Všestranné Použitie

Opakovane a repositionable lepidlo sprievodca spodnej pre needlecrafts, dokonalé šitie, vhodný na mieru polohy, ktorým tkaniny, ručné práce, atď.

Lepidlo Jell - Stála

Sprievodcovia držať váš šijací stroj povrch s lepiacou jell, že je trvalo pripevnené k príručka povrchu.Ideálny pre pomáha zosúladiť obrobkov na šijací stroj.Zahŕňa rovné a zakrivené hrany, ktoré môžu byť vyrovnané.

Opakovane A Repositionable

Ak jell stáva špinavé alebo plné žmolky, jednoducho opláchnite pod tečúcou vodou a tie sú dobré ísť znova a znova.Set obsahuje jasné plastové mriežky opatrenie na pomoc v príručka umiestnenie, ktoré slúži aj ako držiteľ, keď príručky nie sú v prevádzke.

6-v-1, Šitie Príručka

6 v 1, Šitie: 1 rovné šitie , 2 šitie, prešívanie pásy , 3 šitie vonkajšie krivky , 4 šitie vnútorné krivky, 5 topstitch pozdĺž pravej strany, 6 topstitch po ľavej strane.

Špecifikácie

Materiály

Plastové

Hmotnosť Výrobku

40 G

Obsah Balenia

Šijacie Šev Sprievodca Polohovaciu Dosku

Šev Sprievodca × 2

Polohovacia Doska × 1 Poznámka

Vzhľadom na ručné merania, nechajte mierne meranie odchýlky.

Vzhľadom k rôznym displej a svetelné efekty, skutočná farba položky môžu byť mierne odlišné od farby zobrazené na obrázku.

Štítky: šiť vzor, stroj pfaff na šitie, Krepové, slinger šijací stroj príslušenstvo, ydk šijací stroj motorových, príslušenstvo šiť, industriel šijací stroj, šijací stroj pfaff tkaniny, durkopp adler šijací stroj, zonesun stroj olej.

Napísať recenziu

1setSewing Šev Sprievodca Polohovacia Doska Multi Funkčné Interlock Príručka Mriežka Opatrenie Chovateľ Šablóny Šijací Stroj Príslušenstvo

1setSewing Šev Sprievodca Polohovacia Doska Multi Funkčné Interlock Príručka Mriežka Opatrenie Chovateľ Šablóny Šijací Stroj Príslušenstvo

Tento Šijací Stich Príručka je go-svu sprievodca pre dokonalé šitie.Sprievodcovia držať váš šijací stroj povrch s repositionable, opakovane lepidlo jell, že je trvalo pripevnené k príručka povrchu, takže vaše šitie jednoduché a presné. Hlavné Funkcie Získať Presné Šitie Šev 2-dielna spriahnuté sprievodca s ideálne tvary

Súvisiace produkty