Novinka Reduced price! Zlato Morská víla Večerné Šaty Dlhé 2020 Župan De Soiree Milú Formálne Prom Šaty Luxusné Elegantné Party Šaty abiye gece elbisesi Zväčšiť

Zlato Morská víla Večerné Šaty Dlhé 2020 Župan De Soiree Milú Formálne Prom Šaty Luxusné Elegantné Party Šaty abiye gece elbisesi

€120.80

-24 %

€158.95

Nový produkt

Číslo Modelu ML30
Módny Prvok Vintage
Príležitosti Formálne Večer
Vstavaný Podprsenka Áno
Dĺžka Šiat Poschodie-Dĺžka
Silhouette Trúbka / Morská Víla
Textílie Typ Tylu
Rukáv Dĺžka(cm) Bez rukávov
Vlak Súd Vlak
Názov Značky Muriel Lester
Skutočné Obrazy Áno
Pasu Prírodné
Výstrih Zlatko
Dekorácie Appliques, Čipky
Materiál Polyester
Rukáv Štýl Bez rukávov
Položka Druh Večerné Šaty

Vitajte na Muriel Lester Úradnej Obchod Teplé Tipy :

Prispôsobené služby A Rush Poradí Sú k Dispozícii

1. Drahý priateľ,robíme štandardnej veľkosti alebo vlastné vyrobené veľkosť, cena je rovnaká, prosím nechajte nám váš merania ak sa rozhodnete zákazku.Prosím pozrite si nižšie meranie pokyn.Zákazku Prosím Skončil Podľa informácií: Ak chcete zákazku , prosím ponúkajú merania napríklad nasledovné relácie:

(A) Poprsie: _______palec/cm

(B) Pás: _______palec/cm

(C) Boky: _______palec/cm

(D) Z Duté Podlahy cez prsia bez topánok: _______palec/cm

(E) Šírku Ramien: _______palec/cm

Ak šaty majú popruh alebo rukávmi , stále potrebujeme iné veľkosti:

(F)Armseye:__palec/cm

(G)Ramenný Bod na Zápästie:__palec/cm

Režim Šou

Len šaty ,nemá Iné Svadobné Doplnky Ak potrebujete model Príslušenstvo ,Prosím, kontaktujte nás ,Najlepšie praje!!!

TABUĽKA VEĽKOSTÍ

2.Meranie Sprievodca perfektný padnúce šaty začína ideálne merania.Pred objednaním na mieru-šaty z Nášho Obchodu, odporúčame nájsť profesionálne miestneho krajčíra, ktorý vám môže pomôcť opatrenie presne.Tu vám ukážeme, merania, ktoré sú potrebné a ako správne si ich.Upozornenie: meranie sami doma, je to zložitejšie ako si myslíte!Pre dosiahnutie najlepších výsledkov, mať vždy meraní odborné miestny krajčír.

-Tovar bude zaslaný na TNT, UPS, FedEx, DHL, EMS,Čína Príspevok atď.

Dodacia lehota: 4-7 dní, TNT, UPS, FedEx, DHL, atď

Ide o medzinárodnú prepravu.Tovar vám bude couriered z Číny na vašu adresu.Môžeme zložiť šaty inside out na ochranu lištovanie alebo šnurovanie.Budeme klásť šaty v kuriér taška.Parný stlačením sa odporúča po medzinárodnú prepravu.Pred odoslaním budeme robiť dôkladné preskúmanie, snažil byť žiadne problémy.Ale, ak kupujúci dostal tovar zistené problémy, prosím, kontaktujte nás, pomôžeme vám správne riešiť.

O Colné Poplatky

-Aby som bol úprimný,v väčšinu času, kupujúci nie je potrebné platiť clo.Avšak niekedy, v niektorých krajinách,colný úradník môže byť prísny.Nebudeme zodpovedať všetky colné poplatky,prosím pozrite sa na to, colnej politiky na svoje miesto.Ak budete musieť platiť colné poplatky,je to vaša povinnosť, aby vaše vyhral krajiny ,kupujúci by mali pochopiť túto situáciu.S pozdravom a ďakujem za pochopenie.

-Prosíme o potvrdenie vašej objednávky (správnu veľkosť, farba, štýl) pozorne predtým, než sa rozhodnete zadať objednávku.Všetky objednávky sú usporiadané podľa vašich potvrdení objednávky.Ako vždy, ak je tam problém, alebo ak je položka je neuspokojivé, prosím kontaktujte nás najprv pre rýchle a atisfactory rozlíšenie, napríklad, vrátenie alebo výmena ďalšie nové položky pre vás.Prosím, láskavo kontaktujte nás na návrat na prvý do 48 hodín po obdržaní tovaru.Vrátený položka musí byť v perfektnom stave, ako bola odoslaná na vás, nebolo zmenené a neboli nosené.Ak existuje akýkoľvek prach, špinavé škvrny, zmeniť, a tak sme sa nesmie ponúkať vrátenie peňazí.Ponúkame BEZPLATNÚ OPRAVU na vaše šaty!No poštovné a odoslať ju späť a re-náklady na dopravu k vám bude na váš účet.Je potrebné, aby na položku alebo šaty by mali byť vrátené k nám do 14 dní po návrate žiadosť je akceptovaná. -Sme veľmi radi, že prácu za vás, a všetky naše úsilie je zamerané na získanie viac a viac lepšie služby pre podporu vašich potrieb šaty alebo podnikania.Takže vaše láskavo a spokojných komentáre vrátil sú pre nás veľmi dôležité.A to určite pomôže, obaja sme v budúcnosti obchodnej spolupráce.A vašu rýchlu pozitívna spätná väzba bude vysoko ceníme .Aj pls kontaktujte nás, ak máte akékoľvek problémy.Môžete poslať e-mailu alebo chatu s nami on-line,boli zodpovedané všetky e-maily do 1 pracovného dňa.Ak nie ste dostali našu odpoveď,prosím, láskavo odoslať váš e-mail,odpovieme vám čo najskôr.Ďakujem moc za vašu podporu!

Často Kladené Otázky:

- Otázky 1:Aký je váš prospech?

Odpoveď:Excelelnt Kvality,Dobré Služby,Dobrá Cena.

- Otázky 2:Môžete si vlastné, aby šaty, či som vám poslať nejaké fotky?

Odpoveď:Áno,mali Sme Owen Továrni ,môžeme vlastné, aby šaty podľa vašich obrázkov.

-3 otázky: môžem vlastná veľkosť?

Odpoveď:Áno,môžeme vlastná veľkosť pre vás slobodne.

- Otázky 4:Ako dlho môžem si moje šaty?

To trvá asi 20 dní k návrhu a výrobe, a 7 až 10 dní na Prepravu do ruky DHL,UPS.FEDEX.INÉ SPÔSOBY DOPRAVY O 15 AŽ 30 PRACOVNÝCH DNÍ.

-Otázky 5:Čo by som mal robiť, keď ostatné je niečo zlé, šaty?

A:povedz nám, Prosím, na prvý raz,budeme sa snažiť v našich silách, aby vám pomohol vyriešiť problém.Ak je to naša chyba,budeme zodpovední za to.

-Otázky, 6: Šaty Budú ROVNAKÉ S MODELOM ?

ODPOVEĎ: AKO ČESTNÝ SELER

Sme si istí, že môžete držať 95% Vyššie ISTÉHO MODELU .

Štítky: šaty fiesta, aj šaty dlhé, luxusné, kovové šifón šaty, dresess pre ženy, šaty gala, kovové formálne šaty, bluse, kimino, šaty letné, fiesta.

Napísať recenziu

Zlato Morská víla Večerné Šaty Dlhé 2020 Župan De Soiree Milú Formálne Prom Šaty Luxusné Elegantné Party Šaty abiye gece elbisesi

Zlato Morská víla Večerné Šaty Dlhé 2020 Župan De Soiree Milú Formálne Prom Šaty Luxusné Elegantné Party Šaty abiye gece elbisesi

Vitajte na Muriel Lester Úradnej Obchod Teplé Tipy : Prispôsobené služby A Rush Poradí Sú k Dispozícii 1. Drahý priateľ,robíme štandardnej veľkosti alebo vlastné vyrobené veľkosť, cena je rovnaká, prosím nechajte nám váš merania ak sa rozhodnete zákazku.Prosím pozrite si nižšie meranie pokyn.Zákazku Prosím Skončil Podľa informácií: