Novinka Reduced price! Veľkoobchod Bad Brains Vintage Červená Nadrozmerné Kawaii Nový Vintage Tees 92180 Zväčšiť

Veľkoobchod Bad Brains Vintage Červená Nadrozmerné Kawaii Nový Vintage Tees 92180

€5.05

-49 %

€10.09

Nový produkt

Kapucňou No
Pôvod CN(Pôvodu)
Platné Sezóny Štyri Ročné Obdobia
Golier O-Krku
Vzor Typ Geometrické
Materiál BAVLNA
Platné Scény Príležitostné
Textílie Typ Pletené
Rukáv Dĺžka(cm) krátke
Štýl Príležitostné
Rukáv Štýl O

Poznámky:

1. Vážení zákazníci, ako farbu, vzor a farbu pozadia oblečenie sa môže prekrývať, prosím, starostlivo skontrolujte a potvrďte, či to je to, čo chcete pred podaním objednávky.Tento obchod sa zameriava na veľkoobchodný prispôsobenie.

2. Veľkosť T-shirt v našom obchode je Americká veľkosť .Naše T-shirt tkanina je 180gsm/100% bavlny,ktorá je vyvážať do Spojených Štátov kvality.

【Možné varianty] vyzýva Tento T-shirt je veľmi vhodný pre fitness, voľný čas, domov, cestovanie, rôzne aktivity a súťaže.

【 Umývanie pokyny] vyzýva Ručné pranie a pranie v práčke.Nie namočiť na dlhú dobu.Nepoužívajte bielidlá.Teplota sa pracia kvapalina by nemala presiahnuť 45ºC.

,

Štítky: ľudský mozog, kotva tkaniny tlače, anna elsa tortu, earmuff maska, anatómia lebky, ľudské lebky, kawaii t tričko, mozog model, harajuku kawaii, lolita spánku.

Napísať recenziu

Veľkoobchod Bad Brains Vintage Červená Nadrozmerné Kawaii Nový Vintage Tees 92180

Veľkoobchod Bad Brains Vintage Červená Nadrozmerné Kawaii Nový Vintage Tees 92180

Poznámky: 1. Vážení zákazníci, ako farbu, vzor a farbu pozadia oblečenie sa môže prekrývať, prosím, starostlivo skontrolujte a potvrďte, či to je to, čo chcete pred podaním objednávky.Tento obchod sa zameriava na veľkoobchodný prispôsobenie. 2. Veľkosť T-shirt v našom obchode je Americká veľkosť .Naše T-shirt tkanina je 180gsm/100%

Súvisiace produkty