Novinka Reduced price! Nové Čipky Bohemia Svadobné Šaty Vintage Dlhý Rukáv Otvorenie Späť Boho Svadobné Šaty 2021 Zákazku Zväčšiť

Nové Čipky Bohemia Svadobné Šaty Vintage Dlhý Rukáv Otvorenie Späť Boho Svadobné Šaty 2021 Zákazku

€77.71

-29 %

€111.01

Nový produkt

Dĺžka Šiat Poschodie-Dĺžka
Skutočné Obrazy No
Pôvod CN(Pôvodu)
Názov Značky Sposacott
Položka Druh Svadobné Šaty
Módny Prvok Backless
Vlak Sweep/ Kefa Vlak
Svadobné Šaty Textílie Tylu
Dekorácie Čipky
Pasu Prírodné
Rukáv Štýl Pravidelné
Späť Dizajn na zips
Rukáv Dĺžka(cm) Plná
Pre Tehotné Ženy Áno
Vstavaný Podprsenka Áno
Silhouette A-LINE
Výstrih Lopatka

Ďakujeme vám za návštevu nášho obchodu.To je to pravé miesto, kde môžete nájsť stovky svadobné/podujatia šaty.

Toto je niekoľko TIPOV, ktoré kupujúci:

1/Pre výrobu čas ,o 7-12 dní pre výrobu čas,dodacia lehota závisí váš platiť.

"www.rezivo-gater.sk štandardná doprava" bol pomaly na väčšine krajín o 15-45 deň.

"Predávajúci je Spôsob Dopravy," bolo viac, rýchlejšie o 7-20 dní.

"DHL alebo UPS alebo FEDEX alebo iné príplatok doprava" boli rýchlo o 2-10 dní.

2/Na mieru vyrobené veľkosť/farbu

Všetky šaty môžu byť prispôsobené vyrobené veľkosť/farbu bez extra poplatku.Toto je opatrenie, sprievodca.

1.Poprsie=_________cm/palec

2.pás=_________cm/palec

3.Boky=_________cm/palec

4.Rameno na ramene=_________cm/palec

5.Duté(hrdlo) k Podlahe=_________cm/palec

6.Pás na Poschodí=_________cm/palec

7.Výška(bez topánok)=_________cm/palec

8.Výška topánky=_________cm/palec

9.Dátum potrebujete šaty________(ak potrebujete naliehavo prosím, kontaktujte nás)

Tak môžete posielať tieto veľkosť v správe a objednať priamo od akejkoľvek veľkosti,budeme na mieru vyrobený pre vás, ako budeme hovoriť detaily.

3/Ak máte akékoľvek otázky, kontaktujte ma!

Napríklad: na Mieru vyrobené štýl/Urgentné objednávky/Zľavu, ak viac objednávok/Príslušenstvo/Reálne obrázky a tak ďalej...

Od počítačových obrazoviek majú chromatické aberration, najmä medzi obrazovky CRT a LCD cscreen, farebný rozdiel sa nedá vyhnúť, takže nemôžeme zaručiť, ktorá farba naše produkty budú excetly rovnako ako obrázky, ktoré ste videli, prosím pochopiť.Ak ste veľmi, veľmi prísne farby, kontaktujte nás prosím v prvom rade pred vami objednávku.Vďaka.

1. Prepravné náklady: Kliknite na tlačidlo;"Doprava a platba"na karte na stránke detailu produktu, a uvidíte, dodacie údaje.Môžete vypočítať prepravné náklady podľa zadaní požadovaných informácií.

2. Čas v tranzite: Tranzitný čas mení v závislosti od rôznych spôsobov dopravy.

3. Položka Spracovanie Čas: čas spracovania pre danú zákazku sa líši v závislosti od typu produktu a stav skladu.Väčšinou, môže čas spracovania 3 do 15 pracovných dní.

Snažíme sa čo najlepšie slúžiť našim zákazníkom to najlepšie, čo môžeme. 1.Vrátime vám ak vrátite položky do 3 dní od prijatia položky. 2.Avšak, je kupujúci sa mali uistiť, že položky, vrátil sa do svojich pôvodných podmienok.Ak položky sú poškodené alebo stratené, keď sa vráti, bude kupujúci zodpovedá za poškodenie, alebo stratu, a neposkytneme kupujúci v plnej výške. 3.Kupujúci by sa mal pokúsiť podať sťažnosť s logistickej firmy na vymáhanie nákladov na poškodenie alebo stratu.Bude kupujúci zodpovedá za prepravné poplatky, ak sa chcete vrátiť položky. 4.Veľkosti alebo Nosenie Otázky : Ako všetky naše šaty sú ručne šité a zákazníka na mieru, hotové šaty môžu líšiť v závislosti od približne ±1 palec v uvedených meraní.Ak chcete zabezpečiť, aby vaše šaty budú stále fit vás dokonale, naše výstavné vytvorili všetky naše šaty s dodatočné textílie v švy umožňujú menšie veľkosti zmeny ľahko.Ak zistíte, že výrobky nie sú vhodné pre vás a máte otázky, môžete nás kontaktovať priamo. 5.Farba Nezhody : Differencs v farbu, môže byť spôsobené tým nejaké iné dôvody, ako je napríklad farba odraz v monitor, osvetlenie, pozadie, atď.Avšak, ak si myslíte, že položky prijaté v nesprávnej farby, prosím kontaktujte nás a zistite, či sa vrátiť, alebo vrátenie peňazí je možné.

Štítky: svadobné šaty morskej panny boho, svadobné šaty boho marron, vera svadobné šaty boho, svadobné šaty shamagne boho, zlaté šaty boho, svadobné šaty materskej boho, vysoký golier svadobné šaty boho, svadobné šaty srdcia boho, svadobné obliekanie boho, slim svadobné šaty boho.

Napísať recenziu

Nové Čipky Bohemia Svadobné Šaty Vintage Dlhý Rukáv Otvorenie Späť Boho Svadobné Šaty 2021 Zákazku

Nové Čipky Bohemia Svadobné Šaty Vintage Dlhý Rukáv Otvorenie Späť Boho Svadobné Šaty 2021 Zákazku

Ďakujeme vám za návštevu nášho obchodu.To je to pravé miesto, kde môžete nájsť stovky svadobné/podujatia šaty. Toto je niekoľko TIPOV, ktoré kupujúci: 1/Pre výrobu čas ,o 7-12 dní pre výrobu čas,dodacia lehota závisí váš platiť. www.rezivo-gater.sk štandardná doprava bol pomaly na väčšine krajín o 15-45 deň. Predávajúci

Súvisiace produkty