Novinka Reduced price! 3 Vrstvy Dezert Štvorcovou Základňou Akryl Tortu, Stojan, Držiak Displeja Transparentné Svadobné Party Domácej Kuchyni Ľahko Odnímateľný Nainštalovať Zväčšiť

3 Vrstvy Dezert Štvorcovou Základňou Akryl Tortu, Stojan, Držiak Displeja Transparentné Svadobné Party Domácej Kuchyni Ľahko Odnímateľný Nainštalovať

€12.05

-17 %

€14.69

Nový produkt

Názov Značky HOUSEEN
Dĺžka námestie (o) 15.24 cm, 20.32 cm, 25,4 očakávané cm
Tortu Nástroje Typ Stojany
Pôvod CN(Pôvodu)
Číslo Modelu Tortu Stojan
So Sexuálnym Podtextom No
Nemravný Obrázok No
Celková Výška(o) 21 cm
Druh Tortu Nástroje
Materiál Akryl
Výška Na Poschodí(o) 10 cm

Funkcie:

Každý časti stojana bol presne rezať a skončil.

Môžu byť prijaté od seba, umyť a skladovať preč do iného času.

Stojan je dodávaný ploché balenie a trvá len niekoľko minút zostaviť.

Vhodné pre svadby, večierky a oslavy, pre pohár koláče a bufet potravín.

Nie je potrebné lepidlo alebo iných upevňovacích prvkov.Okraje akryl sú dokonale čisté a leštené.

Špecifikácia:

Materiál: Akryl

Farba: Transparentná

Veľkosť produktu(o):

Dĺžka námestie z hornej do spodnej časti(o):15.24 cm, 20.32 cm, 25,4 očakávané cm

Výška Na Poschodí(cca): 10 cm

Celková Výška(cca): 21 cm

Balenie Obsahuje:

1 x Tortu Stojan

3 x Palube

2 x Pilier

1 x prepájanie pc

2 x Skrutka

1 x Kľúč

Poznámka:

1. Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky.Ďakujeme!

2. Prosím, dovoľte 1-3 cm meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

Poznámka:

1.V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory,obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.Zaručujeme štýl je rovnaký, ako je znázornené na obrázkoch,ale nie rovnaký výkon na rôznych orgánov, ako na modeli.

2.Porovnať detail veľkosti s na vás,nechajte 2-4cm sa líši vzhľadom na ručné meranie na oblečenie, vďaka Všetky merania v cm a vezmite prosím na vedomie, 1cm=0.39 palec

1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT.Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2 Ak nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

1) DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

DHL UPS, TNT, FEDEX trvá 3-7 dní ,EMS trvá 8-12 dní.Post air mail je potrebné 2-8 týždňov.Ale všetky z nich sú závislé od krajiny doručené.

2) SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky.Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

1) Kupujúci je skoro potvrdenie bude vysoko ocenil po prijatí položky.

2) Pretože vaša odozva je veľmi dôležité, aby naše podnikanie je rozvoj, úprimne vás pozvať na dovolenku pozitívnu spätnú väzbu pre nás, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb.

3) skontrolujte si Prosím kontaktujte nás pred odchodom žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu.Budeme s vami spolupracovať, riešiť akékoľvek problémy.Ďakujeme za pochopenie!

Štítky: lízatko stojan, stojan tier, dezert displej stojan, podpora layer cake, multi layer cake sukne, 3 tier tortu stojan hardvéru, 3 tortu stojan, vrstvy tortu, tortu displej stojan, pekáreň displej.

Napísať recenziu

3 Vrstvy Dezert Štvorcovou Základňou Akryl Tortu, Stojan, Držiak Displeja Transparentné Svadobné Party Domácej Kuchyni Ľahko Odnímateľný Nainštalovať

3 Vrstvy Dezert Štvorcovou Základňou Akryl Tortu, Stojan, Držiak Displeja Transparentné Svadobné Party Domácej Kuchyni Ľahko Odnímateľný Nainštalovať

Funkcie: Každý časti stojana bol presne rezať a skončil. Môžu byť prijaté od seba, umyť a skladovať preč do iného času. Stojan je dodávaný ploché balenie a trvá len niekoľko minút zostaviť. Vhodné pre svadby, večierky a oslavy, pre pohár koláče a bufet potravín. Nie je potrebné lepidlo alebo iných upevňovacích

Súvisiace produkty