Novinka Reduced price! Drevospracujúci Zástery, Ťažkých Voskované Plátno Práce Zástera S Vreckami - M Obchod Zástera pre Mužov s Dvojitým Švom Zväčšiť

Drevospracujúci Zástery, Ťažkých Voskované Plátno Práce Zástera S Vreckami - M Obchod Zástera pre Mužov s Dvojitým Švom

€23.55

-49 %

€47.09

Nový produkt

Druh Kombinácia
DIY Dodávky Tesárstvo
Aplikácia Drevo Pracovný Nástroj
Číslo Modelu D065s
Package Prípad
Názov Značky Prossional
Pôvod CN(Pôvodu)

DÔVERYHODNÝCH VYSOKEJ KVALITY ZÁSTERY - Toto plátno zástera je navrhnutý s kvalitné a odborné zručnosti, aby vám rok po roku trvalú OCHRANU z DIY pilín, škvrny a lepkavé látok.Uložiť vaše oblečenie a UDRŽAŤ si ČISTÉ s týmto ručne vlastné-farbené 16 oz voskované plátno, špeciálne vyrobený pre garantujeme vám spokojnosť.

INOVATÍVNE ZÁSTERA DIZAJN A JEDINEČNÝ DARČEK - Tieto workshop zástery mať rozsah fantastické funkcie, ktoré si zamilujete, vrátane oceľových nitov/osadené priechodkami, cross-zadné popruhy na zmiernenie späť tlak, a dve 7" x 7" zosilnené predné vrecká s tuckable klapky.Vyrobené byť priedušná ešte trvanlivé, tento double-šil tesár zástera má odnímateľné ramenné vypchávky na komfort a pohodlné 5" mobilný telefón vrecku!Robí úžasné Vianočný darček pre šéfa, otca, manžela, partnera, otca alebo vás!

VÝRAZNÁ FARBA A ŠIROKÉ VYUŽITIE - Ako aj ich unikátne štýlové, pohodlné a praktické retro dizajn, tieto plátno zástery majú výraznú farbu, ktorá bude vám rozdiel od davu!Použitie ako kováča, zástery, drevo shop, zástery, pre ľahké zváranie, ako dielni, zástery, remeslá, DIY, veľký ako drevoobrábacích nástrojov a príslušenstva alebo úžasný darček pre človeka, ktorý má všetko!

JEDNA VEĽKOSŤ pre VŠETKÝCH - Tieto zástery sú vyrobené s one-size-fits-all dizajn, ktorý vychádza v ústrety veľkosti M-XL.Meranie veľkorysý 27" na šírku a 34" vo výške, náš voskované plátno zástery ponúkame vám univerzálne uchytenie s super-dlhé popruhy, ktoré sa môže ubytovať pás veľkosti až 50".

Štítky: zástera tesár, auto code reader, zástera na grilovanie, kutilov, dielne, auto neznížila sťahovák, zástera umenie, zástera urob si sám, zástera tesárstva, zástera umelec, živý workshop.

Napísať recenziu

Drevospracujúci Zástery, Ťažkých Voskované Plátno Práce Zástera S Vreckami - M Obchod Zástera pre Mužov s Dvojitým Švom

Drevospracujúci Zástery, Ťažkých Voskované Plátno Práce Zástera S Vreckami - M Obchod Zástera pre Mužov s Dvojitým Švom

DÔVERYHODNÝCH VYSOKEJ KVALITY ZÁSTERY - Toto plátno zástera je navrhnutý s kvalitné a odborné zručnosti, aby vám rok po roku trvalú OCHRANU z DIY pilín, škvrny a lepkavé látok.Uložiť vaše oblečenie a UDRŽAŤ si ČISTÉ s týmto ručne vlastné-farbené 16 oz voskované plátno, špeciálne vyrobený pre garantujeme vám spokojnosť. INOVATÍVNE

Súvisiace produkty