Novinka Reduced price! Priemer 24/26/28/30 mm Kovové Cockring Mravnosť Zariadenie Sexuálne Hračky Pre Mužov Mieška Bdsm Zdržanlivosť Oneskorená Ejakulácia Penis Krúžok Zväčšiť

Priemer 24/26/28/30 mm Kovové Cockring Mravnosť Zariadenie Sexuálne Hračky Pre Mužov Mieška Bdsm Zdržanlivosť Oneskorená Ejakulácia Penis Krúžok

€3.02

-40 %

€5.04

Nový produkt

style2 Sexuálne Hračky Pre Mužov
Style4 Penis Oneskorené
Použitie Penis Krúžok
Pôvod CN(Pôvodu)
Názov Značky runyu
style1 cockring
Nemravný Obrázok No
So Sexuálnym Podtextom No
Nové penis krúžok
Štýl cudnosť zariadenia
Položka Druh Krúžky Na Penis
style3 cudnosť zariadenia
Materiál Ostatné Kovové
Číslo Modelu R01

Priemer 24/26/28/30 mm Kovové Cockring Mravnosť Zariadenie Sexuálne Hračky Pre Mužov Mieška Bdsm Zdržanlivosť Oneskorená Ejakulácia Penis Krúžok

Detaily Produktu:

Názov: Kovové Penis krúžok

veľkosť:, Ako je uvedené

komentár:

1) Váš názor je pre nás veľmi dôležité, ak ste spokojní s našimi výrobkami alebo službami, prosím zanechať dobrú spätnú väzbu, ďakujem vám veľmi pekne!

2) Sme vždy poskytnúť vám najlepší kvalitné produkty a služby za najlepšie ceny.

3) skontrolujte si Prosím kontaktujte nás pred odchodom neutrálne (3 hviezdičky) alebo negatívne (1-2 hviezdy) spätná väzba.Budeme sa snažiť vyriešiť problém a dať vám šťastný nakupovanie náladu tu.

4) náklady air mail je najlacnejšie, ale čas dodania závisí na pošte.Vzhľadom na neskoré dátum doručenia, prosím, nikdy nenechávajte nás negatívnu spätnú väzbu.To je naozaj mimo našej kontroly.Ďakujeme!

platobné podmienky:

1. Uprednostňujeme hosting.

2. Vzhľadom na fotografie dôvodov, obrázky sú len pre referenčné účely.Vezmite prosím na položky získate ako štandard.

3. Prosím, uveďte vaše osobné požiadavky, ako sú farby, balenie, atď.Ak nezadáte farba, budeme loď náhodne.

Medzinárodná Doprava:

1. Keď zabezpečujeme dopravu zdarma služby pre viacerých dopravcov, vyberieme jeden z nich sami.

2. Po zaplatení je overené, to budú zaslané do 3-7 pracovných dní.Niekedy z dôvodu na sklade, bude dátum oneskorené.Avšak, budeme vás informovať prostredníctvom e-mailu.

3. Dodacia lehota: Vzhľadom na rozdiel v colné odbavenie čas z rôznych krajín/regiónov, nemôžeme zaručiť, doba dodania vo všetkých medzinárodných tovaru, ktoré môžu ovplyvniť rýchlosť kontroly výrobkov.Ak chcete zrýchliť prepravu, prosím, zvoľte EMS / DHL / Fedex / UPS ako spôsob dopravy.

1) Ak ste nedostali položka v čase, alebo máte nejaké otázky, kontaktujte nás prosím prostredníctvom e-mailu alebo www.rezivo-gater.sk správu a my vám odpoveď do 24 hodín.My sa budeme snažiť poskytovať vám najlepšie riešenie prostredníctvom komunikácie.

2).My len loď na www.rezivo-gater.sk adresy.Prosím, uistite sa, že vaša adresa v www.rezivo-gater.sk je správne.

4. Doplnok pre odľahlé oblasti: ak je vaša adresa patrí do vzdialenej oblasti.Aj keď ste dokončili poukážkou, máme právo žiadať, aby ste sa vrátiť vzdialenej oblasti za príplatok.

Vrátenie a vrátenie (všimnite si, prosím, nasledujúce):

1. Vrátenie peňazí alebo výmenu požiadavky sa vzťahujú len na návrat žiadosti, ktoré sú vrátené do 7 dní po prijatí položky alebo rovnaké ako prijatá položka.Položky vrátené do 7 dní po doručení sú pre opravu, len.

2. Prosím, kontaktujte nás na žiadosť vrátiť povolenie.Vaše meno, aukcie, číslo a dôvod pre vrátenie by mali byť zahrnuté v e-maile.Všetky vrátený tovar musí obsahovať všetky originálne balenie.

3. Prosím pack položky správne.Ak existuje akékoľvek chyby, vrátený tovar vám bude testované a nový náhradný výrobok bude dodaný kupujúcemu ihneď.Ak nie je vhodné nahradiť, a vrátenie bude vydaná.Poštovné, balné poplatky a poistné sú nevratné.

4. Ak sa položka nachádza byť nepoškodený, tovar vám bude vrátená predávajúci na náklady kupujúceho.Položky vrátil bez čísla RMA budú odmietnuté a vrátené odosielateľovi.Kupujúci je zodpovedný za všetky vrátenie a prepravné náklady.Pre vrátil, odmietnuté a/alebo nedodané položky, kupujúci zodpovedá za dodatočné prepravné náklady.Nebudeme akceptovať vráti bez povolenia číslo, a nie je tam žiadne povolenie číslo na návrat box alebo označenie.

5. Ak položka je poškodené alebo stratené, keď sa vrátil, kupujúci je povinný niesť zodpovednosť za poškodenie alebo stratu, a kupujúci nebude môcť na vrátenie peňazí v plnej výške.Kupujúci by sa mal pokúsiť podať sťažnosť s logistickej spoločnosti, na kompenzáciu za poškodenie alebo stratu.

Zapamätať si:

1. Ponúkame na predaj všetkých nových produktoch priamo z Čínskych továrňach.Garantujeme, že naše výrobky sú úplne nové.Vždy sme vám poskytli tie najlepšie produkty a služby na najnižšiu cenu.

2. Staráme sa o našich zákazníkov.Garantujeme 100% spokojnosť zákazníka.Ak výrobok dostanete nezodpovedá popis alebo je chybný, budeme nahradiť ho pre vás zadarmo.

3. Ak máte nejaké pripomienky, otázky alebo pripomienky, prosím kontaktujte nás, my vám radi pomôžeme.

4. Pre kontrolu kvality, sme osobne prezrieť každý tovar pred zásielky.

Štítky: kovové mravnosť katéter, predkožky, dlho mravnosť kovové klietky, moje sexuálne hračky, cockring ocele, latex krátke šortky, krúžok mieška, bdsm hračky, kohút kovový krúžok, peni krúžok.

Napísať recenziu

Priemer 24/26/28/30 mm Kovové Cockring Mravnosť Zariadenie Sexuálne Hračky Pre Mužov Mieška Bdsm Zdržanlivosť Oneskorená Ejakulácia Penis Krúžok

Priemer 24/26/28/30 mm Kovové Cockring Mravnosť Zariadenie Sexuálne Hračky Pre Mužov Mieška Bdsm Zdržanlivosť Oneskorená Ejakulácia Penis Krúžok

Priemer 24/26/28/30 mm Kovové Cockring Mravnosť Zariadenie Sexuálne Hračky Pre Mužov Mieška Bdsm Zdržanlivosť Oneskorená Ejakulácia Penis Krúžok Detaily Produktu: Názov: Kovové Penis krúžok veľkosť:, Ako je uvedené komentár: 1) Váš názor je pre nás veľmi dôležité, ak ste spokojní s našimi výrobkami

Súvisiace produkty