Novinka Reduced price! Umelé Citrón Veniec pre Garland Visí Ozdoby Kvetinové Dekorácie Dverí Zväčšiť

Umelé Citrón Veniec pre Garland Visí Ozdoby Kvetinové Dekorácie Dverí

€12.22

-52 %

€25.46

Nový produkt

Názov Značky Kesoto
Pôvod CN(Pôvodu)
Materiál non-tkané tkaniny
Tvar Kolo

Popis:

Ručné absolútne.Umelé pol kola citrón garland.väčšiu pozornosť na detaily a remesiel , kvety a listy nie je ľahké spadnúť.to nie je len krásny veniec, ale aj vaše domáce dekorácie počas dovolenky alebo festival.

Vhodný pre vnútorné, okná a vchodové dvere dekorácie.to vám prinesie oveľa viac vychutnať každodenné.aj na tému, strán, svadby, stolíky, úrady, reštaurácie, obchody, hotely, bankety, atď.

Rozsvietiť slávnostnú atmosféru, aby váš domov vyzerať nové, a stráviť zábavné a nezabudnuteľné čas s rodinou a priateľmi.

50 cm / 19.69 Palcový priemer, hrať veľkú úlohu vo vašom dome.Okrem toho, môže byť použitý ako darček pre príbuzných a priateľov.

Ľahko čistiť a môže byť použitý na dlhú dobu.Môžete vyhodiť ho so sušičom na vlasy, aby veniec jasné ako nové.S cieľom predĺžiť použite, prosím, venujte pozornosť vodotesný.

Špecifikácia:

Materiál:Tkanina listy falošné kvety

Balenie Obsahuje:

1 Kus Kvetinový Veniec

Poznámka:

Farba sa môže mierne líšiť vzhľadom na kalibrácie farieb jednotlivých monitor.

Prosím, nechajte mierne meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

Štítky: dvere veniec, slávnostné vence girlandy, borovica veniec, dekor citrón, umelé girlandy, umelé citrón, kadjar dvere ozdoby, jeseň garland, home decor, izba dekor.

Napísať recenziu

Umelé Citrón Veniec pre Garland Visí Ozdoby Kvetinové Dekorácie Dverí

Umelé Citrón Veniec pre Garland Visí Ozdoby Kvetinové Dekorácie Dverí

Popis: Ručné absolútne.Umelé pol kola citrón garland.väčšiu pozornosť na detaily a remesiel , kvety a listy nie je ľahké spadnúť.to nie je len krásny veniec, ale aj vaše domáce dekorácie počas dovolenky alebo festival. Vhodný pre vnútorné, okná a vchodové dvere dekorácie.to vám prinesie oveľa viac vychutnať každodenné.aj na tému,

Súvisiace produkty