Novinka Reduced price! Multifunkčné Diamond Obrazy Pevných Nástroje Magnet Slon Diamond Kryt Držiaka Diamond Príslušenstvo Zväčšiť

Multifunkčné Diamond Obrazy Pevných Nástroje Magnet Slon Diamond Kryt Držiaka Diamond Príslušenstvo

€0.66

-32 %

€0.98

Nový produkt

Použitie -
Pôvod CN(Pôvodu)

Funkcie:

1.Magnet Kryt Minder: Mať dva magnety, jeden, ktorý je pripevnený na zadnej strane diamond maľby a iných magnet kotvenie kryt minder na mieste.

2.Funkcia: Tieto magnetický kryt držiteľov udržať že zbytočná kryt z cesty pri vytváraní diamond maľovanie, alebo držať ich cez svoje nedokončené sekcie, aby prachu a tatters off.

3.Jednoduché použitie: Má silné magnety na zadnej strane, ktoré môžu účinne zabrániť tomu, aby damond maľby z držať vlasy, tatter, diamanty, perly a všetky druhy prachu, udržať si pracovné miesto čisté a upravené, pohodlný nástroj, musíte mať pre váš diamond maliarske remeslo.

4.Skvelý Darček: Diamond kryt minder môže byť skvelý darček pre deti, dospelých diamond maľovanie nadšenec.

Špecifikácia:

Materiály:Magnety+Živica

Veľkosť:Ako picture show(Cca.)

Package zahrnuté:

1Pc Magnet Kryt Minder

Poznámka:

1.Prosím, dovoľte 1-2cm chyby spôsobené ručné meranie.

2.Položka farba zobrazené v aplikácii fotografie môžu byť ukazuje mierne odlišné na monitore počítača, pretože monitory nie sú kalibrované rovnaké.

Štítky: jedinečný slon dekor, peter diamond obrazy, av diamond obrazy, diamon maľovanie príslušenstvo, 5d diamon maľovanie, diamant farby, veľký slon dekor, diamond nohavice, diamond kit, maľovanie príslušenstvo prestupovať.

Napísať recenziu

Multifunkčné Diamond Obrazy Pevných Nástroje Magnet Slon Diamond Kryt Držiaka Diamond Príslušenstvo

Multifunkčné Diamond Obrazy Pevných Nástroje Magnet Slon Diamond Kryt Držiaka Diamond Príslušenstvo

Funkcie: 1.Magnet Kryt Minder: Mať dva magnety, jeden, ktorý je pripevnený na zadnej strane diamond maľby a iných magnet kotvenie kryt minder na mieste. 2.Funkcia: Tieto magnetický kryt držiteľov udržať že zbytočná kryt z cesty pri vytváraní diamond maľovanie, alebo držať ich cez svoje nedokončené sekcie, aby prachu a tatters off. 3.Jednoduché

Súvisiace produkty