Novinka Reduced price! Pre Nissan Altima Teana 2019 2020 Auto Pedál Kryt Auto Stupačky Pedál Dosku Krytu Výbava Non-Slip Nohy Zvyšok Pedál Príslušenstvo Zväčšiť

Pre Nissan Altima Teana 2019 2020 Auto Pedál Kryt Auto Stupačky Pedál Dosku Krytu Výbava Non-Slip Nohy Zvyšok Pedál Príslušenstvo

€11.51

-24 %

€15.15

Nový produkt

Rok 2019-2020
Druh Materiálu ABS Matný/Carbon fiber
Názov Modelu B2020218
Špeciálne Funkcie Na ochranu a Dekoráciu
Externé Testovanie Certifikácia ISO9000
Položka Hmotnosť 0.5kg
Položka Šírka 15cm
Položka Dĺžka 25cm
Položka Výška 5cm
Položka Druh Pedále
Názov Značky OLPAY
Pôvod CN(Pôvodu)

Teplé Tipy:prečítajte Produkt tvar s váš model auta, pred nákupom.Aj keď Rok a model je rovnaký ,ale v rôznych krajinách môžu mať trochu rôznych veľkostiach .Akékoľvek otázky, prosím neváhajte a kontaktujte nás v prvom rade .

Položka Špecifikácia Podrobnosti:(Tento Produkt Je Auto Príslušenstvo)

1.Auto Maker A Rokov:Pre Nissan Altima Teana 2019 2020

2.Položka Materiál :Nerezová Oceľ

3.V cene: 1pcs/za auto

Ako Nainštalovať :Spomínanej Metódy:

Krok 1: prosím, čisté miesto s 50% alkoholu, aby sa uistite sa, že žiadny prach.

Krok 2: odstránenie lepidla v zadnej;

Krok 3: teplo lepidlo tým, teplovzdušné pištole;(tip pre uvedenie na dodávané s páskou je teplý rukoväte a zahŕňa to robí lepidlo na páske viac lepkavé a zostanú na vždy!)

Krok 4: inštalácia produktov na správnom mieste ,Nenechajte si umyť vaše auto v 48hours

Prepravné Podmienky :

1.Zásielka bude usporiadané v priebehu 2-4 pracovných dní po platbe je prázdny, tak dlho, ako kupujúceho, údaje a dodaciu adresu je potvrdené.Uveďte, prosím, právo psč a platné telefónne číslo, aby sa zabránilo oneskorenie pri preprave.

2.Ponúkame Wordwide doprava ,všetkých krajín, mohol si zvolil potom by sme sa mohli dohodnúť na loď .

3.Služby Tranzitný Čas je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky.Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

4.Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás.Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď.Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

5. Vzhľadom k Zásob Stav a čas, sme si loď vašej položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

Upozornenia:

Všetky naše produkty nie sú vhodné pre auto, ktoré je variant verzia.Ak sa vaše auto je variant verziu , obráťte sa s predávajúcim pred nákupom.

čo posielame je presne tak, ako obrázok ukazuje, prosím, potvrďte s obrázkami pred ponuky položku.

O Nás:

Naša Spoločnosť je silný tím výrobkov, vývoj a výrobu managerment.bola zameraná na Auto Auto Príslušenstvo Dekorácie Výbava Viac Rokov.

Štítky: Nissan Teana, honda pedál, nissan qashqai nálepky, nismo nálepky, logo nissan qashqai, auto stupačky pedál, auto pedál, pad pedál, stupačky peugeot, nožný pedál zvyšok.

Napísať recenziu

Pre Nissan Altima Teana 2019 2020 Auto Pedál Kryt Auto Stupačky Pedál Dosku Krytu Výbava Non-Slip Nohy Zvyšok Pedál Príslušenstvo

Pre Nissan Altima Teana 2019 2020 Auto Pedál Kryt Auto Stupačky Pedál Dosku Krytu Výbava Non-Slip Nohy Zvyšok Pedál Príslušenstvo

Teplé Tipy:prečítajte Produkt tvar s váš model auta, pred nákupom.Aj keď Rok a model je rovnaký ,ale v rôznych krajinách môžu mať trochu rôznych veľkostiach .Akékoľvek otázky, prosím neváhajte a kontaktujte nás v prvom rade . Položka Špecifikácia Podrobnosti:(Tento Produkt Je Auto Príslušenstvo) 1.Auto Maker A Rokov:Pre Nissan Altima

Súvisiace produkty