Novinka Reduced price! 100ks Kraft Papier Balenie včelieho Plástu Odpruženie Zábal Bublina Papier Recyklovať Zväčšiť

100ks Kraft Papier Balenie včelieho Plástu Odpruženie Zábal Bublina Papier Recyklovať

€3.78

-45 %

€6.99

Nový produkt

Materiál kraft
Farba Hnedá
Znak Honeycomb
Druh Baliaci Papier, Rolka
Príležitosti Všetky Príležitosti
Množstvo 100 listov
Pôvod CN(Pôvodu)
Krajina/Región Výroby Čína
Tému kraft

Popis:

Tento Honeycomb Zábal Prichádza s 100 Listov Honeycomb Zábal Prejdite na balenie, výplne.polstrovanie.

Široko Použitie - Zábal jedál, fotografie, sklo,vázy,poháre, taniere, striebro...skoro všetko.Presunutím alebo či dávať na dobrej vôle všetko zostane neporušená a v bezpečí pred nárazom do seba a lámanie.Bolo by to papier-robustný a všestranný ,hodí okolo zvláštne tvarované kusy lepšie ako akýkoľvek pena listy.

Dobré Odpruženie - To Honeycomb Zábal Roll Ideálny pre balenie a ochranu krehkých predmetov.Môžete byť recyklované tento Honeycomb Zábal môžete tiež vyplniť tašky, obuv, atď.Ideálny pre prvý triedy doprava

Poskytujú Skvelú Ochranu - baliaci Papier je ideálny pre dopravu, sťahovanie, ukladanie a ochranu všetkých elektrostaticky citlivé zariadenia a nestabilné/ jemné položky, ako sú telefóny, tablety a počítače, riad, zberateľstvo, sklo.Toto balenie zábal môže byť použitý pre balenie zabránilo poškriabaniu počas presun/ doprava.Bezpečné pre ochranu elektroniky a malé spotrebiče, ako dobre.

Užitočné pre Balenie - môžete nastaviť dĺžku Honeycomb Zábal na bude.Cut toľko, koľko sa vám páči a šetrí vaše náklady na dopravu.Toto je nová voľba pre ekologické Balenie.

Špecifikácia:

Materiál: Kraft

Farba: Hnedá

Balenie Obsahuje:

100 Listov Honeycomb Odpruženie Zábal

Štítky: sulfátový papier rolka, box kraft papier, sulfátový papier, fialová mobilné tapety, papier mobile dieťa, papier zábal, na obálke kraft, honda vfr lampa, honeycomb papier, papierový zápisník.

Napísať recenziu

100ks Kraft Papier Balenie včelieho Plástu Odpruženie Zábal Bublina Papier Recyklovať

100ks Kraft Papier Balenie včelieho Plástu Odpruženie Zábal Bublina Papier Recyklovať

Popis: Tento Honeycomb Zábal Prichádza s 100 Listov Honeycomb Zábal Prejdite na balenie, výplne.polstrovanie. Široko Použitie - Zábal jedál, fotografie, sklo,vázy,poháre, taniere, striebro...skoro všetko.Presunutím alebo či dávať na dobrej vôle všetko zostane neporušená a v bezpečí pred nárazom do seba a lámanie.Bolo by to papier-robustný

Súvisiace produkty