Novinka Reduced price! Cyklistické Rukavice Pol Prsta Vonkajšie Športové Rukavice Pre Mužov, Ženy, Gélové Podložky Priedušná MTB, Road Závodná Koni Cyklistické Rukavice Zväčšiť

Cyklistické Rukavice Pol Prsta Vonkajšie Športové Rukavice Pre Mužov, Ženy, Gélové Podložky Priedušná MTB, Road Závodná Koni Cyklistické Rukavice

€4.31

-33 %

€6.53

Nový produkt

Pôvod CN(Pôvodu)
Názov Značky RIDECYLE
Drop Shipping/ Veľkoobchod Podpora
meno 2 Pol prsta rukavice
Funkcia Umývateľný
Pohlavie Univerzálny
Položka Druh Rukavice & Prstové
Číslo Modelu Detské Jazdecké Rukavice Bezpečnosti Cyklistické Športové Rukavice
Funkcia 3 Anti-Slip
Funkcia 4 všetky druhy športov
Funkcia 2 ružová&blue
Materiál Polyester
Druh Pol Prsta
Funkcia 1 Deti
meno 1 Detské Jazdecké Rukavice
Šport Typ Jazda na bicykli

Odrážky:

1、Aktualizované Položky: The lattice silikón na celú dlaň bol testovaný pre anti-slip účinky.Deti môžu robiť všetky športy, ako je jazda na bicykli, šliapať, vyváženie kolies, skateboarding, kolieskové korčule, kolieskové korčule, kolobežky, zostatok dosky, gymnastika, horolezectvo, horizontálnych pruhov, atď.

2、Veľkosť Úvahy: je To malá veľkosť rukavice vhodné pre deti (napríklad, veľkosť 3-4, vhodné len pre deti s hmotnosťou 30-35 libier), prijíma priliehavý dizajn zvýšiť flexibilitu pohybu.Teraz zvýšená XXS veľkosť je vhodná pre deti.Poznámka: uistite sa, že ste kúpiť najvhodnejšie med rukavice, prosím, použite palec (palce) uzlov na meranie vášho dieťaťa strane.

3、pútavý Dizajn: Ľahký, pružný, ochrany životného prostredia, potlač a farbenie, minimálne plnenie, ľahšie uchopenie, rozlúčili pľuzgiere a mozole. !S, kód: 2,8 " M kód: 2.85 palcov L kód: 3.2 palca.

4、Umývanie Rúk: Naše deti dlhodobo prst a pol prstov rukavice sú vhodné pre opakované použitie a dlhodobé použitie.Nevybledne ani nebude deformovať počas umývania.

5、Pol-prst Dizajn: Keď vaše dieťa chodí vonku, rukavice poskytuje každodennú ochranu pre vaše dieťa, a bezprstové dizajn je priedušný.

Popis:

1. Pol-prst dizajn: Keď vaše dieťa chodí vonku, rukavice poskytnúť denné ochrana rúk pre vaše dieťa, a bezprstové dizajn je dostatočne priedušný.

2. Extrémne odolné: rukavice sú vyrobené z vysoko-kvalitných materiálov, pohodlné, mäkké a pružné, môžu byť nosené na dlhú dobu.

Špecifikácia:

Veľkosť(cca.):

S veľkosť: 2,8"

M veľkosť: 2.85 palcov

L veľkosť: 3.2 palca

Balenie Zoznam:

1 Pár Rukavíc

Poznámka:

1. Aby sa zabránilo poškodeniu, prosím, umývanie maximálne raz. 86.0°F.

2. Nepoužívajte bielidlo, nie suché.Nie je žehlička.Nie chemické čistenie.Ručné umývanie alebo čistenie lokálne.Snažte sa, aby stroj alebo štetcom (vyhnúť stláčanie).

Štítky: tím cyklistické rukavice, joma brankár rukavice, vysoká kvalita cyklus rukavice, gél cyklistické rukavice recenziu, mäkké brankár rukavice, 1 brankár rukavice, gél cyklistické rukavice deti, kuds cyklistické rukavice, warby brankár rukavice, cyklistické rukavice zimné teplý šport.

Napísať recenziu

Cyklistické Rukavice Pol Prsta Vonkajšie Športové Rukavice Pre Mužov, Ženy, Gélové Podložky Priedušná MTB, Road Závodná Koni Cyklistické Rukavice

Cyklistické Rukavice Pol Prsta Vonkajšie Športové Rukavice Pre Mužov, Ženy, Gélové Podložky Priedušná MTB, Road Závodná Koni Cyklistické Rukavice

Odrážky: 1、Aktualizované Položky: The lattice silikón na celú dlaň bol testovaný pre anti-slip účinky.Deti môžu robiť všetky športy, ako je jazda na bicykli, šliapať, vyváženie kolies, skateboarding, kolieskové korčule, kolieskové korčule, kolobežky, zostatok dosky, gymnastika, horolezectvo, horizontálnych pruhov, atď. 2、Veľkosť