Novinka Reduced price! Pivónia Kvet Jasné Známky Scrapbooking Remesiel Zdobia Fotoalbum Razba Karty, Ktoré Jasne Pečiatky Nové Zväčšiť

Pivónia Kvet Jasné Známky Scrapbooking Remesiel Zdobia Fotoalbum Razba Karty, Ktoré Jasne Pečiatky Nové

€3.15

-32 %

€4.64

Nový produkt

Pôvod CN(Pôvodu)
Druh Štandardné Pečiatka
veľkosť 11*16 cm/4.33*6.30 palec
Súbor Typ No
Farba Transparentné
Číslo Modelu OS-446
Použitie pre diy scrapbooking
Materiál Silikónové

Popis Produktu

Jasné, Pečiatky, Veľkosť:11*16 cm/4.33*6.30 palec

Materiál

silikónové/rubberPacking: 1pcs/lotFantastic design pre vaše pozvánky/ kartičky/ obálok

Ak ste nájsť produkty chýba alebo je zlomené, keď prijíma zásielky, prosím neváhajte a kontaktujte nás.Sme sa vždy dá spokojní výsledok!

O Zásielke

1.Dodanie po celom svete

2.Sľubujeme, poslať to do 8 hodín.

3.Prosím, uistite sa, že vaše meno, adresu a telefónne číslo sú správne.(Mená musia byť vyplnené som s mená a priezviská)Ak chcete zmeniť svoju adresu , prosím, kontaktujte nás v čase.

4.Vezmite prosím na vedomie, vašu ochranu obdobie.Ak ochranná lehota je o platnosť , ale tovar ešte nebol dodaný.Prosím, nebojte sa.Kontaktovať nás môžete rozšíriť ochranu obdobia, pre vás.

5.V prípade, ak tovar stratený alebo poškodený v tranzite , prosím neotvárajte spor prvý.Môžete sa na nás obrátiť.Odpovieme vám hneď ako to bude možné.Môžeme reedícia to na vás, alebo vrátenie peňazí v plnej výške.Sme bude zodpovedný za vašu objednávku! (Vzhľadom na ručné meranie, tam môže byť chyba asi 0,5 0,8. Prosím potvrď, že môžete to prijať pred nákupom)

Dodanie Úspešné/Poruchy

1.Ak je tovar dodaný úspešne ste spokojná aj s našimi výrobkami.Prosím, dajte nám päť-hviezdičkový chvály.Ešte raz vám ďakujeme za vašu podporu.

2.V prípade, ak tovar stratený alebo poškodený v tranzite , prosím neotvárajte spor prvý.Môžete sa na nás obrátiť.Odpovieme vám hneď ako to bude možné.Môžeme reedícia to na vás, alebo vrátenie peňazí v plnej výške.Sme bude zodpovedný za vašu objednávku!

Štítky: jasné známky silikónové 2021, pečiatky pečiatky, hodiny zomrieť, az gumových pečiatok, black white kontrola, tampóny motos scrapbooking, pozadie pruhy pečiatka, gumová pečiatka, jasné, kvet pečiatka, pozadie pečiatka.

Napísať recenziu

Pivónia Kvet Jasné Známky Scrapbooking Remesiel Zdobia Fotoalbum Razba Karty, Ktoré Jasne Pečiatky Nové

Pivónia Kvet Jasné Známky Scrapbooking Remesiel Zdobia Fotoalbum Razba Karty, Ktoré Jasne Pečiatky Nové

Popis Produktu Jasné, Pečiatky, Veľkosť:11*16 cm/4.33*6.30 palec Materiál silikónové/rubberPacking: 1pcs/lotFantastic design pre vaše pozvánky/ kartičky/ obálok Ak ste nájsť produkty chýba alebo je zlomené, keď prijíma zásielky, prosím neváhajte a kontaktujte nás.Sme sa vždy dá spokojní výsledok! O Zásielke 1.Dodanie

Súvisiace produkty