Novinka Reduced price! Opakovane Silikónové Slamky Na Pitie, Veľká Veľkosť Slamky Flexibilné - 6 Ks Zväčšiť

Opakovane Silikónové Slamky Na Pitie, Veľká Veľkosť Slamky Flexibilné - 6 Ks

€2.30

-45 %

€4.19

Nový produkt

Bar Príslušenstvo Typ Slamky Na Pitie
Materiál Silikónové
Množstvo >5
Názov Značky Leeseph
Číslo Modelu LDS091012
Funkcia Eco-Priateľský, Skladom
Druh Bar Príslušenstvo
Certifikácia CE / EÚ, CIQ, EHS, FDA, LFGB, SGS

🍹 ★Silikónové Slamky Zväzok★: zakaždým, keď si kúpite opakovane silikónové slamky zväzok, dostanete 6pcs silikónové slamky. 🍹 ★Eco-friendly Opakovane Slamky na Smoothies★: môžete použiť slamky na doma pre všetkých nápojov.Keď idete von, môžete tiež vziať slamky, ktorá môže byť v skladovacie puzdro.Keď idete na piknik, alebo ísť na všetky strany, aj keď si kúpite kávu z vonku, môžete použiť naše slamky, ktoré sú šetrné k životnému prostrediu.Silikónové slamky sú flexibilné a odolné.Vzhľadom na ich veľký rozmer, tieto slamky sú obzvlášť vhodné pre hrubšie nápojov, ako smoothies, mliečne koktaily 🍹 ★Silikónové Slamky pre Yeti/Ozark/Rtic a Iné Kalíšok★: zakaždým, keď túžite po smoothie šťavy alebo akékoľvek chutné nápoje v kuchyni, len neváhajte použiť náš Mcool slamky na pitie.Len nezabudnite na umývanie ich opatrne používať jedlo, mydlo pred prvým použitím.umývačka riadu je v bezpečí. 🍹 ★Silikónové Slamky BPA Zadarmo★:) Tento balík obsahuje 6pcs široké farebné silikónové slamky.Silikónové slamky sú vyrobené z prírodných potravín silikónu, ktorý je bezpečný pre deti. 🍹 ★Opakovane Slamky S 3 ročnou Zárukou★: Ak budete mať najmenší problém s vaším výrobkom, dajte nám správu a my vám pošleme novú ihneď, bez akýchkoľvek nákladov na vašej strane.

O NAŠICH PRODUKTOCH

Vieme, že naši zákazníci dopyt bezpečné a čisté materiály, ktoré je dôvod, prečo používame len najkvalitnejšie materiály pre naše výrobky.Leeseph je určená na poskytovanie vysokej kvality, opakovane a odpadu, zníženie produkty.Chápeme, že jednorazové plastové výrobky sú ničivé naše oceány a životné prostredie a vykonali to naše poslanie na zníženie tohto odpadu v každom možnom smere.

Štítky: mlyn korenie, žehlička slamy, 3 mm, bambusové slamy, dick strany, detská sada riadu, z nehrdzavejúcej ocele slamy, teenra silikónové slamky na pitie, boba slamy, bambusové kefka trubice.

Napísať recenziu

Opakovane Silikónové Slamky Na Pitie, Veľká Veľkosť Slamky Flexibilné - 6 Ks

Opakovane Silikónové Slamky Na Pitie, Veľká Veľkosť Slamky Flexibilné - 6 Ks

🍹 ★Silikónové Slamky Zväzok★: zakaždým, keď si kúpite opakovane silikónové slamky zväzok, dostanete 6pcs silikónové slamky. 🍹 ★Eco-friendly Opakovane Slamky na Smoothies★: môžete použiť slamky na doma pre všetkých nápojov.Keď idete von, môžete tiež vziať slamky, ktorá môže byť v skladovacie puzdro.Keď idete na piknik, alebo ísť