Novinka Reduced price! Rybárske návnady, háčik na Ryby, Morský Rybolov Potlačená Tkanina,Tkanivo Na Domáce Šitie Textilných DIY Bavlnenej látky Tkané Telas Tecido ZAKKA Zväčšiť

Rybárske návnady, háčik na Ryby, Morský Rybolov Potlačená Tkanina,Tkanivo Na Domáce Šitie Textilných DIY Bavlnenej látky Tkané Telas Tecido ZAKKA

€4.22

-12 %

€4.85

Nový produkt

Typ Veľkoobchod No
Súbor Typ Áno
Denominované v jednotkách 0,5 metra
Materiál 100% Bavlna, 100% Bavlnenej Látky
Technics Tkané
Štýl Obyčajný, Japonský Bavlna
Vzor TLAČENÉ, Ryby Kreslených
remeslá Potlačené bavlnené látky
Semiš Textílie Typ NIE Semiš Textílie
Použitie tkaniny pre šitie
Funkcia Priedušná
Pletené Typ osnova
Netkaných Technics not nonwoven
Typ Produktu Ostatné Textílie
Pôvod CN(Pôvodu)
Druh Brocade Textílie
Jeden meter hmotnosť o 150g
Šírka 110cm
Platné materiál manualidades
Názov Značky CMCYILING

Materiál&Textúra:100% Bavlna

Šírka cca :110 cm

Vlastníctvo: Karikatúra ryby tlačené,

Package: Fhish Bavlny, Potlačené Tkaniny X 1 KS

1PCS=VEĽKOSŤ:50 CM*110 CM ( Alebo výstrel výber Nakúpené množstvo väčšie ako 0,5 metra, je priebežne)

Jeden Meter Hmotnosť: 150 g

Použitie : ručné , gauč , vankúš, domov, atď.

[Dôležitý Oznam]

Zmenšiť : Bavlna alebo ľan about3-5 %

Fade : tmavé tkaniny sú možné, samostatne umyť v studenej vode , nie dlho máčať

Farba:Streľba bude vyrábať rôzne stupne svetlo rôznych farieb, normálny rozsah farieb ktorí neakceptujú miesto do obchodu kúpiť

Proces: obchode Textílie lemovanie na sto percent môže mať otvory , ktoré je rad dierky , nie sú problémy s kvalitou, tkanie proces sa nedá vyhnúť, myseľ, nie strieľať .

Chyba : dotyk špinavé, micro-nedostatky , rezanie chyba rozsahu 1-3 cm nevyhnutné

1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT.Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2) Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

3), Ak môžete,\ \ 't pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy.Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky.Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

6. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás.Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď.Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

7. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

8. Dodacia Lehota:

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia.Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU.Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY!Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po#.

3. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z www.rezivo-gater.sk.ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

4. Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval.

1. 12 mesiacov Výrobcu obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí).Príslušenstvo sa dodáva s 3-mesačná záruka.

2. Chybný tovar MUSÍ BYŤ oznámené a vrátil sa do záručnej doby (a v pôvodnom obale, ak je to možné).Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky.NIE SME OPRAVIŤ ALEBO VYMENIŤ POLOŽKY S UPLYNUTOU PLATNOSŤOU ZÁRUKY.

Súhlasíte, že všetky vyššie uvedené politiky po objednaní na www.rezivo-gater.sk!

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka!Spätná väzba je veľmi dôležité, aby Sme požiadať, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy.

To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich!

Štítky: textílie pre obrus, panamský klobúk, prípade pero, pre školy grafické efekty, tkanina bielizeň, kôš pre skladovanie, košík textílie, spp rybár, vedierko rybár klobúk, vedierko hat ženy.

Napísať recenziu

Rybárske návnady, háčik na Ryby, Morský Rybolov Potlačená Tkanina,Tkanivo Na Domáce Šitie Textilných DIY Bavlnenej látky Tkané Telas Tecido ZAKKA

Rybárske návnady, háčik na Ryby, Morský Rybolov Potlačená Tkanina,Tkanivo Na Domáce Šitie Textilných DIY Bavlnenej látky Tkané Telas Tecido ZAKKA

Materiál&Textúra:100% Bavlna Šírka cca :110 cm Vlastníctvo: Karikatúra ryby tlačené, Package: Fhish Bavlny, Potlačené Tkaniny X 1 KS 1PCS=VEĽKOSŤ:50 CM*110 CM ( Alebo výstrel výber Nakúpené množstvo väčšie ako 0,5 metra, je priebežne) Jeden Meter Hmotnosť: 150 g Použitie : ručné , gauč , vankúš,

Súvisiace produkty