Novinka Reduced price! 2021 Nové Farebné Vietor Iny Ovocie Hrubého Čreva Vlasy Krúžok Broskyňa Orange Kiwi Vysoká Kvalita Vysoká Pružnosť Tvorivé Vlasy Krúžok Dec. Zväčšiť

2021 Nové Farebné Vietor Iny Ovocie Hrubého Čreva Vlasy Krúžok Broskyňa Orange Kiwi Vysoká Kvalita Vysoká Pružnosť Tvorivé Vlasy Krúžok Dec.

€0.11

-26 %

€0.15

Nový produkt

Položka Druh Pokrývku hlavy
Materiál Acetát
Platné Sezóny Jar a Leto
Platné Scény Príležitostné
Pôvod CN(Pôvodu)
Pohlavie Ženy
Názov Značky LUVCLS
Oddelenie Meno Dospelý

Popis&Previewshipping&politiky Popis: Popis:

Materiál: Látkové

Veľkosť: pružné (elastické kapely)

Farba: ako je znázornené

Poznámka:

1. Ako všetci vieme, rôznych počítačoch zobrazenie farieb rôznymi spôsobmi, a aktuálny projekt farby sa môže mierne líšiť od obrázku nižšie.

2. Prosím ignorovať veľkosti.Niekedy rozsahu, môže byť užšie ako sme popísali.Čína je zvyčajne menšie ako v Európe a Amerike.Preto, prosím, aby vzdialenosti 1-3 cm.

3. Ak narazíte na nejaké problémy pri výbere veľkosti, neváhajte nás kontaktovať.Máme pre vás niekoľko návrhov, ale len pre referenčné účely.

Môžeme prijať zmiešané predaj, farby a veľkosti objednávky.Čím vyššie číslo, tým väčšiu zľavu.

Balenie obsahuje:

1 ks vlasy krúžok

Ukážka:

Ďakujeme vám za váš nákup Problémy?

Môžete postupovať podľa nižšie proces chontact nás.Tam je časové pásmo rozdiel,ale my sa budeme snažiť, aby rýchlo odpoveď na vaše otázky:

Doprava

● Zabezpečíme dopravu za vás do 24 Hodín po zaplatení zúčtuje s výnimkou sviatkov.

● Vždy sme odoslať tovar na adresu, ktorú ste nám na PAYPAL na zaistenie bezpečnosti položky.Ak ste zmenili adresu, alebo chcete nám zaslať na inú adresu, prosím zmeniť na novú adresu keď platíte nás s PAYPAL, inak, sme nie je zodpovedná v prípade, ak sa balík stratí.

Platby

Sme akceptuje Paypal, iba Ak máte akékoľvek otázky o platbu,prosím, kontaktujte nás cez eBay správy.Dovozné Clá

V prípade niektorých daň je splatná Po dodaní, je vašou povinnosťou plniť, že náklady a môže to spôsobiť oneskorenie dodávky plán a budete musieť vyzdvihnutie tovaru na colnom úrade.Obchodné Podmienky

Tým, ponúkanie na tejto položky sa Kupujúci súhlasí, že všetky termíny a podmienky, ako sú uvedené v tomto zozname .uistite sa prosím, prečítať a súhlasiť so Všetkými eBay Podmienky pred ponúkania cien.

Všetky obrázky sú ilustračné účely a Farby sa môže mierne líšiť.

Náš obchod poslúcha všetky eBay Pravidlá a Zásady.Reklamačný Poriadok

Ak chcete Vrátiť tovar, musíte kontaktovať nás a fotografovať položka jasne ukázať akékoľvek poškodenie alebo neobvyklé aspekty.

Schválené vráti, bude predmetom kontroly na mieste.Tovar musí byť vrátený v pôvodnom stave so všetkými pôvodnom obale.

Všetky prepravné a odovzdanie poplatky sú nevratné

Návrat poštovné náklady, ktoré sú zodpovednosť kupujúci.Budeme pokrytie nákladov ak sa odoslanie náhradných/opravených položiek.

Do 7 dní po obdržaní vašich produktov, sme sa ponúka bez ťažkostí 7 deň exchange/nahradiť, iba ak sú vaše položky, sa zistí chybný výrobcu.

Štítky: ciálny springs, jo vlasy väzby, tony starking, l vlasy väzby, Dráhy, vták kiwi, komprimovať jar, kovové pružiny sortiment, orange farebné farba, militar springs.

Napísať recenziu

2021 Nové Farebné Vietor Iny Ovocie Hrubého Čreva Vlasy Krúžok Broskyňa Orange Kiwi Vysoká Kvalita Vysoká Pružnosť Tvorivé Vlasy Krúžok Dec.

2021 Nové Farebné Vietor Iny Ovocie Hrubého Čreva Vlasy Krúžok Broskyňa Orange Kiwi Vysoká Kvalita Vysoká Pružnosť Tvorivé Vlasy Krúžok Dec.

Popis&Previewshipping&politiky Popis: Popis: Materiál: Látkové Veľkosť: pružné (elastické kapely) Farba: ako je znázornené Poznámka: 1. Ako všetci vieme, rôznych počítačoch zobrazenie farieb rôznymi spôsobmi, a aktuálny projekt farby sa môže mierne líšiť od obrázku nižšie. 2. Prosím ignorovať veľkosti.Niekedy

Súvisiace produkty