Novinka Reduced price! Solar Power Bank 25000mAh Solárna Externá Nabíjačka Batérií Nepremokavé Odnímateľný Solárne Panely s dvomi USB a Jasný Blesk. Zväčšiť

Solar Power Bank 25000mAh Solárna Externá Nabíjačka Batérií Nepremokavé Odnímateľný Solárne Panely s dvomi USB a Jasný Blesk.

€27.74

-40 %

€46.24

Nový produkt

Farba Orange
Menovitá Kapacita 25000mAh
Počet Panelov 4
Flexibilný Solárny Panel No
Skladací Solárny Panel Áno
kompatibilné poplatok za Samsung Samsung Galaxy s7 s8 s9 s10+ s21 Samsung Galaxy note 9 S20 atď.
Názov Značky X-DRAK
Certifikácia CE, BODKA, EAC, EPA, FCC, FDA, GMP, ROHS, TGA, UL, KC, PSE, WEEE, Žiadne
kompatibilné poplatok pre iPad iPad 3 4 5 iPad Air Pro iPad mini 2 3 4
Záruka 18 mesiacov
kompatibilné poplatok za Huawei Huawei P20 30 40 Huawei Mate 20 30 40 pro atď.
Pôvod CN(Pôvodu)
kompatibilné poplatok za telefóny Xiao s9 Červené mi MIX Sony Nokia, Motorola, HTC Česť OPPO OnePlus atď.
Druh Solárne Články
kompatibilné poplatok pre iPhone iPhone 6 6 7 7plus 8 8plus iPhone X Xr Xs max 11 12 Pro Max

25000mAh Solar Power Bank Vysoká Kapacita Odnímateľný Solárny Panel Dual USB Výstup Vstup s Baterkou Široko Kompatibilný pre iPhone Samsung Huawei Xiao OPPO Vivo OnePlus a viac.

* Vysoko Kvalitný Materiál.Tento solar power bank je vyrobený z vysokokapacitných Li-polymérová batéria core, ktorá je vyššia účinnosť, než 18650 batéria core a využitie obdobie je dlhšie ako oveľa 18650 batérie.Solárny panel je vyrobený z vysoko účinné monokryštalické solárne bunky, ktorá je vyššia solárne prenos účinnosť než normálne polykryštalických solárnych buniek. * Vynikajúce Solárne Nabíjanie Výkon.Tento solar power bank má 4 solárne panely, 4 solárne panely znamená to, že bol 4 krát solárne nabíjanie účinnosť než 1 solárne panely, takže solárne nabíjanie bude výkon oveľa lepší než 1 solárny panel power bank. * Duálny Vstup a Výstup, Porty.Môžete použiť solárnu energiu banka nabíjanie 2 telefóny alebo iné zariadenia naraz, nabíjanie rýchlosť ako rovnaké sme nabíjanie iba jedno zariadenie.Nebojte sa nabíjanie sám sa stal pomaly kvôli vysokým objemom, tam sú 2 vstupné porty môžete nabíjať seba v rovnakom čase.To vám pomôže ušetriť veľa času na starosti sám. * Vstavané Brilantné Baterku.Na zadnej strane slnečnej energie banky bol vstavaný blesk, ktorý je vysoký jas ako pochodeň baterka v noci.Baterka má 3 režimy, môžete sa prepnúť do S. O. S režime v prípade mimoriadnej situácie v exteriéri. * Pochvaľuje Prenosný Dizajn.Solárne panely solárne napájanie banka je navrhnutý tak, odnímateľný.Ak potrebujete solárne nabíjanie, môžete ju pripojiť na solárnu energiu banka, môže vám pomôcť solárne nabíjanie na vonku.Keď si len používanie solárnej energie banka nabíjať váš mobilný telefón, môžete dis-pripojiť solárne panely pre jednoduchú prepravu. * Všeobecne Kompatibilné Použitie.Solar power bank je oblek pre nabíjanie mobilného telefónu/tabletu/slúchadlá/blue-tooth reproduktor značky, ako sú iPhone, iPad, Samsung Huawei Xiao ZTE OPPO Vivo OnePlus Sony HTC LG Google, Nokia, Motorola, a tak ďalej.

Parametre

* Batéria: 25000mAh Li-polymérová batéria * Solárne Napájanie: Vrchol 1.5x4=6W * Vstupné: 5V2A(Max.) * Výstup: 5V/2.4 A(Max.jeden port) 5V2.8A(Max.celkovo pre duálne porty) * Rozmer: 155*83*35mm/6.1*3.3*1.4 palec(súkaná) 380*153*23 mm/15.0*6.0*0.9 palec(rozbalený) * Hmotnosť: 575g/ 20.12 oz

Balík Obsahuje

* 1x 25000mAh Solar Power Bank * 1x nabíjací kábel ako dar * 1x užívateľský manuál * 1x 18 mesiacov záruka čas a starať-free zákaznícky servis

Štítky: priemyselné usb nabíjačky, solárny panel, banka napájania, poistka solárnych článkov, solárne nabíjačky, usb c solárny panel, systém, solárne bunky, flexibl solárny panel, svietidlo.

Napísať recenziu

Solar Power Bank 25000mAh Solárna Externá Nabíjačka Batérií Nepremokavé Odnímateľný Solárne Panely s dvomi USB a Jasný Blesk.

Solar Power Bank 25000mAh Solárna Externá Nabíjačka Batérií Nepremokavé Odnímateľný Solárne Panely s dvomi USB a Jasný Blesk.

25000mAh Solar Power Bank Vysoká Kapacita Odnímateľný Solárny Panel Dual USB Výstup Vstup s Baterkou Široko Kompatibilný pre iPhone Samsung Huawei Xiao OPPO Vivo OnePlus a viac. * Vysoko Kvalitný Materiál.Tento solar power bank je vyrobený z vysokokapacitných Li-polymérová batéria core, ktorá je vyššia účinnosť, než 18650 batéria core a využitie

Súvisiace produkty