Novinka Reduced price! Sada 108 Farby Jemné Bod Perá pre Guľka Vestník, 0,4 mm Tip Perá, Umelecké potreby Farebné Perá pre Výkresy, Denníkov Zväčšiť

Sada 108 Farby Jemné Bod Perá pre Guľka Vestník, 0,4 mm Tip Perá, Umelecké potreby Farebné Perá pre Výkresy, Denníkov

€13.36

-49 %

€26.71

Nový produkt

Štýl 3 Umelecké Potreby
Štýl 4 Farebné Perá
Materiál Kov
Gélové Pero, Atrament Typ Gél-Atrament
Druh Gélové Pero
Štýl 1 Jemné Bod Perá
Štýl 5 kreslenie
Písanie Bod 0,4 mm
Použitie Office & Škole Pero
Gélové Pero, Atrament Funkcia Normálna
Číslo Modelu Jemné Bod Perá
Pôvod CN(Pôvodu)
Vymazateľné Alebo Nie No
Štýl 2 Tip Perá

108 ŽIARIVÉ FARBY: 108 Rôzne farby bez duplicity, na báze vody, žiarivé farby, atramenty.bohaté a živé farby vzbudiť vašu umeleckú tvorivosť. 0,4 mm jemné tip perá skvelé pre deti, Dospelých, maľovanky, náčrtov kresliť, farba, doodle, písať a dostať kreatívne v zábavné a kvalifikovaných spôsobom.

HLADKÉ PÍSANIE: osobitného šesťhranné sudy dizajn, fineliner perá sú úplne ľahké držať, keď budete používať.A tak spp a koniec pero označenie farieb, ktoré je ľahšie rozpoznať a vyberte každú farbu.

BEZPEČNÉ a netoxické: Vodou riediteľné farby tlačiarenské farby, bez zápachu, bez netesnosti, non-jedovaté, a kyslých.farby môžu byť rozptýlené a zmieša s vodou.nie je potrebné obávať škvrny a fľaky.

JEMNÉ PACKAGE: Naše 108 farebné fineliner perá sú umiestnené aj kovové škatule tak, aby každá farba sa ľahko vybrať, nech ste kdekoľvek.Chráni všetky vaše fineliner perá čistý a uprataný na jednom mieste.Vytvoriť umenie, nie bordel!Oni sú skvelé pre domácnosti, kancelárie, školy, klubu, a iné aktivity.

IDEÁLNY DARČEK PRE KRESLENIE: mocný dar, že dokáže liečiť, obnoviť, budovať dôveru a pomôcť ľuďom nájsť radosť.Toto je poistné stanovené pre svoje kamarátky, milenci ,priatelia a deti, ktoré na Vianoce, deň Vďakyvzdania, Narodeniny, veľká noc, Matka a Otec je Deň, Štúdia .

Štítky: vestníku a notebook, sieťky, kreslenie, pero staedtler, vestník, Plniace Pero, dab pero, stôl orgán, pero, farebná ceruzka, kaligrafia pierko pero.

Napísať recenziu

Sada 108 Farby Jemné Bod Perá pre Guľka Vestník, 0,4 mm Tip Perá, Umelecké potreby Farebné Perá pre Výkresy, Denníkov

Sada 108 Farby Jemné Bod Perá pre Guľka Vestník, 0,4 mm Tip Perá, Umelecké potreby Farebné Perá pre Výkresy, Denníkov

108 ŽIARIVÉ FARBY: 108 Rôzne farby bez duplicity, na báze vody, žiarivé farby, atramenty.bohaté a živé farby vzbudiť vašu umeleckú tvorivosť. 0,4 mm jemné tip perá skvelé pre deti, Dospelých, maľovanky, náčrtov kresliť, farba, doodle, písať a dostať kreatívne v zábavné a kvalifikovaných spôsobom. HLADKÉ PÍSANIE: osobitného šesťhranné

Súvisiace produkty