Novinka Reduced price! Módne Jednoduché Pohárov na Víno, Káva, Čaj, Mlieko Poháre na Whisky Shot Glass s Drevené Okno Zväčšiť

Módne Jednoduché Pohárov na Víno, Káva, Čaj, Mlieko Poháre na Whisky Shot Glass s Drevené Okno

€19.43

-24 %

€25.90

Nový produkt

Typ Skla Transparentné
Pôvod CN(Pôvodu)
Funkcia Eco-Priateľský
Drinkware Typ Sklo
Číslo Modelu AQ0052
Množstvo 1
Tvar Kolo
Materiál Sklo
Certifikácia CE / EÚ, FDA, CIQ, EHS

·Meno: Jednoduché sklo

·Materiál: Sklo

·Parametre výrobku

pohár:

Veľkosť: 9 cm*10cm*6typ

Kapacita: 270ML

Veľkosť: 8 cm*14*6typ

Kapacita: 370ML

Darčeková krabička balenie 1pcs*1

·Použitie: Vhodné pre rodinné oslavy, vonkajší pikniky, cestovné, kancelárske použitie, môžu byť použité pre priateľov, alebo deti, narodeniny, Vianoce, Nový Rok darčeky, ale aj skvelá voľba pre darčeky pre príbuzných a priateľov.

·Prispôsobenie: Máme aj veľa rôznych štýlov, prosím, hľadať v našom obchode.Ak reštaurácie alebo spoločnosti objednávky vo veľkých množstvách alebo robí zvláštne opatrenia, môžete sa obrátiť na náš zákaznícky servis a my vám aby zvýhodnené plán pre vás.

Bezpečnostné opatrenia:

1. Vzhľadom na rozdiely medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.

2. Keramikou sú umelo vyrobené a vystrelil pri vysokej teplote.Môžu existovať aj malé chyby, čierne fľaky, dierky, škrabance atď., ktoré sú normálne javy a nemajú vplyv na použitie.Veľkosť je ručne merané, je tam určité chyby, skutočného produktu majú prednosť.

3. Pri výbere produktov pre mikrovlnné rúry, vyvarujte sa produktov s kovové dekorácie, ako sú výrobky s zlata ráfiky, strieborné lemovanie, alebo mozaikové vzory s zlata, papiera, kovu, drôtu, alebo kovový drôt.

Štítky: xs max cínové spájky.

Napísať recenziu

Módne Jednoduché Pohárov na Víno, Káva, Čaj, Mlieko Poháre na Whisky Shot Glass s Drevené Okno

Módne Jednoduché Pohárov na Víno, Káva, Čaj, Mlieko Poháre na Whisky Shot Glass s Drevené Okno

·Meno: Jednoduché sklo ·Materiál: Sklo ·Parametre výrobku pohár: Veľkosť: 9 cm*10cm*6typ Kapacita: 270ML Veľkosť: 8 cm*14*6typ Kapacita: 370ML Darčeková krabička balenie 1pcs*1 ·Použitie: Vhodné pre rodinné oslavy, vonkajší pikniky, cestovné, kancelárske použitie, môžu byť použité

Súvisiace produkty