Novinka Reduced price! Pre xiao redmi poznámka 8t prípade magnetické Redmi poznámka 10 pro 9s 9 pro Držiak kožený kryt Pre xiao Mi 11 ultra 10 TON 10 Pro 11lite Zväčšiť

Pre xiao redmi poznámka 8t prípade magnetické Redmi poznámka 10 pro 9s 9 pro Držiak kožený kryt Pre xiao Mi 11 ultra 10 TON 10 Pro 11lite

€9.82

-22 %

€12.59

Nový produkt

Pôvod CN(Pôvodu)
Drop Shipping / Mix Farieb Podpora prípade Redmi poznámka 10 pro
Dizajn Obyčajný
Funkcie magnetické prípade Redmi poznámka 10 pro
Názov Značky LANGSIDI
Druh Pol-zabalené Prípade
Miesto Pôvodu Dongguan Čína (Pevninská Časť))
Kompatibilné Značky xiaomi
OEM Vitajte
prípad mi 10 Package s Retail Box zahrnuté darček
Výrobca Dongguan Huangjun Kožené co. ltd

1.Materiál:Vysoko kvalitná cowhide kože

2.Veľkosť:Pre xiao redmi poznámka 10 pro

3.100% Handmade Procesu

4.Funkcie: Veľká ochranu od nečistôt, poškriabaniu a škody

5. Skvelý darček pre svojho milenca, alebo sami sebe.

Naša Spoločnosť

Dongguan Huangjun Kožené Co., S.r.o.spoločnosť bola založená v roku 2008,sa špecializuje na výrobu a spracovanie mobilný telefón kožené puzdro.Máme vlastnú továreň sa nachádza v meste Dongguan,a robiť mnoho OEM objednávky podľa našich žiadosť zákazníkov.Naše produkty sa predávajú veľmi dobre a tiež získali dobré meno doma i v zahraničí a pre ich vysoká kvalita a konkurencieschopné ceny.Vysoká kvalita výrobkov a spokojnosť zákazníka sú to, čo sme vždy pokračovať.

O Dopravu

1. Položky sú všeobecne dodávaný s 2 obchodný deň po vaša platba bola zúčtovaná (Sat. & Sun. & Sviatok vylúčené.).

2. Dovozné clá,dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo prepravných poplatkov.Tieto poplatky sa o kupujúcich zodpovednosť.Prosím, informujte sa u svojho countrys colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred kúpou.

3. Zvyčajne sme loď cez Čína Príspevok Air mail, www.rezivo-gater.sk Štandardná Doprava,ePacket,www.rezivo-gater.sk Premium Doprava www.rezivo-gater.sk,EMS, DHL a ďalšie doručenie .Sedliak loď na sobotu alebo v nedeľu, ako aj Čínske tradičné sviatky.

O Platbu

1. www.rezivo-gater.sk prijať Escrow/Kreditnej Karty/Peniaze Booker/Western Union.

2. Plná platba musí byť doručená najneskôr do 7 pracovných dní.A ak budete mať akékoľvek problémy, na to, aby platbu, prosím, kontaktujte nás čo najskôr.

O Spätnú Väzbu

1. Snažíme sa získať 5 hviezdičiek z každého nákupu.Po prijatí nákupu sa, prosím, chvíľku nechajte nám pozitívnu spätnú väzbu, ak váš spokojný s položku.

2.Ak tam bolo niečo neuspokojivé, prosím, kontaktujte nás pred odchodom spätnú väzbu a budeme sa snažiť v našich silách, aby problém vyriešiť a zabezpečiť vašu spokojnosť.

FAQ

Otázka: Je tam nejaké sledovacie Číslo pre svoj položky?

Odpoveď: Áno, sme loď, na každej objednávke ich Sledovacie Číslo, a môžete si prezrieť zásielku staus na príslušné webové stránky.

Q: Má tento produkt prísť s maloobchodných balíkov?

Odpoveď: Máme vyhlásený za balenie detail na popis jednotlivých produktov, prosím, informujte ho, ďakujeme!

Otázka: som predajcov, chcel by som si kúpiť mnohé kúsky položka, čo je veľkoobchodné ceny?

Odpoveď: Ďakujeme za váš dotaz, ak by ste si chceli kúpiť veľké množstvo, prosím pošlite nám e-mail, dáme vám najlepšiu cenu, vďaka!

Štítky: es950, slúchadlá redmi poznámka 10 pro, mi 10 poznámka, redmi note9 pro prípade mate, k30 ultra, redmi note10, redmi poznámka 9 prípadoch taška, etui redmi 9, mi 11 lite, xiaiomi redmi poznámka 10 prípade.

Napísať recenziu

Pre xiao redmi poznámka 8t prípade magnetické Redmi poznámka 10 pro 9s 9 pro Držiak kožený kryt Pre xiao Mi 11 ultra 10 TON 10 Pro 11lite

Pre xiao redmi poznámka 8t prípade magnetické Redmi poznámka 10 pro 9s 9 pro Držiak kožený kryt Pre xiao Mi 11 ultra 10 TON 10 Pro 11lite

1.Materiál:Vysoko kvalitná cowhide kože 2.Veľkosť:Pre xiao redmi poznámka 10 pro 3.100% Handmade Procesu 4.Funkcie: Veľká ochranu od nečistôt, poškriabaniu a škody 5. Skvelý darček pre svojho milenca, alebo sami sebe. Naša Spoločnosť Dongguan Huangjun Kožené Co., S.r.o.spoločnosť bola založená v roku

Súvisiace produkty