Novinka Reduced price! 6PCS Handričkou Príslušenstvo pre IRobot Braava Jet M6 Robot Mop Vysávač IRobot čistiacou Handričkou Zväčšiť

6PCS Handričkou Príslušenstvo pre IRobot Braava Jet M6 Robot Mop Vysávač IRobot čistiacou Handričkou

€9.74

-29 %

€13.72

Nový produkt

Pôvod CN(Pôvodu)

Multi-balenie obsahuje 6 umývateľný mokré čistenie podložky kompatibilný s iRobot Braava Jet M6 (6110) Konečná Robot Mop.

Je umývateľný, tepovanie podložka je vyrobená z vysoko kvalitnej tkaniny pre účinné čistenie a láme lepkavú špinu a kuchyňa maziva v mieste čistenie režim.Na umývateľný suché pad využíva premium mikrovlákna na zachytenie nečistôt, prachu a zvieracie chlpy.

Tieto odolné, viacúčelový čistiaci mop náhradné podložky sú vhodné pre väčšinu tvrdé podlahové povrchy, ako je mramor, laminátové a dlažba.Nepoškriabe alebo škvrny na povrchu podlahy.

Jednoduchá inštalácia, opakované použitie, odolné a umývateľné, bubnové suché alebo riadok, suché, efektívne umývateľný čistenie podložky dokonalý pre vaše každodenné home / home / izba / kuchyňa / office upratovanie.

Farba:šedá

Materiál:látkové

Veľkosť: 27 x 10.8 cm

Obsah Balenia:

6 * wet mp

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

Štítky: narwal robot, braava, irobot, dyson v8, zmes jet, braava m6, JET, mint cleaner náhradné diely, irobot roomba s9 plus, irobot roomba.

Napísať recenziu

6PCS Handričkou Príslušenstvo pre IRobot Braava Jet M6 Robot Mop Vysávač IRobot čistiacou Handričkou

6PCS Handričkou Príslušenstvo pre IRobot Braava Jet M6 Robot Mop Vysávač IRobot čistiacou Handričkou

Multi-balenie obsahuje 6 umývateľný mokré čistenie podložky kompatibilný s iRobot Braava Jet M6 (6110) Konečná Robot Mop. Je umývateľný, tepovanie podložka je vyrobená z vysoko kvalitnej tkaniny pre účinné čistenie a láme lepkavú špinu a kuchyňa maziva v mieste čistenie režim.Na umývateľný suché pad využíva premium mikrovlákna na zachytenie

Súvisiace produkty