Novinka Reduced price! Európske a Americké SZ pracky wild módny náramok osobnosti módy pár náramok Zväčšiť

Európske a Americké SZ pracky wild módny náramok osobnosti módy pár náramok

€1.23

Nový produkt

Zdravie Funkcia Anti-únava
Jemné alebo Módne Móda
Štýl Klasické
Tvar\vzor Kolo
Funkcia Žiadne
Spona Typ Jednoduché-hák
Modelovanie Geometria
Proces liečby Pokovovanie
Nastavenie Typu Žiadne
Náramky Typ Reťaz & Odkaz Náramky
Položka Druh Náramky
Kovy Typ Medi
Číslo Modelu X011013
Pôvod CN(Pôvodu)
Pohlavie milovníci'
Reťazec Typu Had Reťazca
Materiál Kov
Package Individuálne Balenie

Množstvo: 1

Typ: list náramok Pohlavie: Žena Dĺžka: 20 cm Kovová typ: zliatiny a pletená lano Typ Projektu: Náramok Pokuty alebo štýlové: móda typ Spony: jednoduchá háčik Tvar\vzor: geometria Reťazec typu: reťazca Štýl: Klasické Nastavenie typu: napätie nastavenie Kompatibilita: kompatibilné Náramok Typ: Reťaze a Reťaze Náramok Pohlavie: Muž Žena Funkcia: náramok Náramok Typ: Kúzlo Náramok Spony typ: pracka Štýl: Vintage

Informácie o produktoch: svadobné rukavice neobsahuje žiadne príslušenstvo(ak nejaké príslušenstvo ukazujú na obrázky,ak chcete príslušenstvo ako na obrázku,prosím, kontaktujte nás objednať.) Farba sa môže líšiť medzi iné ako mäkšie CRT a LCD obrazoviek.Nemôžeme guarentee, že farba nášho tovaru bude presne rovnaké s fotografiami, ktoré ste videli.

Kúpiť je Informácie: Prosím vyplňte vaše MENO a priezvisko vrátane krstné meno,stredné meno a priezvisko a zároveň poskytnúť platbu, Prosím, vyplňte svoju správnu adresu vrátane vášho bytu Č.,ulice,mesta,regiónu a krajiny,a po index.V opačnom prípade sa vaše zásielky môžu byť vrátené!Nie sme zodpovední za VÁS CHYBU, hoci spor.

Návrat politiky:

Garantujeme 100% spokojnosť.Ak máte pocit, že nie je spokojný s položka sa líši od popis.a kvalitu.Prosím, dajte mi vedieť a môžete neváhajte a kontaktujte nás,plné vrátenie peňazí,výmena alebo nahradenie je ponúkané.Stačí, ak v núdzi,prosím, vráťte položka k nám do 3 dní po obdržaní vás.

Láskavo Poznámka: nebudeme vrátiť prepravné náklady, alebo nechcem náklady späť ku mne, ak to nie je naša vina.Dúfam, že sa vám môže to pochopili.

Ak ste spokojný s mojou položky a služby,urobte mi láskavosť opustiť pozitívnu spätnú väzbu .Vaša dobrá spätná väzba je veľmi cenený.Ak máte pocit, že nie ste nechám mňa pozitívnu spätnú väzbu,prosím pocit, confortable, dajte mi vedieť prvý,by som vám dobré riešenie.

Som rád odpovie na akékoľvek otázky,ktoré môžete mať, tak prosím neváhajte a kontaktujte ma.Budem sa snažiť čo najlepšie, odpovieme vám najneskôr do 24 hodín,očakávajú, že sme mimo víkendov.

Štítky: náramok kpop, náramok žena, náramok motýľ, bangl, náramok dievča, náramok ženy, náramok coupl, náramok lano, bracelet chain gold, náramok h.

Napísať recenziu

Európske a Americké SZ pracky wild módny náramok osobnosti módy pár náramok

Európske a Americké SZ pracky wild módny náramok osobnosti módy pár náramok

Množstvo: 1 Typ: list náramok Pohlavie: Žena Dĺžka: 20 cm Kovová typ: zliatiny a pletená lano Typ Projektu: Náramok Pokuty alebo štýlové: móda typ Spony: jednoduchá háčik Tvar\vzor: geometria Reťazec typu: reťazca Štýl: Klasické Nastavenie typu: napätie nastavenie Kompatibilita: kompatibilné Náramok Typ: Reťaze a Reťaze Náramok Pohlavie:

Súvisiace produkty