Novinka Reduced price! 15 Zväčšiť

15" Prírodné Zlatý Obsidián Korálky Tvárou Gem Voľné Malý Kameň Korálky pre Šperky, Takže DIY Náramok 2 3 4 mm

€1.89

-52 %

€4.02

Nový produkt

Farba Zlatá
Jemné alebo Módne Móda
Položka Tvar Okrúhly Tvar
Suit3 akceptovať prispôsobenie
Suit2 Ručne vyrábané ručne DIY Perličiek
Dĺžka 15inches (38cm) one strand
Pôvod CN(Pôvodu)
Vonkajší Priemer 3mm
Typ Položky 3 Ženské Náramok Náhrdelník
Materiál Kameň
Guľôčky Z Prírodného Kameňa Perly Perles
Tvárou Korálky Veľkoobchod Korálky, perles, Príslušenstvo
Názov Značky owjeopw
Položka Druh Korálky, Kúzlo náramok, Príslušenstvo
Typ Položky 2 Šperky Zistenia
Oblek Takže náramok, Náhrdelník, DIY Šperky
veľkosť 2mm 3mm 4mm
Kovové Typ Žiadne
Dodanie služby Veľkoobchod, Drop shipping
Množstvo O 175pcs 115pcs 92pcs
Názov Kameňa zlatý obsidián
Položka Hmotnosť 4-8g
Voľné Korálky Korálky pre Šperky Robiť
Číslo Modelu 5943jo

15" Prírodné Zlatý Obsidián Korálky Tvárou Gem Voľné Malý Kameň Korálky pre Šperky, Takže DIY Náramok 2 3 4 mm

Kameň Názov: Zlatý Obsidián Veľkosť:2 mm 3 mm 4 mm Dĺžka: 15.5 cm/oblasť činnosti Poznámka: V procese prírodného kameňa vzniku, spolu s pohybom, squeeze, a vplyv zemskej kôry, ľadovej trhliny, jamy, inklúzií, atď.dôjde.To je unikátne identifikačné dané od prírody, a to je tiež dôkaz z prírodného kameňa, ktorý obsahuje nekonečné Čaro a energiu.

1.Objednávky sú zvyčajne dodávaný do 2-3 pracovných dní po platbe je dokončená. (Sat.Slnko.a sviatok vylúčené) 2. Spôsob dopravy a čas Doručenia △, Aby suma je menej ako $15, Budeme ponúkať zadarmo Ekonomické Poštovné ako Cainiao Super Globálnej Ekonomiky alebo Čína Post malý balík plus, ktoré je potrebné vziať v o 30-50 dní do cieľa. △, Aby suma je viac ako $15, Budeme ponúkať zadarmo Štandardná Doprava ako www.rezivo-gater.sk Štandardná doprava, Čína Poštou doporučene alebo Epacket, ktoré je potrebné vziať v o 15-35 dní do cieľa. △, Aby suma je nad $150 Budeme ponúkať zadarmo rýchlo Vyjadriť, ako DHL, Fedex, TNT, ktorá musí trvať približne 3-7 dní do cieľa. 3. Všetky colné poplatky, clo a dane pre dovoz do vašej krajine nie sú zahrnuté v položke cenu alebo náklady na dopravu.Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti.Dúfam, že sa vám môže porozumieť.

Náš obchod v YiWu,Čína,je profesionálny veľkoobchod korálky,šperky a doplnky,spotrebný niekoľko tisíc high-kvalitné výrobky za veľkoobchodné ceny.Tu môžete získať najširší výber semi-vzácny drahokam produktu.Zamerať sa Na Prírodný Kameň Korálky,vám najlepšie DIY materiálov.Akceptujeme Prispôsobiť Náramok a Náhrdelník.Tiež prijať Dropshipping.Vitajte na Návšteve.

Štítky: obsidián, obsidian kameň, svorka zemi tester, transparentné samostatne tesniaci plastové tašky pre šperky, čierny obsidián kameň, pixiu krúžok, náramok pixiu, jade pixiu, bosorka na metle, digitálny zemi tester.

Napísať recenziu

15

15" Prírodné Zlatý Obsidián Korálky Tvárou Gem Voľné Malý Kameň Korálky pre Šperky, Takže DIY Náramok 2 3 4 mm

15 Prírodné Zlatý Obsidián Korálky Tvárou Gem Voľné Malý Kameň Korálky pre Šperky, Takže DIY Náramok 2 3 4 mm Kameň Názov: Zlatý Obsidián Veľkosť:2 mm 3 mm 4 mm Dĺžka: 15.5 cm/oblasť činnosti Poznámka: V procese prírodného kameňa vzniku, spolu s pohybom, squeeze, a vplyv zemskej kôry, ľadovej trhliny, jamy, inklúzií, atď.dôjde.To

Súvisiace produkty