Novinka Reduced price! Akvárium Zdobené Svetelná Simulácia Medúzy Príslušenstvo Pre Plávajúce Plávanie V Akváriu Svetelný Efekt Medúzy Zväčšiť

Akvárium Zdobené Svetelná Simulácia Medúzy Príslušenstvo Pre Plávajúce Plávanie V Akváriu Svetelný Efekt Medúzy

€1.61

-49 %

€3.20

Nový produkt

Pôvod CN(Pôvodu)
Vodné Dekorácie Typ Ryby Ozdoby
Akvárium dekorácie Akvárium dodávky
Druh ryby
Farba fialová, Žltá, Ružová, Modrá, Zelená, Orange
Číslo Modelu X036
Materiál Ekologicky Nezávadný Silikón
akvárium medúzy akvarijné dekorácie
Hmotnosť 50g
veľkosť S, M, L

【Medúzy akvárium Akváriu Dekorácie] vyzýva Tieto ozdoby zachytiť krásu a ladný pohyb fyzických medúzy.Vaši priatelia budú prekvapene, keď vidí vaše akvárium a myslím, že vidieť skutočný medúzy.

【Neškodné pre ryby] vyzýva non-jedovaté silikónový materiál je neškodné pre vaše ryby, je možné ju aplikovať v akvárium pre dlhodobé a výška sa dá nastaviť, plávajúce pružne a elegantné, ideálna dekorácia pre akvárium a akvárium

【Úžasných Farieb] vyzýva vám ponúka 6 pack medúzy rôznych farbách ( Zelená, Ružová, Modrá, Oranžová, Fialová, Žltá).To umožní, aby vaše akvárium farba už nie je monotónna.Vyberte Fluorescenčné Medúzy, ako vaše Akvárium Dekor, Dajte nám okamžite plnohodnotne akvárium!!

【Sa pohybuje s Vodné Toky] vyzýva Mäkké silikónové telo jemne kývať s malým vlna, prúd v nádrži.Tieto môžu pohybovali, ako skutočné rastliny v nádrži proti prietoku vody na rozdiel od iných nudné zelená plastové rastliny.

【Jednoduché Použitie] vyzýva Stačí upraviť dĺžku medúzy je trakčné vedenie, a potom pomocou prísavky opraviť v akvárium, môžete získať šesť krásnych plávajúce medúzy. (Upozornenie: Tento produkt musí byť použitý spolu s akvarijné svetlo na vyžarovanie fluorescencie.)

Štítky: výhody, akvarijné dekorácie, korytnačka náramok príslušenstvo, groot akváriu dekorácie, mini jelly fish, ryby škôlky, dekor akvárium sochy, medúzy nádrž, dekor akvárium, sobo akvárium príslušenstvo.

Napísať recenziu

Akvárium Zdobené Svetelná Simulácia Medúzy Príslušenstvo Pre Plávajúce Plávanie V Akváriu Svetelný Efekt Medúzy

Akvárium Zdobené Svetelná Simulácia Medúzy Príslušenstvo Pre Plávajúce Plávanie V Akváriu Svetelný Efekt Medúzy

【Medúzy akvárium Akváriu Dekorácie] vyzýva Tieto ozdoby zachytiť krásu a ladný pohyb fyzických medúzy.Vaši priatelia budú prekvapene, keď vidí vaše akvárium a myslím, že vidieť skutočný medúzy. 【Neškodné pre ryby] vyzýva non-jedovaté silikónový materiál je neškodné pre vaše ryby, je možné ju aplikovať v akvárium pre dlhodobé

Súvisiace produkty