Novinka Reduced price! Kancelárske a Herné Stolička, Operadlo sa Vzťahuje, Pamäťovej Peny Pracovné Stanice Stôl Stoličky Rameno Zväčšiť

Kancelárske a Herné Stolička, Operadlo sa Vzťahuje, Pamäťovej Peny Pracovné Stanice Stôl Stoličky Rameno

€3.96

-48 %

€7.62

Nový produkt

Pôvod CN(Pôvodu)
Vzor Iné
Číslo Modelu Chair Armrest Cushion Pads
Použitie sídlo
Materiál Iné
Štýl Moderné

Popis:

Materiál - 100% Mäkký polyester(vonkajší kryt) a premium vysoká hustota peny pamäte(vnútorné plnenie),je priedušná a nebolí vašej pokožky.

Ideálna Veľkosť - 24.5x7.5x3.3 cm/9.64x2.95x1.29inches, univerzálne, vhodné pre väčšinu domov alebo do kancelárie úlohou stoličky.Lakťovej opierky pad má dve extra dlhé popruhy, ktoré môžu byť rezané a prispôsobené tak, aby vyhovovali každej veľkosti, lakťová opierka.

Funkčné Stopu - správne rameno vankúš zaplnení pamäťovej peny pre maximálny oddych a koleno úľavu, rozstrekovanie tlaku bez ohľadu na to, kde ste,v kanceláriách, domoch alebo v lietadle na ceste.

Stroj Umývateľný - majú voľný odnímateľný kryt prostredníctvom praktický zips dizajn umožňuje luxusný velúr kryt, aby sa stroj umývať kedykoľvek pre jednoduché čistenie.

Perfektný Darček - každý, kto vlastní účtovná kancelárske stoličky a potreby sedí v kresle na dlhý čas môže byť nutne potrebujú takéto koleno podložky na zníženie tlaku lakťa a predlaktia,nikdy nebudete hľadať darček.

Balenie Obsahuje:

1 Pár Stolička, Operadlo Podložky

Poznámka:

Prosím, dovoľte 1-3 mm meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt,skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky.Ďakujeme!

Štítky: stolička kryt úsek, moderné koľajových stoličky, stolička hra, moderné kreslo, herné lehátko, lakťová opierka pre stoličky, stoličky opierkou zahŕňa, panda stoličky vankúš, 18650 laserové ukazovátko, jedľa stôl stoličky kryt.

Napísať recenziu

Kancelárske a Herné Stolička, Operadlo sa Vzťahuje, Pamäťovej Peny Pracovné Stanice Stôl Stoličky Rameno

Kancelárske a Herné Stolička, Operadlo sa Vzťahuje, Pamäťovej Peny Pracovné Stanice Stôl Stoličky Rameno

Popis: Materiál - 100% Mäkký polyester(vonkajší kryt) a premium vysoká hustota peny pamäte(vnútorné plnenie),je priedušná a nebolí vašej pokožky. Ideálna Veľkosť - 24.5x7.5x3.3 cm/9.64x2.95x1.29inches, univerzálne, vhodné pre väčšinu domov alebo do kancelárie úlohou stoličky.Lakťovej opierky pad má dve extra dlhé popruhy, ktoré

Súvisiace produkty