Novinka Reduced price! Nové 2.5 D Dotyk Pre 10.1 Zväčšiť

Nové 2.5 D Dotyk Pre 10.1" Yestel T5 Tablet Dotykový Displej Digitalizátorom. Sklo Kartu Panel Senzor Opravu, Výmenu

€9.31

-1 %

€9.50

Nový produkt

Pôvod CN(Pôvodu)
Veľkoobchod MIN je 20pcs, Prosím, láskavo kontaktujte nás, vďaka
Screen Type Kapacitný Displej
Číslo Modelu Pre YESTEL T 5 T-5 TP Sklenený Dotykový displej deti Kartu Modul
Veľkosť Displeja 10~13 Palcov
Compatile s Pre YESTEL T5 Kartu TP Sklenený Dotykový displej deti Kartu
Názov Značky Qi Hand
Certifikácia Žiadne
veľkosť 10.1inch
dodacia lehota v rámci 24 hodín po získaní platby
Typ Produktu Tablet Dotykový Panel
Miesto Pôvodu guangzhou, Čína (pevninská časť))
Kompatibilné Značky Univerzálny
Package Pena box

QiHande Obchod 1. Každá obrazovka je testované pred odoslaním ,makeing istí, 100% pracujúcich;

2. Ak budete hľadať to tým, číslo modelu tabletu,je lepšie skontrolujte, či je kábel kód dotykovej obrazovky alebo lcd scren ,Pretože niektoré tablety sú pomocou iného kábla kód pre rovnaké tablet.

3. Differrent čas dostal differrent kód v závode tak, ž e len môže zaručiť, ktorý ste dostali, ktoré budú kompatibilné s tabletom, ak vy nie s rovnakým kábel kód ako obrázky na web!vďaka

4.Prosím, láskavo nechajte nám vašu presnú meno a priezvisko (najmä kupujúceho z RU ) a Telefónne číslo. vo vašej objednávky ako kupujúci, a to tak, že kuriérom môže doručenia váš tovar včas a ľahko.Vyššie & tieto ustanovenia nadobudnú účinnosť po po zadaní objednávky!(Veľmi dôležité pre vás,prečítajte si ju pred ponúkanie cien.)

Fotografie výrobkov: 2.5 D Nový 10.1-Palcový Dotykový Displej Pre YESTEL Model T5 Deti Android Tablet PC Kapacitný Dotykový Senzor Panel Kartu Časti Digitalizátorom.

Tipy 1.Dotykový Panel Digitalizátorom.: Ak je dotykový panel /Dotykové sklo prasknuté alebo rozbité, ale obrázku pod ním je v poriadku(môžete si pozrieť úplný obraz), potom stačí kúpiť Dotykový Displej; 2.LCD Displej : Ak obrázok pod dotykový displej nefunguje(nemôžete sledovať plné obrázky) ,ale dotykový displej pracuje, potom stačí LCD displej; 3.Plný Časti(displej lcd s dotykovou obrazovkou): Ak je dotykový panel je rozbité a lcd obraz je buď čierne kvapaliny alebo popraskané potrebujete kompletný obrazovka

Opravy kroky (len orientačná): 1.Môžete opraviť sami ,ale je to lepšie pre vás nájsť profesionálne človeka, aby vám pomohol. 2. Počas testovania sa,v prípade, že nemôže pracovať,nezabudnite ho obnoviť alebo aktualizácia softvéru,pokiaľ to ešte nemôže pracovať po reštarte (vypnúť/zapnúť pomocou tlačidla nie systémov),potom nás môžete kontaktovať,odpovieme vám tak dlho, ako sme si svoje odchode správy,vďaka (Po skúšanie a práca,potom môžete odstrániť lepidlo a nainštalovať ho,posledný krok "dont zabudnúť na dovolenku plnú hviezd a pozitívnu spätnú väzbu!:)"

Balenie: 1.Vezmite prosím na video počas otvoriť balíček. (Ak existuje akékoľvek poškodenie na ceste, môžete poslať toto video ako dôkaz ) 2.Sme veľmi radi, ak by ste chceli, dajte nám vedieť, názvu vašej značky a detail číslo modelu vášho tabletu ,keď budete hľadať to len cez čísla kódu počas objednávky.:)

Kontaktujte Nás: Náš služby zákazníkom odpovedať na otázky cez systém správ denne na pracovných dní.Budeme odpovedať svoju správu tak dlho, ako sme sa dostali,tak stačí len byť trpezlivý!Našich pracovných hodín(pondelok - piatok): CN: 9 AM - 6 PM RU: 4 AM - 1 PM AU: 11 AM - 8 HOD UK: 1 AM - 10 AM Sme profesionálne v dotykový displej digitalizátorom. tablet ,GPS displayer ,LCD displejom a smartphone častí .Hlavne musíme urobiť, veľkoobchod ,takže ak budete potrebovať viac iného tovaru, prosím, kontaktujte nás pre veľkoobchodné ceny .Keďže niektoré položky nezobrazujú, ale na čas,ak potrebujete všetky položky ,stačí poslať správu alebo nás kontaktujte!!Akékoľvek otázky pls kontaktujte ma!!!Vďaka za vašu objednávku a tešíme sa dostať dlhodobá spolupráca.

Štítky: hd projektor, 7 palcový displej, bmw nox, archo, ruky telefón, ags2 w09, lg v10, duoduogo, beamer, nox senzor.

Napísať recenziu

Nové 2.5 D Dotyk Pre 10.1

Nové 2.5 D Dotyk Pre 10.1" Yestel T5 Tablet Dotykový Displej Digitalizátorom. Sklo Kartu Panel Senzor Opravu, Výmenu

QiHande Obchod 1. Každá obrazovka je testované pred odoslaním ,makeing istí, 100% pracujúcich; 2. Ak budete hľadať to tým, číslo modelu tabletu,je lepšie skontrolujte, či je kábel kód dotykovej obrazovky alebo lcd scren ,Pretože niektoré tablety sú pomocou iného kábla kód pre rovnaké tablet. 3. Differrent čas dostal differrent kód

Súvisiace produkty