Novinka Reduced price! Pánske Chudnutie Vesta Orgán Obrážačka Korzet Tričko Pás Kompresie Brucha Undershirts Plastika Brucha Shapewear Cvičenie Tank Topy Zväčšiť

Pánske Chudnutie Vesta Orgán Obrážačka Korzet Tričko Pás Kompresie Brucha Undershirts Plastika Brucha Shapewear Cvičenie Tank Topy

€6.70

-40 %

€11.18

Nový produkt

Materiál Nylon, Spandex
So Sexuálnym Podtextom No
Jumpsuit Tops Skinny Bodysuit Top
Číslo Modelu Men's Slimming Vest
základné tank top Basic Top Leotards
Položka Druh Frézovanie
Názov Značky YIKUO
Women Leotard Shirts Pás Tréner Vesta Kombinézu
Nemravný Obrázok No
Pohlavie MUŽI
Pôvod CN(Pôvodu)
leotard top kombinéza top

[xlmodel]-[custom]-[56435]

(1) SPAĽOVANIE TUKOV ASISTENT :Formovanie hrudníka, pása a brucha, je určený pre mužov a ženy.Keď ste telocvični alebo plávať, to nie je roll up a pobyt v mieste celkom.A je špeciálne navrhnutý na zníženie výskytu Gynekomastia alebo "muž prsia".Priedušná pre zlepšuje krvný obeh a spaľovanie tukov, a silne hrudníka tvarovanie.To pomáha s oporu pre chrbát a držanie tela.To bolo vizuálne bytosť stráca brucha alebo hrudníka fata a to vyrovnať prsia a žalúdok.

(2) VYSOKÁ KVALITA MATERIÁLU A POBYT V OBJEKTE :Vysoko kvalitný nylon na pobyt shaper.Vyrobené pre nosenie pod akékoľvek oblečenie, ako je cvičenie, košele, tričká, svetre a formálne šaty, košele.Redukčný kompresia je tajomstvom medzi vás a vášho odevu.Hrudník sploštenie prielom!Je to vynikajúci Gynekomastia alebo "muž prsia" kompresné tričko pre muža, ktorý chce, aby si zdravo vyzerajúcu postavu bez potreby chirurgického zákroku alebo lieky.

(3) ZÍSKAŤ SEBAVEDOMIE SPÄŤ : To pozriete tenšie a tenšie, znížiť veľkosť hrudníka a zvýšiť tlak na brucho, ktoré krajší vzhľad pre vaše telo a budovať dôveru znova.Získať si dôveru späť!

(4) AKO JU NOSIŤ :Krok do nej a ťahajte ju hore, a sundat rovnako.To bude ajust tuku polohy a podržte ho až tuku v blízkosti podpazušie, tak nemusí pohodlné, keď najprv ju nosiť.To bude vhodné po 1 týždni.Odporúčame vám postupne predĺžiť čas nosiť, ak prvom použití tohto produktu.Nosiť naše vesta s jesť zdravé potraviny a robí cvičenie na napálenie disku tuku.S kombináciou výkonu a dobrú stravu, to chudnutie shaper vám pomôže mať pekný tvar tela.

[xlmodel]-[foto]-[0000]

[xlmodel]-[custom]-[56470]

1.O SPÄTNÚ VÄZBU

(1)Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami, prosím zanechať váš pozitívna spätná väzba a 5 hviezd .a 5 hviezdičky pre podrobné hodnotenie vašej objednávky.

(2)Ak nebudete spokojný naše porducts, pls kontaktujte nás pred odchodom negatívnu spätnú väzbu.Zaručujeme, budeme 100% slove žiadny problém pre vás.

2.O DOPRAVU

(1)Príprava Čas: potrebujeme 1-3 pracovné dni na prípravu objednávky podľa našich mnohých objednávky každý deň.

Upozorniť: nemôžeme akceptovať zmenky alebo zrušenie po vaša objednávka bola odoslaná.

(2)O Cla

Vzhľadom našich zákazníkov výhodu, Sme nútení loď vašej objednávky poštou.Vezmite prosím na vedomie, však, clo je mimo našej kontroly, sme nemôže zaručiť, žiadne dane, poplatky a nebude mať žiadne dane, poplatky.Ale my sa vrátime vám peniaze pre expresná doprava(ak ste zaplatili) na váš účet do 24 hodín.Úprimne sa ospravedlňujeme sa za prípadné nepríjemnosti môže spôsobiť.

(3)O Balík Stratil

Ak balík je stratené počas prepravy,sme bude za to zodpovedný, a poskytne vám vrátenie peňazí.

Hrachová, kontaktujte náš Služby Zákazníkom pred otvorením sporu.Sľubujeme, aby ste 100% spokojní riešenie.

Ak sa vám nepáči položky prijaté,prosím, aby pôvodného obalu a zaplatiť za náklady spojené s prepravou.

3.O NÁVRAT VÝMENNÝCH POLITIKY

V našom internetovom obchode robiť predať na základe ich vynikajúce vzory a osvedčená spoľahlivosť.Takže kvalita je zaručená.Tiež máme QA tím a vyskúšať svoje objednané produkty sú správne, kým sú zabalené a odoslané.Ale musíte potvrdiť vaše šaty veľkosť starostlivo pred nákupom .

Ak máte akékoľvek otázky týkajúce sa vrátenia tovaru, neváhajte a kontaktujte nás!

4.O VEĽKOOBCHOD A DROP SHIPPING

(1) Pre veľkoobchod, poskytneme vám zľavu alebo expresná doprava zadarmo, ktoré trvá len 3-7 dni, aby sa dospelo.

(2) Pre pokles lodnej dopravy, by sme mohli odosielať tovar zákazníkom priamo a neopustím informácie o nás, ak by ste chceli.

5.O SLEDOVANIE VAŠEJ ZÁSIELKY

Môžete sledovať vašu zásielku na týchto webových stránkach pomocou sledovania číslo: www.17track.net/en (skopírovať do prehliadača otvoriť)

Štítky: tielko šport, muž tank top, Korzet Top, korzet pre mužov, prst frézovanie, korzet mužov, mama orgán obrážačka, muž undershirts, tepla bunda, chudnutie mužov chudnutie.

Napísať recenziu

Pánske Chudnutie Vesta Orgán Obrážačka Korzet Tričko Pás Kompresie Brucha Undershirts Plastika Brucha Shapewear Cvičenie Tank Topy

Pánske Chudnutie Vesta Orgán Obrážačka Korzet Tričko Pás Kompresie Brucha Undershirts Plastika Brucha Shapewear Cvičenie Tank Topy

[xlmodel]-[custom]-[56435] (1) SPAĽOVANIE TUKOV ASISTENT :Formovanie hrudníka, pása a brucha, je určený pre mužov a ženy.Keď ste telocvični alebo plávať, to nie je roll up a pobyt v mieste celkom.A je špeciálne navrhnutý na zníženie výskytu Gynekomastia alebo muž prsia .Priedušná pre zlepšuje krvný obeh a spaľovanie tukov, a silne hrudníka

Súvisiace produkty