Novinka Reduced price! JAMMA na USB Joypad & SNK DB15 Gamepad Super CBOX V4.0 S Externý Prevodník Pre JAMMA Arkádovej Hry SNK Doska Zväčšiť

JAMMA na USB Joypad & SNK DB15 Gamepad Super CBOX V4.0 S Externý Prevodník Pre JAMMA Arkádovej Hry SNK Doska

€132.88

Nový produkt

Vek >3 Rokov
Číslo Modelu 3188 v 1
Konektor Typu EÚ plug
Druh Iné
Pôvod CN(Pôvodu)

Funkcia Produktu:

Tento arcade machine je prevedený na domáce použitie, a to sa dá realizovať viacerými funkciami v jednom integrácie.Je to tak jednoduché používať ako obyčajné herné konzoly.To je malá veľkosť, a už má problémy, ako napríklad lietanie drôty všade a objemné napájania.

1. Predlžovací kábel jamma rada je externe navrhnutý tak, a tlačidiel/záberov/kombinácie je možné nastaviť slobodne, ktoré je vhodnejšie použiť.

2. 12v high power design, môžu výstupný prúd 10A, SNK 6 miest môžete tiež riadiť.S polarity ochrana, nebudete sa báť problém nesprávne zapojenie a anti-pálenie, a žiadne objemné napájanie je potrebné.Napájanie sa môže použiť 12v6a alebo viac podporovať pozitívne a negatívne z 5,5*2.5 rozhranie.

3. Na 5V výstupný podporuje starý palube problém so zvukom.

4. 5V úprava funkcie

5. USB rozhranie podporuje PS3/PS4/XBOX360/XBOX JEDEN joystick a joystick.Existuje mnoho joystick a joystick na trhu, ktoré nemôže byť testované po jednom.Vo všeobecnosti, joystick, že podpora PS3/4 sú vybrané.

6. SNK/DB15 rozhranie, podpora NEOGEO rukoväť a ovládač/self-made ovládač, podľa rozhranie označené na obrázku.

7. MD2 RGBS/SCART rozhranie, môžete použiť Sega md2 je RGBS SCART kábel a kábel na pripojenie k farebným monitorom, alebo TV pomocou SCART zariadenia.Kábel môže byť použitý pre súkromný chat, ak je to potrebné.

8. S terminal/micro video výstup, ktorý môže byť pripojený k TV S terminálom a mikro video.Vo všeobecnosti, mikro video nie je postavený, pretože každý substrát a cbox bude mať určitú frekvenciu chyba účinok.

9. V ycbcr komponentný výstup môže byť pripojený, a niektoré Televízory nemusia podporovať ho.

10. Funkcia na nastavenie polohy obrazu, obraz môže byť upravené smerom nahor, nadol, doľava a doprava, ktoré môžu vyriešiť niektoré problémy s kompatibilitou, ako skreslenie čierna obrazovka podkladu.

11. Kompatibilný s rôznymi bežne používané podklady a paluby

Štítky: bluetooth ps4, predlžovací kábel jamma, snk psp hry, db15 usb, cbox, jamma supergun, neo geo snk hra, box pandora, jamma pandora box 6, 1 din rozšírenie.

Napísať recenziu

JAMMA na USB Joypad & SNK DB15 Gamepad Super CBOX V4.0 S Externý Prevodník Pre JAMMA Arkádovej Hry SNK Doska

JAMMA na USB Joypad & SNK DB15 Gamepad Super CBOX V4.0 S Externý Prevodník Pre JAMMA Arkádovej Hry SNK Doska

Funkcia Produktu: Tento arcade machine je prevedený na domáce použitie, a to sa dá realizovať viacerými funkciami v jednom integrácie.Je to tak jednoduché používať ako obyčajné herné konzoly.To je malá veľkosť, a už má problémy, ako napríklad lietanie drôty všade a objemné napájania. 1. Predlžovací kábel jamma rada je externe navrhnutý

Súvisiace produkty