Novinka Reduced price! Golf Club Golfista Šport Grove Groove Brúska pre Klin Železného Piesku Zväčšiť

Golf Club Golfista Šport Grove Groove Brúska pre Klin Železného Piesku " Cleaning Tool

€2.40

-43 %

€4.28

Nový produkt

Materiál Nerezová Oceľ Hliník
veľkosť 12x2.5cm
Pôvod CN(Pôvodu)
Druh Iné
Šport/Aktivity Golf
Derivátové Série Iné
Krajina/Región Výroby Čína

Popis:

6 VEDÚCI GOLF CLUB GROOVE OREZÁVATKO,Ideálny pre Zlepšenie Backspin a Loptu Kontroly stačí, Fantastické V (námestie) drážky.Pohodlné a jednoduché na používanie a prepravu.Jednoduché regrooving kluby bez problémov.

HODÍ KLUBY: 6 Hláv rezanie končí, V tvare, Lichi textúry na povrchu hriadeľa pre pevné grippng pri čistení golf club hlavy, vyhnúť posuvné v ruke.

TRVANLIVÉ a POHODLNÉ POUŽITIE: Tento kov golf nástroj je určený pre dlhodobé nosenie a trvalý výkon; komfortná rukoväť zaručuje, že je to jednoduché na používanie, zatiaľ čo presné strojárstvo a najvyššiu kvalitu kovov, aby to extrémne odolné.Textúra na povrchu hriadeľa pre pevné grippng pri čistení golf club hlavy, vyhnúť posuvné v ruke.

Najvyššia Kvalita kovová konštrukcia.Vyrobené z vysoko triedy presnosti nástroj z nerezovej ocele, hliníka pre maximálnu životnosť a efektívnosť.Groove brúska je presnosť zem a technicky náročné tolerancie

Pre mužov alebo ženy golfistov.Balené v jasnej bezpečnosti trubice pre maximálnu ochranu.Balík obsahuje: 1x orezávatko, 1x PVC kontajner.

Špecifikácia:

Materiál: Nehrdzavejúca Oceľ Hliník

Veľkosť:12x2.5 cm/4.72x0.98inch

Balenie Obsahuje:

1 Kus Golf Groove Sharpener

Poznámka:

Prosím, nechajte mierne rozdiel vzhľadom na manua l merania.

Farby sa môžu mierne líšiť od rôznych monitor.Vďaka!

Štítky: 7001 ložisko, lcd panela písanie tablet, ložisko, konektor, golfový bag ramenný popruh, golf spp, háj konektory, košík golf, golf mat, Golf Topánky, taška golf.

Napísať recenziu

Golf Club Golfista Šport Grove Groove Brúska pre Klin Železného Piesku

Golf Club Golfista Šport Grove Groove Brúska pre Klin Železného Piesku " Cleaning Tool

Popis: 6 VEDÚCI GOLF CLUB GROOVE OREZÁVATKO,Ideálny pre Zlepšenie Backspin a Loptu Kontroly stačí, Fantastické V (námestie) drážky.Pohodlné a jednoduché na používanie a prepravu.Jednoduché regrooving kluby bez problémov. HODÍ KLUBY: 6 Hláv rezanie končí, V tvare, Lichi textúry na povrchu hriadeľa pre pevné grippng pri čistení golf

Súvisiace produkty