Novinka Reduced price! 11.6 Zväčšiť

11.6"Dotykový Displej Digitalizátorom. Sklo s rámikom pre Asus Vivobook X200MA X200CA X200LA TCP11F16 V1.1

€14.83

-1 %

€15.13

Nový produkt

veľkosť 13.3 inch
Certifikácia Žiadne
Stavu Produktu Pôvodné Plne Testované, 100% pracujúcich
Názov Značky MVZIUAI
Zahrnuté Predné Dotykové Obrazovky Sklo + Digitalizátorom. + Rámček Č vnútri LCD Displej
Stav Nové
Balík obsahuje 1 ks
Aplikácia notebook
Záruka 90 dní
Pôvod CN(Pôvodu)
Druh Komponentu dotyk digitalizátorom. sklo
Kompatibilné Značky Acer
Číslo Modelu for Vivobook X200MA X200CA X200LA

11.6" Displej Pre Asus Vivobook X200MA X200CA X200LA LCD Displej Dotykový Displej Digitalizátorom. Sklo s Rámčekom TCP11F16 V1.1

Opis Stavu New & Pôvodný vhodný Pre ASUS Kábel Číslo X200CA V1.0 V1.1 Záruka 3 mesiace od dátumu balík doručený Balík obsahuje 1PCS dôležité:

Pozrite si prosím fotografie, či je rovnaké ako vaše digitalizátorom.,

špeciálne stužkový kábel verzia.Ak nie je isté, bude to nemusí byť kompatibilný.Typ výrobku: je To dotykový displej digitalizátorom., nie vrátane LCD/LED Obrazovky.Členenie položka Opis rovnako ako obrázky.

POZNÁMKA:

Vezmite prosím na vypnutie obrazovky alebo kábel ,kryt ,skontrolujte si číslo dielu pred nákupom.napríklad : a,Povedz mi, LCD model B156HAN02.1 LP156WFE SPB1. b,Povedzte nám váš notebook názov , napríklad : YOGA700-14 X1 JOGY, ak nemáte LCD model.c.Prosím, skontrolujte LCD veľkosť obrazovky a rozlíšenie.d.Prosím, skontrolujte, či je signálový konektory (14pin, 20kolíkový, 30pin (S, M, L) ,40pin (S,M,L ,) 50pin 60pin a postavenie.

Obrázky ukazujú skutočný produkt, prosím, overte všetky konektory a špecifikácie opatrne.

Budeme odosielať na kompatibilné jedného miesto, ak originál jeden z zásob.

O Test

Zaručujeme, že všetky výrobky sú prísne testované pred zásielky.Budeme mať test na dôkaz.Vrátenie a Záruky a.Zákazník má 7 dní a skontrolujte inštaláciu produktu na dodanie.Nahláste akékoľvek poškodenie alebo mŕtvy-na-arrial (DOA) počas obdobia.

b.Zákazník môže výmenu za rovnaké presné produkt v 90-deň, keď je stanovená vady.Pri výmene za iný výrobok, zákazník sa považuje za konanie dvoch samostatných transakcií, návrat a nákup.

Produkt a balík

Obrázky ukazujú skutočný produkt, prosím, overte všetky konektory a špecifikácie opatrne.

Prosím pozor, aby sa displej po vybalení z krabice.Tento produkt by mal byť veľmi opatrní pri inštalácii, nie sme zodpovední za škody, ktoré v procese inštalácie.Odpojte od napájania a vyberte batériu pred inštaláciou.

Ak hliníkového plášťa notebook je deformovaný alebo ohnuté, prosím, uistite sa, že oprava alebo opravte to za prvé,a potom nainštalujte naše obrazovky.

Predtým, než si objednal , v prípade akýchkoľvek chybu & problém v našej spoločnosti , prosím, napíšte nám, ako je nižšie uvedené informácie pre dvojité potvrdzujúci ak chcete vyhrať túto dohodu spolu.

Budeme odosielať na kompatibilné jedného miesto, ak sa pôvodný jeden je na sklade.Ak nemôžete prijať to , prosím, nerobte objednávky .Vďaka za pochopenie !

doprava Výrobkov Po www.rezivo-gater.sk potvrdí svoju platbu.Sme spracovanie vašej objednávky v priebehu 2 až 5 pracovných dní (poznámka: NIE počítanie dovolenky alebo víkendy).Prosím, skontrolujte dodaciu adresu starostlivo pred pokladni.Raz yout platba je dokončený,nebudeme akceptovať žiadne ďalšie zmeny na vašej objednávky.

Medzinárodné Kupujúci Vezmite Prosím Na Vedomie,

a.Dovozné clá ,Všetky Objednávky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu.Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti.

b.Prosím, informujte sa u svojej krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred ponúkanie nákupe.

Package tranzitný čas: 8-12 dní k NÁM. 10 až 20 pracovných dní do Kanady.Až 35 pracovných dní po celom svete.Spätná väzba

Oceniť vaše podnikanie,všetky platiaci zákazník dostane pozitívnu spätnú väzbu.Ak ste spokojní s položkami a našich služieb,venujte prosím chvíľu nechajte nám pozitívnu spätnú väzbu.Potom nás môžete kontaktovať na opýtajte sa na kupón do screenshoty pozitívnu spätnú väzbu s fotografiami.Prosím, neváhajte a kontaktujte nás a získajte lepšie riešenie, než odídete, neutrálne alebo negatívne spätné väzby,budeme poskytovať vám najlepšie serive.

Štítky: 14 asus vivobook, asus vivobook 15 klávesnica, asus spodnej prípade, corsair, asus k501, intel core 2 quad doska, asus x200m, mačka laptop rukáv, notebook acer, nzxt.

Napísať recenziu

11.6

11.6"Dotykový Displej Digitalizátorom. Sklo s rámikom pre Asus Vivobook X200MA X200CA X200LA TCP11F16 V1.1

11.6 Displej Pre Asus Vivobook X200MA X200CA X200LA LCD Displej Dotykový Displej Digitalizátorom. Sklo s Rámčekom TCP11F16 V1.1 Opis Stavu New & Pôvodný vhodný Pre ASUS Kábel Číslo X200CA V1.0 V1.1 Záruka 3 mesiace od dátumu balík doručený Balík obsahuje 1PCS dôležité: Pozrite si prosím fotografie, či je rovnaké ako vaše digitalizátorom., špeciálne