Novinka Reduced price! 350 ML Pneumatiky Tekutiny Pneumatiky Self-rehydratačný Horský Bicykel Pneumatiky Tmel Stroj Ochrany Punkcia Tmel Bicyklov Pneumatiky Opraviť Tekutiny Zväčšiť

350 ML Pneumatiky Tekutiny Pneumatiky Self-rehydratačný Horský Bicykel Pneumatiky Tmel Stroj Ochrany Punkcia Tmel Bicyklov Pneumatiky Opraviť Tekutiny

€9.46

-9 %

€10.51

Nový produkt

Druh Tire Repair Kits
Pôvod CN(Pôvodu)
Dropship Áno
Feature1 Požičovňa repair tool

Funkcie:

1、Pneumatiky trubice opravy schopnosť: účinne zvýšiť vzduchotesnosť z duše, a majú špeciálne opravy schopnosť duše.

2、Anti-korózne schopnosť: Efektívne riadenie kyslosť a zásaditosť, udržiavajú hodnotu PH konštantný vzduchotesnosť lepšie, a nebude spôsobovať koróziu ocele hliníkový krúžok krúžok.

3、Anti-punkcia schopnosť: výrobok obsahuje nevýbušnom komponenty, ktoré môžu účinne pomôcť pneumatiky úniku tepla a znížiť šance pneumatiky praskla viac ako 80%.

4、nepriľnavé schopnosť: Po zaschnutí duše a vonkajšej trubice, ráfik a pneumatika nedodržiavali, a pneumatika sa dá ľahko rozobrať.

5、Opakované pneumatiky oprava schopnosť: jeden-čas vstrekovania podľa odporúča plniace množstvo, môžete opakovane opravu pneumatík pre viac ako 50 krát, použitie je doba o 6 mesiacov.

Úvod:

1 Fľaša Bicyklov Pneumatiky repair Tool Súpravy, Jazda Na Pneumatikách Ochranu Pneumatík Fóliou Kolies, Pneumatiky Punkcia Tmel Pneumatiky Punkcia Fóliou

Vhodné pre:

1. Vzduchotesnosť trubice, sám je zlý, prírodné deflovaných rýchlo, je potrebné často fandiť.

2. Dlhé vzdialenosti na bicykli.Cesta podmienky, je zložité a ťažké nájsť servisu.

3. Hra proces, nemôže dovoliť čas na zmenu pneumatika alebo pneumatika na opravu.

Popis:

1. Pre Tmel bol vyvinutý a testovaný pre použitie vo všetkých trubice pneumatiky.Po inštalácii do pneumatiky alebo rúrky cez ventil SKÔR, než budete mať punkcia, keď sa koleso roztočí Tmel je rovnomerne rozložený po celom vnútri pneumatiky alebo rúrky, pripravený na tesnenie prerazeniu, ako sa vyskytujú.

2. Ako pre Tmel zaobchádzať trubice otáča, odstredivá sila tlačí tmel na behúňa oblasti vytvára vrstvu ochrany, oprava diery, ako sa vyskytujú a úpravu existujúcich prerazeniu, a to Tesnenie na rúrky typ pneumatiky je tiež odporúčaný pre použitie v bezdušové pneumatiky.

3. Pri defekte sa neočakáva, úniku tlaku vzduchu síl pre Tmel do otvoru okamžite tvorí silný, hermeticky uzavretých tesnenie, a bude tesnenie toľko prerazeniu ako sa môžu vyskytnúť.

4. To bude efektívne pracovať v OBOCH tubed a bezdušové pneumatiky, a bude trvať po celú dobu životnosti pneumatiky alebo rúrky, jednoducho a zmýva vodou & nezanecháva lepkavé zvyšky, keď za nové pneumatiky alebo rúrky je vybavené.

5. Zostáva kvapaliny vo vnútri pneumatiky, povlak behúňa oblasti ako pneumatiky otáča.

6. Non-jedovaté, ktorý nie je nebezpečný, nehorľavý, non-aerosólové a rozpustné vo vode.Rúry zaobchádzať s týmto Tmelu môže byť oprava s konvenčnou vulkanizovanej patch.Prosím, použite ju s trochou trpezlivosti a starostlivosti!

Balenie Zoznam:

1 fľaša * pneumatiky fóliou(350 ML)

Štítky: blackpink lisa, trvalé pneumatiky tmel, jeden kus kryt pre xiao redmi poznámka, mesto, horský bicykel, bicykel trubice, vzduchu v pneumatikách meniča, bicykel kit nástroj, tmel na pneumatiky, laminácia stroj stroje, pneumatiky.

Napísať recenziu

350 ML Pneumatiky Tekutiny Pneumatiky Self-rehydratačný Horský Bicykel Pneumatiky Tmel Stroj Ochrany Punkcia Tmel Bicyklov Pneumatiky Opraviť Tekutiny

350 ML Pneumatiky Tekutiny Pneumatiky Self-rehydratačný Horský Bicykel Pneumatiky Tmel Stroj Ochrany Punkcia Tmel Bicyklov Pneumatiky Opraviť Tekutiny

Funkcie: 1、Pneumatiky trubice opravy schopnosť: účinne zvýšiť vzduchotesnosť z duše, a majú špeciálne opravy schopnosť duše. 2、Anti-korózne schopnosť: Efektívne riadenie kyslosť a zásaditosť, udržiavajú hodnotu PH konštantný vzduchotesnosť lepšie, a nebude spôsobovať koróziu ocele hliníkový krúžok krúžok. 3、Anti-punkcia

Súvisiace produkty