Novinka Reduced price! USB nabíjateľné Prenosné Domov Tepelné Tesnenie Stroj Fóliou Klipy Taška Capper Pre Balenie Vrece Plastové Keramické Vákuové Impulz B0W8 Zväčšiť

USB nabíjateľné Prenosné Domov Tepelné Tesnenie Stroj Fóliou Klipy Taška Capper Pre Balenie Vrece Plastové Keramické Vákuové Impulz B0W8

€9.23

-44 %

€16.77

Nový produkt

Materiál Plastové
Pôvod CN(Pôvodu)
Druh Taška Klipy
Číslo Modelu -
Funkcia Mini electric plastového vrecka fóliou

Nabíjateľná Tepla Taška Fóliou: Thehomeuse upgrade 2 v 1 mini tepla fóliou a frézy so vstavanou 1300mAh alebo 1500mAh Li-batéria, ktorá môže byť účtovať znova a znova.

To môže fungovať niekoľko mesiacov po úplnom nabití už nemusíte utrácať peniaze na batérie, prichádza s 30 cm dlhý kábel USB, takže môžete použiť to pre nadchádzajúce roky a poplatok taške fóliou kedykoľvek a kdekoľvek.

Tri Tesnenia Režimy:Toto teplo taška fóliou stroj má 3 režimy výberu (Režimy pre tenké tašky, spoločné tašky a hrubé vrecia).

Vhodné pre fóliové tesnenie tašky potiahnutý hliníkový, PP, PE, PVC materiálu pod 0,3 mm hrúbky, napr.: bežné plastové tašky, tašky na ryža, čaj, žetóny, ochutenie, soľ.

No warm-up, je možné použiť ihneď po zapnutí, bez čakania na vykurovanie, jeho skvelý pomocník pre ukladanie občerstvenie, potraviny, ovocie, vyhnúť sa odpadu a udržať sviežosť.

Bezpečnosť, Dizajn a Jednoduché UseThe zemiakov čip taška fóliou majú zabudovaný high-tech doska, ktorá má skvelé tepelné izolácie účinok, patentovaný triple anti-vyvariť a dvojité high-tech ochranu, je to bezpečné a spoľahlivé.Tesniace vaky, otočením gombíka + pozície a otvoriť tašky otočením to - point.Keď nepoužívajte, otočte gombík, aby uprostred oblasti z + a - ho zablokovať a zabrániť neočakávanému kúrenie, zabránenie deťom v bolí.

Veľkosť produktu: 122*48*56mm

Menovité napätie: DC 5V-1A

Kapacita batérie: biela a ružová 1300 mAh; zelená, 1500 mAh (darčeka)

Farba: biela, ružová, zelená

Package Zahrnuté:

1xMini tesnenie stroj

1x manuál

1x test taška

1xUSB kábel*1 (dĺžka: 30.5 CM)

ahoj, chlapci, ďakujem vám za návštevu mojej obchodu.Existuje tak veľa užitočných a lacné položky v našom obchode.budeme pripravení odpovedať vám čo najskôr.

Štítky: teplo tmel, capper, príručka fólie tesniaci stroj, plastových fólií, pedi spin, taška klip potravín, mini fóliou, package fóliou, tesniaci stroj potravín plastového vrecka, jedlo plastového vrecka klipy.

Napísať recenziu

USB nabíjateľné Prenosné Domov Tepelné Tesnenie Stroj Fóliou Klipy Taška Capper Pre Balenie Vrece Plastové Keramické Vákuové Impulz B0W8

USB nabíjateľné Prenosné Domov Tepelné Tesnenie Stroj Fóliou Klipy Taška Capper Pre Balenie Vrece Plastové Keramické Vákuové Impulz B0W8

Nabíjateľná Tepla Taška Fóliou: Thehomeuse upgrade 2 v 1 mini tepla fóliou a frézy so vstavanou 1300mAh alebo 1500mAh Li-batéria, ktorá môže byť účtovať znova a znova. To môže fungovať niekoľko mesiacov po úplnom nabití už nemusíte utrácať peniaze na batérie, prichádza s 30 cm dlhý kábel USB, takže môžete použiť to pre nadchádzajúce

Súvisiace produkty