Novinka Reduced price! 50/100KS Komédia TV Show Cobra Kai Nálepky DIY Motocykel Batožiny Telefón Gitara Skateboard Pohode Graffiti Nálepka Kotúča, pre Deti Zväčšiť

50/100KS Komédia TV Show Cobra Kai Nálepky DIY Motocykel Batožiny Telefón Gitara Skateboard Pohode Graffiti Nálepka Kotúča, pre Deti

€1.28

-26 %

€1.75

Nový produkt

Priemer 3-9 CM
Záruka N/A
Pôvod CN(Pôvodu)
Funkcie N/A
Šírka 3-9CM
Výška 0.035 CM
Hmotnosť 0.035KG
Dĺžka 3-9CM
Číslo Modelu TS-2216-8
Certifikácia CE, Žiadne

Funkcie a špecifikácie:

Stav: 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné

Package Zahrnuté:Balené v taška funkcie opp

Poznámka:

*Prosím, aby 1cm chyba kvôli ručné meranie

(Poznámka: Ak si kúpite viac ako 1 balenie , tam sú všetky duplicity!!!)

O Dopravu

Máme sa obvykle odosielame do troch pracovných dní po obdržaní vašej platby.Zvyčajne sme loď Čína Príspevok Air Mail.Ak chcete, aby ostatné vyjadriť ako: YANWEN ,EUB, DHL, EMS atď, prosím, kontaktujte nás pred biding.

YANWEN Dodanie čas je o 35-60 dní ;EUB je o 15-35 dní ;DHL a EMS je o 7 -15 dní

B. Ponúkame na prispôsobenie, ale MIN je 500packs.Ak ju potrebujete, prosím nechajte nám správu informujte nás, prosím, veľkosť a štýly, ktoré chcete, a my vám pošleme tovar tým, že vaše údaje, alebo pošleme náhodným.

A. kupujúci by mal priniesť dôkazy o probléme v položkách.

B. Ak nie ste spokojní so svojím nákupom si môžete vymieňať položky.Kupujúci je zodpovedný za všetky ďalšie náklady na dopravu.

C. kupujúci musí kontaktovať nás a to do 3 dní od doručenia, ak budú chcieť vymeniť chybný alebo nesprávne odoslané položky.

O Feedfack

Vaša spokojnosť je náš cieľ!Dáva negatívne alebo neutrálne spätná väzba je veľmi vážny postoj a sme si istí, že môžeme vyriešiť váš problém pred odchodom negatívnu spätnú väzbu.Úprimne dúfame, že sa vám páčia naše položky a vychutnajte si našu službu.Tešíme sa vašu POZITÍVNU spätnú VÄZBU.

B. Ak je Pripojený produkty obrázky pri odchode nás pozitívne feeback bude výhra na voľný krásny darček so ďalšej objednávke!ĎAKUJEME U VEĽMI VEĽA!

Pretože balík je vydané z Číny, preprava čas bude dlho.Takže pre lepšie nákupný zážitok pre vás, odporúčame, aby ste si lepšie logistické metódy a platiť určité poplatky.

1.Odporúčame vám, aby ste objednávka viac ako $9.Potom môžete sledovať balík a môžete získať rýchlejšie.Inak budeme expedície do Číny Post Obyčajný Malý balík Plus, ktoré nie je možné trackded,nie je v bezpečí a by si produkty na dlhú dobu.

2.Všetky výrobky, ktoré sú dvakrát skontrolovať pred odoslaním.Kontaktujte nás prosím v prvom rade, ak nie je žiadny problém, keď sa dostanete na produkty.Prosím, dať 5 hviezd, ak máte radi výrobky a služby.

3.Vzhľadom k streľbe stave a hardvérové zariadenia ako monitor je brigthness a kontrast nastavenie atď,môžu byť niektoré rozdiely medzi skutočným položky a tón farieb obrázkov zobraziť.

Štítky: diy gitara auta, cobra kai t tričko, cobra kai, klasické graffiti nálepky, sledujte yokai, cobra hračka, hrubý nálepky obtlačky, cobra patch, gitara telo obtlačky, w tv show.

Napísať recenziu

50/100KS Komédia TV Show Cobra Kai Nálepky DIY Motocykel Batožiny Telefón Gitara Skateboard Pohode Graffiti Nálepka Kotúča, pre Deti

50/100KS Komédia TV Show Cobra Kai Nálepky DIY Motocykel Batožiny Telefón Gitara Skateboard Pohode Graffiti Nálepka Kotúča, pre Deti

Funkcie a špecifikácie: Stav: 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné Package Zahrnuté:Balené v taška funkcie opp Poznámka: *Prosím, aby 1cm chyba kvôli ručné meranie (Poznámka: Ak si kúpite viac ako 1 balenie , tam sú všetky duplicity!!!) O Dopravu Máme sa obvykle odosielame do troch pracovných dní po

Súvisiace produkty