Novinka Reduced price! Booma Víla Modrá Výdatné Prom Šaty 2021 Ramena tvaru Midi Prom Šaty Skladaný Čaj-Dĺžka-Line Svadobné Party Šaty Zväčšiť

Booma Víla Modrá Výdatné Prom Šaty 2021 Ramena tvaru Midi Prom Šaty Skladaný Čaj-Dĺžka-Line Svadobné Party Šaty

€66.68

-39 %

€109.32

Nový produkt

Silhouette A-LINE
Pasu Prírodné
Výstrih V-Neck
Príležitosti Ples, Zvláštne príležitosti šaty
Rukáv Dĺžka(cm) krátke
Dekorácie Krídla, zloženke
Textílie Typ Tylu
Položka Druh Prom Šaty
Názov Značky Booma
Vlak Žiadne
Pôvod CN(Pôvodu)
Číslo Modelu 21M-20301
Vstavaný Podprsenka Áno
Plášte Formálne Večerné Šaty
Skutočné Obrazy Áno
Dĺžka Šiat Čaj-Dĺžka
Plus Veľkosť Štandardná veľkosť alebo plus veľkosť
Farby biela, čierna, Champagne, Ružová, Kráľovská Modrá, Vlastné farby
Módny Prvok candy farby
Rukáv Štýl Mimo Rameno

Vitajte v našom obchode máme:

1. Najlepšia Cena - Superior Textílie, Rozšírené Vlastné Remeselné, Presné Merania a Kompletný systém QC. 2. Zákazku Služby - Všetky naše šaty sú vyrobené na objednávku a môže byť prispôsobený & zmenené podľa vašej požiadavky. 3. Včasné Dodanie - Zásielky okolo 7-10 pracovných dní od objednávky je potvrdené. 4. Rush poradí je k dispozícii, prosím, kontaktujte predajcu pre viac informácií.

Vyrobené na mieru

Môžeme tiež ponúknuť zadarmo zákazku služby, pošlite nám, prosím s týmito veľkosti parametrov. 1. Poprsie = ___ cm/palce. 2. Pás = ___ cm/palce. 3. Boky = ___ cm/palce. 4. Výška (od temena hlavy až k podlahe bez vášho topánky) =___ cm/palce. 5. Duté podlahy s topánkami =___ cm/palce. 6. Ak máte iné špeciálne požiadavky, prosím, neváhajte a kontaktujte nás.Prosím, prečítajte si poznámky pod pozorne pred uvedením vašej objednávky.Ak máte akékoľvek otázky, prosím neváhajte a kontaktujte nás.

Poznámky:

A. výrobok neobsahuje žiadne príslušenstvo, ako sú rukavice, svadobný závoj alebo spodnička, cena je za jeden šaty len.B.Ovplyvnené mnohými faktormi, ako je rezanie zručnosti z rôznych výstavné, fotografovanie osvetlenie, uhly kamery a rôzne elektronické displeje, tam môžu byť drobné rozdiel medzi šaty dostanete a obrázkov uvedených.Prosím, dovoľte pár mierne rozdiely, čo je normálny jav ako naše šaty sú repliky, vďaka za vaše milé pochopenie.C.Pred objednaním, prosím, prečítajte tento výpis starostlivo a opýtať sa na všetky vaše otázky.Budeme reagovať čo najskôr.D.Dôrazne odporúčame, aby ste mohli mať vaše meraní odborné pred nákupom akéhokoľvek šaty online.Prosím, pozrite si pokynmi na meranie a zmerať sami opatrne.E.Šaty môžu byť vyrobené vo Vlastnej Veľkosti, Farby, Dizajn.F.Všetky šaty nie sú na sklade, výroba začína po objednávka je potvrdená.

Otázka: čas ich Spracovania a doba dodania?Odpoveď: Vo všeobecnosti, náš čas spracovania okolo 7-10 pracovných dní rush poradí je k dispozícii príliš.Čas doručenia závisí od spôsobu doručenia si vyberiete.Otázka: Môžete robiť zmeny na originálny dizajn?Odpoveď: Áno, samozrejme, prosím, kontaktujte predávajúceho prvý.Otázka: Ako na zákazku šaty?Odpoveď: môžete nám poslať fotky vašej sen šaty, sme vám povedia cenu, ak materiály sú k dispozícii, potom vám odkaz platby po vašom potvrdení.Otázka: Čo mám robiť, ak tam je niečo zle s šaty?A: povedz nám, Prosím, najprv sa budeme snažiť v našich silách, aby vám pomohol vyriešiť problém.Ak je to naša chyba, budeme zodpovední za to.

Pretože vaša odozva je veľmi dôležité, aby rozvoj nášho podnikania, úprimne vás pozvať na dovolenku pozitívnu spätnú väzbu pre nás, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb.To si len trvať jednu minútu.Ak nie ste spokojní, prosím, nedávaj nás negatívnej spätnej väzby, ihneď nás, prosím, kontaktujte najskôr, bez ohľadu na to, čo sa stane, veríme, že môžeme nájsť najlepší spôsob, ako vyriešiť problém.Ďakujeme za pochopenie.

Štítky: k prom šaty, prom šaty 2021 čierna, booma šaty, tin šaty, oblek ženy žltá, perlové tylu šaty, modré šaty ženy, šaty letné, šaty prom, formálne šaty, stužkové.

Napísať recenziu

Booma Víla Modrá Výdatné Prom Šaty 2021 Ramena tvaru Midi Prom Šaty Skladaný Čaj-Dĺžka-Line Svadobné Party Šaty

Booma Víla Modrá Výdatné Prom Šaty 2021 Ramena tvaru Midi Prom Šaty Skladaný Čaj-Dĺžka-Line Svadobné Party Šaty

Vitajte v našom obchode máme: 1. Najlepšia Cena - Superior Textílie, Rozšírené Vlastné Remeselné, Presné Merania a Kompletný systém QC. 2. Zákazku Služby - Všetky naše šaty sú vyrobené na objednávku a môže byť prispôsobený & zmenené podľa vašej požiadavky. 3. Včasné Dodanie - Zásielky okolo 7-10 pracovných dní od objednávky je potvrdené.