Novinka Reduced price! Prehoz 3D Pita Chlieb Zväčšiť

Prehoz 3D Pita Chlieb

€19.75

-24 %

€26.33

Nový produkt

položka č. 658981
Zloženie Polyester
Vzor Typ Tlač
Značky Vsemayki.ru
Štýl Módne

Informácie O Výrobku

Mäkký a ľahký materiál,-fleece sa používa na deku.Textílie hreje aj v chladnom počasí a udržuje v teple, bez bráni dýchanie pokožky.Prehoz je vhodné, aby sa s vami, k prírode, materiál je ľahko umývať a rýchlo schne.Obrázok je aplikovaný na jednej strane koberčeky, druhý ostane Biela.

Starostlivosť: prať pri teplote nepresahujúcej 40 stupňov.Žehlička na teplotu nie viac ako 60 stupňov.Nepoužívajte bielidlá

Typ aplikácie: sublimačná na textílie

Podrobnosti: zaoblené rohy, všetky hrany sú spracované

Zloženie: 100% polyester (textílie nepresahuje deformačné a nie úsek)

Služby Zárukou Kvality Všetkých produktov na Tmall sú certifikované na predaj v Rusku.Expresná doprava dodávame Co skladu v Moskve na dvere.Ak je vaša adresa nie je zahrnuté v kuriérskou službou oblasti pokrytia, budeme pošlite objednávku e-mailom.Prijatí objednávky Pred otvorením pozemok v prítomnosti kuriéra alebo poštového zamestnanca, nechajte to na škodu.Vrátiť tovar * môžete vrátiť vec bez udania dôvodov v lehote 15 dní od doručenia žiadosti.

* Пpи уcлoвии coxpaнeния тoвapнoгo zobrazenie a цeлocтнocти упaкoвки, ça иcключeниeм тoвapoв нaдлeжaщeгo кaчecтвa z пepeчнeй, утвepждeнныx Пocтaнoвлeниями Пpaвитeльcтвa Č. 55 z 19.01.1998 a 942 od 10.11.2011 (vrátane dph). Тoвapы личнoй гигиeны a č yxogy ça peбeнкoм, тpикoтaж, nocyga a gp), a тoвapoв имеющиx индивидуaльнo-oпpеделенные cвoйcтвa.

Инфopмaция o пpoдaвцe Индивидуaльный пpeдпpинимaтeль Лeвчeнкo Вacилий Aлeкcaндpoвич

Chcem, aby si v strede sveta. 315547600040251

Peжим рaбoты Budeme mať o tom hovoriť.

Рeжим рaбoты cлужбы пoддeржки:09:00-19:00 (мocкoвcкoe вpeмя)

Štítky: dekor tráva, Rock, Piesok, Módne Sandále, Plastové, trs trávy, tortu trávy tryska, birkenstock sandál, handričkou sandál, tusk model 1 35 rozsahu.

Napísať recenziu

Prehoz 3D Pita Chlieb

Prehoz 3D Pita Chlieb

Informácie O Výrobku Mäkký a ľahký materiál,-fleece sa používa na deku.Textílie hreje aj v chladnom počasí a udržuje v teple, bez bráni dýchanie pokožky.Prehoz je vhodné, aby sa s vami, k prírode, materiál je ľahko umývať a rýchlo schne.Obrázok je aplikovaný na jednej strane koberčeky, druhý ostane Biela. Starostlivosť: prať pri

Súvisiace produkty