Novinka Reduced price! 1pc Prírodné Jade Valček Face Lifting Masér Guasha Rada Tvár Škrabka Tela, Oko Škrabanie Prístroj Proti vráskam Krásy Nástroj Zväčšiť

1pc Prírodné Jade Valček Face Lifting Masér Guasha Rada Tvár Škrabka Tela, Oko Škrabanie Prístroj Proti vráskam Krásy Nástroj

€1.56

-51 %

€3.20

Nový produkt

Názov Značky JOCESTYLE
Pôvod CN(Pôvodu)
Aplikácia Telo
Materiál Plastové

Jade Valček Face Lifting Masér Guasha Rada Tvár Škrabka Tela, Oko Škrabanie Prístroj Proti vráskam Krásy Nástroj

Úvod:

Existuje staré príslovie, že pred tisíc rokmi, Cisárovná Číny používa jade udržiavať jej mladistvý vzhľad a pôvab.Semi-drahé kamene sú symboly krása, pôvab a dlhú životnosť.

Úprimne povedané, nemôžeme zmeniť v našom veku, ale môžeme sa rozhodne zmeniť svoj vzhľad rôznymi spôsobmi.Rozvíjať zdravý životný štýl a používať kozmetické nástroje, ako sú tvár scratcher.Jade ' s cool pocit (aj v teplom počasí) môže tiež pomôcť poskytnúť anti-aging výhody.

Informácie o produktoch:

Užite si prirodzené a zdravé masáž jade tvár škrabka je vyrobené zo 100% prírodných jade.Anti-aging, proti vráskam, redukovať tmavé škvrny pod očami, vyhladzuje pokožku a zdravie, žiadne chemikálie alebo dráždivé látky.

Scratch rose quartz - to je skvelá emerald škrabka nástroj, ideálne pre vaše telo, a skvelé pre razba tlač, vždy udržať uvoľnene a elegantné náladu.

Anti-aging účinky:

1. Zmierniť napätie tváre.

2. Zlepšiť pružnosť pokožky tým, že sprísnenie kože.

3. Zníženie jemné linky a vrásky.

4. Znižuje opuchy, vačky pod očami a tmavé kruhy okolo očí.

5. To pomáha preniknúť kozmetické výrobky, ako sú krémy a séra hlbšie do kože pre lepšie vstrebávanie.

6. Podporovať tváre krvný obeh pre fyzické zdravie.

Špecifikácia:

Farba: Čierna, Biela, Svetlo Zelená, Ružová, Tmavo Zelená, Fialová

Ako používať:

1. Umyte si tvár s pravidelným čistiaci prostriedok.

2. Aplikujte krém na tvár a krk, každú noc.

3. Presuňte scratcher hore a jemne cez čelo, líca, pery a okolo krku.Ak vaše oči sú opuchnuté alebo undereye tašky, zavrieť oči a jemne roll vaše viečka.

4. Aplikujte na tvár škrabka krém na tvár a krk, na 5 až 10 minút.

5. Použitie tvár scratcher trikrát týždenne na zníženie vrások.

6. Vyčistite tvár škrabka podľa návodu.

Osobitné Upozornenie:

Je normálne, že každý je farba pleti, emerald vzor a hrúbka sú rôzne.Aj tento projekt je vytesaná z prírodného kameňa a spracované.

Ako viete, aj keď máme balené v Guasha dosku veľmi opatrne, je veľmi krehké a ľahké byť poškodený v tranzite.Prosím, kontaktujte nás pre nový masážny stroj, keď ho dostanete.

1 X Guasha Rada

Štítky: elektronické kozmetické zariadenia, tvár valček, osobný masér elektrické, jade prívesok, guasha, prírodný kameň necklas, ametyst masáž, elektrický masážny kameň, magicool, guasha nástroj.

Napísať recenziu

1pc Prírodné Jade Valček Face Lifting Masér Guasha Rada Tvár Škrabka Tela, Oko Škrabanie Prístroj Proti vráskam Krásy Nástroj

1pc Prírodné Jade Valček Face Lifting Masér Guasha Rada Tvár Škrabka Tela, Oko Škrabanie Prístroj Proti vráskam Krásy Nástroj

Jade Valček Face Lifting Masér Guasha Rada Tvár Škrabka Tela, Oko Škrabanie Prístroj Proti vráskam Krásy Nástroj Úvod: Existuje staré príslovie, že pred tisíc rokmi, Cisárovná Číny používa jade udržiavať jej mladistvý vzhľad a pôvab.Semi-drahé kamene sú symboly krása, pôvab a dlhú životnosť. Úprimne povedané, nemôžeme

Súvisiace produkty