Novinka Reduced price! Elektrická Spájkovačka auta 220V 110V 60W Zváranie Spájkovanie Prepracovať Stanice Tepla Ceruzka Oprava Nástrojov Zväčšiť

Elektrická Spájkovačka auta 220V 110V 60W Zváranie Spájkovanie Prepracovať Stanice Tepla Ceruzka Oprava Nástrojov

€18.21

-45 %

€33.11

Nový produkt

Certifikácia CE
Číslo Modelu S2-4
Pôvod CN(Pôvodu)
Výstupná Teplota Vody 200-450
Výstupný Výkon 60W
Je To Inteligentné Zariadenie No
Vstup Voltagle USA=110V, uk/au/eú=220V
Teplotná Stabilita Nastaviteľné

Produkt obsah balenia displej

S2-4 sady

Nastaviteľná Teplota Zvárania Nástroj x 1

Digitálny Multimeter x 1

Spájky Bulík x 1

Anti-Statické Pinzety x 1

Spájkovačka Tipy x 5

Spájkovačka Stojan x 1

Drôt Striptérka Fréza 1 x

Elektronické Drôt x 2

Spájky Knot x 1 8-In-1

Skrutkovače x 1

Nástroj Taška x 1

Milí kupujúci,

Ak si objednáte náš zámorské sklady produktov (Španielsko, Poľsko, Rusko), ak vaša platba čas je piatok a víkend, potom nebudeme môcť na lodi balík, kým budúci pondelok alebo v utorok, pretože zamestnanci zámorské sklady nemajú prácu na víkendy, prosím pochopenie.Ak si mysli, odporúčame kúpiť od pondelka do štvrtka.Ďakujeme a prajeme vám šťastný nakupovanie.

➥ Poznámka

Pretože existuje mnoho nastaviť, prosím, prečítajte si pozorne a vybrať na objednávku.Ak máte akékoľvek otázky, prosím zanechať správu.Všetky nastavenie výkonu je 60W.NÁS plug je 110V.EU/UK/AU zapojte sa 220V.

Popis

Rozšírené Vykurovanie a Chladenie Technológie - vnútorné vyhrievané keramické technológie spájkovania zbraň, aby spájkovačka teplo rýchlo a šetrenie energie, to je tiež dobré pre teploty stabilné; štyri vetracie otvory na spájkovačka zbraň poskytuje lepší odvod tepla, ktoré môže predĺžiť jeho životnosť.

Široko Používaný & Carry Prenosné - Spájkovačka nástroje široko používané pre zváranie doska, zariadenie na opravu, Domácich KUTILOV, fanúšikovia, šperky zváranie.Môžete vziať kamkoľvek.

Štyri vetracie otvory na spájkovačka zbraň poskytuje lepší odvod tepla, ktoré môže predĺžiť jeho životnosť.

Jedinečný prepínač dizajn, pohodlné a bezpečné používanie.Lepšiu kvalitu ako podobné výrobky je pôvodný zámer našej továrni na výrobu produktov.

8-in-1 presnosť skrutkovač, veľmi pohodlné a praktické.

Jednoduché použitie Digitálny Multimeter na meranie DC&STRIEDAVÉHO napätia,JEDNOSMERNÉHO a STRIEDAVÉHO prúdu,odporu,dióda a test vodivosti.Merací Prístroj s funkciou údaje držať a čítať na veľkom LCD.

High-kvalitné a kompletné príslušenstvo, nie je potrebné kupovať ďalšie príslušenstvo, ktoré je pohodlné a starať-free.

Úložný vak chráni výrobky pred poškodením počas prepravy.Plátno taška je veľmi vhodné ukladať, malé nástroje a ľahko prenosný,môžete vziať kamkoľvek na opravu alebo DIY.

➥ Tipy

➀ Odstrániť multimeter zadný kryt, vložte AAA batérie(Batérie nie sú súčasťou). ➁ Prosím, byť veľmi opatrní, keď používate nástroje v zamedzení vtákov alebo iné zranenia,radšej držať ju niekde deti nemôže dosiahnuť. ➂ Železnej ohrieva rýchlo, takže prosím vyberte vhodnú teplotu.Práca na dlhé hodiny a vysokej teploty môže dôjsť ku skráteniu jej životnosti. ➃ Neumožňujú žehlička na voľnobeh na prevádzkové teploty na dlhšiu dobu, To by mohlo spáliť spájkovačka a aj iné veci. ➄ Odpočinku po každých 10 minút, je to dobré pre vaše oči, ako aj spájkovačka.

Zámorské sklady služby

Štítky: elektrického tepla vesta, yihua 220v 60w, ksger t12, slúchadlá denon náhradné ušné vankúšiky, spájkovacia stanica, nastaviť spájkovačka 60w, farebná ceruzka, žehlička na spájkovanie, ako spájkovacia súprava, prepracovať stanice.

Napísať recenziu

Elektrická Spájkovačka auta 220V 110V 60W Zváranie Spájkovanie Prepracovať Stanice Tepla Ceruzka Oprava Nástrojov

Elektrická Spájkovačka auta 220V 110V 60W Zváranie Spájkovanie Prepracovať Stanice Tepla Ceruzka Oprava Nástrojov

Produkt obsah balenia displej S2-4 sady Nastaviteľná Teplota Zvárania Nástroj x 1 Digitálny Multimeter x 1 Spájky Bulík x 1 Anti-Statické Pinzety x 1 Spájkovačka Tipy x 5 Spájkovačka Stojan x 1 Drôt Striptérka Fréza 1 x Elektronické Drôt x 2 Spájky Knot x 1 8-In-1 Skrutkovače

Súvisiace produkty