Novinka Reduced price! Ženské Čipky Šortky na Leto Pláži Dovolenku Pohodlné Voľné Nohavice Lounge Šnúrkou Šortky LL@17 Zväčšiť

Ženské Čipky Šortky na Leto Pláži Dovolenku Pohodlné Voľné Nohavice Lounge Šnúrkou Šortky LL@17

€5.55

-28 %

€7.71

Nový produkt

Pôvod CN(Pôvodu)
Pohlavie Ženy
Položka Druh Šortky
Štýl Príležitostné
Číslo Modelu Šortky
Dekorácie Žiadne
Pás Typu MID
Nohavice Štýl Pravidelné
Uzavretie Typ Šnúrkou
Vzor Typ Pevné
Materiál Polyester
Vek Vo Veku 18-35 Ročné
Fit Typ Pravidelné

Ženské Čipky Šortky na Leto Pláži Dovolenku Pohodlné Voľné Nohavice Lounge Šnúrkou Šortky LL@17 Poznámka 1:Budeme mať ochrana osobných údajov bezpečné a bude odhaliť akékoľvek osobné informácie.

2:kontaktujte nás, ak máte akékoľvek otázky.Naše po-predajný tím vám ideálne riešenie, v prvý raz.

Položka Špecifikácia:

Funkcie:

1.Materiál: Mäkké, Priedušné a Pohodlné.Vyrobené z vysoko kvalitnej tkaniny, skin-touch, robí sa budete cítiť dobre.To umožní, aby čo najviac pohodlné šortky máte, vám pomôže chill out a odpočinúť si.

2.Vlastnosti: Jednoduché, ale Klasický design, elastické šnúrkou pás.To bude najlepšie zvoliť pre vaše Leto.

3. Príležitosti: Ideálne pre Letné Denné Nosenie, Pláž, Cvičenie, Party, Ísť von, Club, Nočný von, Ulice, Cesty, Zoznamka, Spánok a obývacia miestnosť, Domov.Môžete nosiť tieto bežné salónik šortky s tank topy, T-Tričko alebo blúzku.

4.Šnúrkou dizajn,nenechá máte nejaký pocit obmedzenia, a robiť to nie je ľahké spadnúť, keď budete nosiť ju na energické beží

5.Najlepší darček, aký voľbou pre ženy v letnom období.

Upozornenie:

① Skutočné farby sa môžu mierne líšiť od snímku, vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt

② Prosím, dovoľte 1-3 cm odchýlka vzhľadom na ručné meranie

③ Ázijské veľkosť je menšia ako eu/us/uk veľkosť,prosím, porovnať detail veľkosti s na vás pred nákupom.

Popis:

Materiál:Polyester

Pás:Mid pás

Veľkosť:ako je znázornené

Balenie Obsahuje:

1 pár x Šortky

1,O poslaní: Po objednaní výrobku, budeme loď vašej nákup do 3-4 dní.Ak máte špeciálne požiadavky,prosím, zanechajte nám odkaz, alebo nás kontaktujte priamo. 2,O Vrátenie peňazí: Ak bol tovar poškodený v tranzite, môžete ho vrátiť do 7 dní.V prípade žiadosti o vrátenie peňazí,musí kupujúci získať potvrdenie od predávajúceho. 3,O Veľkoobchod a Dropshipping: Pre veľkoodberateľov, poskytneme vám zľavu alebo expresná doprava zadarmo, ktoré trvá len 3-8 dni, aby sa dospelo.Pre drop shipping, by sme mohli odosielať tovar zákazníkom priamo a neopustím informácie o nás, ak by ste chceli. 4,Ako môžem sledovať stav mojej zásielky?: Môžete sledovať vašu zásielku na týchto webových stránkach pomocou sledovania číslo: www.17track.net/en (skopírovať do prehliadača otvoriť) 5,Čo môžem robiť, keď nákup ochrany je čas beží von?: Ak váš nákup ochrany čas sa kráti, prosím kontaktujte nás a my vám pomôcť ho rozšíriť.Takže vaše peniaze nebudú prechod na môj účet.

Štítky: yzeqi kimono.

Napísať recenziu

Ženské Čipky Šortky na Leto Pláži Dovolenku Pohodlné Voľné Nohavice Lounge Šnúrkou Šortky LL@17

Ženské Čipky Šortky na Leto Pláži Dovolenku Pohodlné Voľné Nohavice Lounge Šnúrkou Šortky LL@17

Ženské Čipky Šortky na Leto Pláži Dovolenku Pohodlné Voľné Nohavice Lounge Šnúrkou Šortky LL@17 Poznámka 1:Budeme mať ochrana osobných údajov bezpečné a bude odhaliť akékoľvek osobné informácie. 2:kontaktujte nás, ak máte akékoľvek otázky.Naše po-predajný tím vám ideálne riešenie, v prvý raz. Položka Špecifikácia: Funkcie: 1.Materiál: