Novinka Reduced price! Anna najnovšie 3d výšivky black swiss voile čipky textílie 2021 kvalitné francúzske čistý šnúrky afriky tylu tkaniny 5 metrov/kus Zväčšiť

Anna najnovšie 3d výšivky black swiss voile čipky textílie 2021 kvalitné francúzske čistý šnúrky afriky tylu tkaniny 5 metrov/kus

€53.55

-20 %

€67.78

Nový produkt

Technics Vyšívané
Typ Veľkoobchod Áno(>50 Ks)
Textílie Typ Čistý Čipky, tylu čipky oka čipky
dodacia lehota Do 4-7 dní
Farba ako obrázok
Typ Produktu Čipky
Textílie meno Švajčiarskej čipky textílie, africké čipky textílie
Dekorácie Čipky
Hmotnosť 1.5~2.0kg
remeslo 3D výšivky
Miesto Pôvodu Guangzhou, Čína
Príležitosti kostým, kostol, prom šaty
čas uvoľnenia Najnovšie príchodu
Min 1 lot
Šírka 50-52 inch
Kód tovaru Z2J030100
Štýl African style, Nigérijský štýl
Funkcia Eco-Priateľský
Použitie Formálne oblečenie, Šaty, Šitie, odev, strana
Pôvod CN(Pôvodu)
Doprava Termín Poslať DHL, UPS, TNT, FEDEX, SF express
Súbor Typ No
Dĺžka 5 yards/pcs
Materiál Čistú Handričku
čipky textílie Švajčiarsky voile čipky textílie
Číslo Modelu Švajčiarsky voile čipky textílie

Tipy pre dovozných ciel:naša cena nie je zahŕňajú ciel a daní, alebo iných súvisiacich dovozné poplatky,zákazník bude responsiable na to, ak sa vyskytujú.

Podrobnosti:

Budeme ponúkať najlepšie nákupné prostredie pre vás.Môžete findthe najviac módne oblečenie a vosk tkaniny tu withthe nižšiu cenu.

My zvyčajne ponúkajú zľavy pre oslavuje sviatky.Tak prísť a dostať to, čo potrebujete!

Vysoká kvalita premier, skvelý darček pre vašich priateľov a pre špeciálne príležitosti,

Položka je skladom a pripravené na lodi.

Stav: úplne nový a unworn

Tkaniny materiál: Čistý čipky a tylu textílie

Použitie:pre ženy svadobné/party/šaty/šitie/DIY

Dĺžka:5 metrov za veľa

Min:jeden žreb

Šírka: 50-52 palec

Hmotnosť:cca 1,5~2,0 kg / 5yards

Zákazníci Služby:

Ponúkame 24 hodín fulltime služby, Ak máte akékoľvek otázky o produktoch, prosím pošlite e-mail alebo kontaktujte nás kedykoľvek.Váš dotaz budú odpovedali v priebehu 12 hodín.Budeme sa snažiť pre svoj veľmi potrebné,TKS.

Produkt zobrazenie:

Ako objednať:

Spôsoby platby:

Doprava:

Naše položky sú dodávaný v lehote 1 - 5 pracovných dní po vaša platba bola dokončená.Máme loď položky cez DHL, EMS, UPS, FEDEX, TNT, ePacket, alebo Letecky.Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu.tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti.

Záruka/Vrátenie:

Sme plne zaručiť, že všetky naše položky.Všetky položky sú úplne nové a nepoužité.Ak pošleme zlý štýl alebo nesprávnej farby, mohli by sme vrátime vám peniaze alebo reship.Ak sa položky nemôžu splniť vaše potreby, vrátiť akceptované.Ale kuriérske služby, nákladná by mal byť zaplatená kupujúcim.

Spätná väzba:

Snažíme sa o 5 hviezdičiek pozitívnu spätnú väzbu.Vaša odozva je veľmi imortant pre NÁS, snažíme ponúknuť čo najlepšie služby pre našich zákazníkov.Prosím správu nám pred odchodom negatívnu spätnú väzbu.budeme sa snažiť vyriešiť tento problém pre vás, až sa uspokojiť.

Q1: Ako dlho budete loď moja tovar po tom, čo som, aby platbu?

Odpoveď: zvyčajne Sme loď tovaru do 2 dní a dá vám sledovacie číslo zásielky druhý deň.Otázka 2:Ako dlho môžem dostať svoj tovar po dodaní to?To zvyčajne trvá asi 3-7days váš tovar dorazí.Ale počas rušnej časti nákupnej sezóny, logistických spoločností, ktoré sú spustené na maximálnu kapacitu, takže niektoré objednávky sa môžu trvá zľahka dlhšie arrrive.

Q3: Prečo predávajúci vybrať rôzne lode, tak môj výber?

A: Sme zvyčajne vybrať najlepšie s DHL express.Ale pre niektorých odľahlých oblastiach, kupujúci vybrať logistiky nemôže prísť, alebo zasielateľ je príliš drahé na to akceptovať.Ale nebojte sa, my vám pošleme správu, prosím, nezabudnite skontrolovať 'www.rezivo-gater.sk správa". ( prvý Výber je DHL, vzdialených oblastiach predvolené Fedex)

Q4: Prečo si neodpovedal, moje správy v čase?

Odpoveď:zvyčajne sme usporiadať pracovníkov pracovať v noci, pretože keď vás ľudia, v deň, to je noc v Číne teraz.Sme offer24 hodín fulltime služby.váš dotaz budú odpovedali v rámci 8hours.Naozaj dúfam, že sa vyvinú úsilie, aby sa vám dobre slúžiť.

O5:Keď som zrušiť objednávky, ako dlho budete vrátenie moje peniaze?

Odpoveď: Milý, keď môžete zrušiť objednávky, Nie nás, ale www.rezivo-gater.sk sa chystáte vrátime peniaze späť s 3-7days.môžete kliknúť na nasledujúce prepojenie bankového účtu.

Súvisiace položky:

Štítky: čierne textílie, čipky, 3d čipky, biela afriky šnúrky, gskill, 3d kvet čipky, čierna bavlnená tkanina, 4d čipky textílie, exit znamenia, africké textílie, čipky, africké handričku pre ženy.

Napísať recenziu

Anna najnovšie 3d výšivky black swiss voile čipky textílie 2021 kvalitné francúzske čistý šnúrky afriky tylu tkaniny 5 metrov/kus

Anna najnovšie 3d výšivky black swiss voile čipky textílie 2021 kvalitné francúzske čistý šnúrky afriky tylu tkaniny 5 metrov/kus

Tipy pre dovozných ciel:naša cena nie je zahŕňajú ciel a daní, alebo iných súvisiacich dovozné poplatky,zákazník bude responsiable na to, ak sa vyskytujú. Podrobnosti: Budeme ponúkať najlepšie nákupné prostredie pre vás.Môžete findthe najviac módne oblečenie a vosk tkaniny tu withthe nižšiu cenu. My zvyčajne ponúkajú zľavy