Novinka Reduced price! Vtipné Záhrade, Surfovanie Gnome Socha Muža Živice Nahé Goblin Gnome Trpaslíkov, Vonkajší výzdobu 5.9 cm Zväčšiť

Vtipné Záhrade, Surfovanie Gnome Socha Muža Živice Nahé Goblin Gnome Trpaslíkov, Vonkajší výzdobu 5.9 cm

€4.47

-31 %

€6.48

Nový produkt

Pôvod CN(Pôvodu)
Materiál Iné

Popis:

Ruka-cast pomocou real drvený kameň lepené s vysokou kvalitou dizajnér živice.

Aby Vaši Hostia Happy - veselý trvať na bežné záhradný trpaslík.Aby sa rodina a priatelia šťastný s zaujímavé trávnik dekorácie.

Nahé Surfovanie Trpaslíkov -predviesť svoj zmysel pre humor a pridať nejaký hysterický whimsy na vašom dvore s týmto hravé gnome stojí v škandalózny plávať oblek.

Úžasné Dekorácie - s Výnimkou pre vašu záhradu, veranda, na dvore, doma alebo v kancelárii, alebo na akomkoľvek mieste, ktoré si myslíte, že fit!

Perfektný Darček - Pridať slávnostnú atmosféru pre vás a vašu rodinu.Nádherné remeselné z neho robí perfektný darček pre vaše deti, rodinu, priateľov, atď.Vhodné pre rodiny s deťmi, reštaurácie, bary, kluby, supermarkety, nákupné centrá, atď.

Špecifikácia:

Výška: 15 cm / 5.9 palec

Balenie Obsahuje:

1 Kus Záhradný Trpaslík Socha

Poznámka:

Prosím, dovoľte 1-3 mm meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt,skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky.Ďakujeme!

Štítky: knižnica socha, švédsky gnome škandinávskych, gnome klobúk, goblin zelená, záhradný trpaslík diy fun, záhradný trpaslík, goblin slayer, trpaslík, gnome dom legrační, záhradný trpaslík.

Napísať recenziu

Vtipné Záhrade, Surfovanie Gnome Socha Muža Živice Nahé Goblin Gnome Trpaslíkov, Vonkajší výzdobu 5.9 cm

Vtipné Záhrade, Surfovanie Gnome Socha Muža Živice Nahé Goblin Gnome Trpaslíkov, Vonkajší výzdobu 5.9 cm

Popis: Ruka-cast pomocou real drvený kameň lepené s vysokou kvalitou dizajnér živice. Aby Vaši Hostia Happy - veselý trvať na bežné záhradný trpaslík.Aby sa rodina a priatelia šťastný s zaujímavé trávnik dekorácie. Nahé Surfovanie Trpaslíkov -predviesť svoj zmysel pre humor a pridať nejaký hysterický whimsy na vašom dvore

Súvisiace produkty