Novinka Reduced price! Displej Opravy Pásky na Okná a Dvere a na Obrazovke Silné Lepidlo Vodotesný pre zakrývanie Otvorov a Slzy Okamžite #25 Zväčšiť

Displej Opravy Pásky na Okná a Dvere a na Obrazovke Silné Lepidlo Vodotesný pre zakrývanie Otvorov a Slzy Okamžite #25

€3.99

-14 %

€4.69

Nový produkt

Použitie Iné
Funkcia 2 Ochrana pred UV žiarením
Funkcia 1 Anti-Aging Anti-Sušenie Proti Vlhkosti
Materiál Iné, Laminát
Druh Iné, Displej Opravy Pásky

Odrážky:

1、3-VRSTVOVÁ ŠTRUKTÚRA: Super lepidlo a lepidlo na každom povrchu obrazovky.Skontrolujte vydania linkovej lodnej prepravy.

2、JEDNODUCHÉ: Žiadne nástroje potrebné!Oprava dier na obrazovke, jednoducho na rezanie a umiestnenie akejkoľvek veľkosti.

3、SAMOLEPIACE: Pomocou tohto samolepiace obrazovke opravy pásky, môžete rýchlo a ľahko opraviť a oprava dier na poškodeniu obrazovky dvere, okná, stany, bazén kolektory, ochranných sietí proti komárom, domy, kancelárie, alebo vonkajšie tenké siete.Na opravu oka slzy, otvory a poškodené diely.

4、ŠETRIŤ PENIAZE A ENERGIU: Prestať kupovať drahé celej obrazovky.Problém bol vyriešený okamžite.

5、RAINPROOF A VETRU: Vyrobené z odolného sklolaminátu oka, je odolný voči teplote s dobrou viskozita, ohňovzdorné, šetrné k životnému prostrediu, snowproof, rainproof a windproof pre dlhodobé používanie.

Funkcie:

1. Dlhá životnosť: To je odolný voči poveternostným vplyvom, anti-aging, anti-zima, anti-poburujúce, anti-sušenie, anti-vlhkosť, spomaľovač horenia, anti-vlhkosť, anti-statické, dobrý prenos svetla, č hodváb, žiadne deformácie, anti-uv, pevnosť V ťahu, je vysoká a životnosť je dlhá.Krásny vzhľad a prísne v štruktúre.Celé okno obrazovka je vyrobená zo sklených vlákien monofil potiahnuté ploché tkanie hodvábu.Zvyšok materiálov sa skončil tým, PVC, plastové raz, a to na montáž je oddelená, ktorý rieši problém, že rozdiel medzi tradičné obrazovky okno a rámu okna je príliš veľké a tesnenie nie je striktné.Je to bezpečné a krásne a má dobrý tesniaci účinok.

2. Široký rozsah použitia, môže byť nainštalovaný priamo v ráme, drevo, oceľ, hliník, plastové okná a dvere môžu byť zmontované; odolnosť proti korózii, vysoká pevnosť, anti-aging, požiarna odolnosť, č farba sfarbenie.

3. Je netoxický a bez chuti.

4. Na gáza je vyrobená zo skleného vlákna, ktoré je ohňovzdorná.

5. S anti-statické funkcie, žiadny popol, dobré vetranie.

6. Dobré svetlo prenos výkonu, s pravda neviditeľné účinok.

7. Automatický filter a UV ochranu chrániť zdravie celej rodiny.

8. Anti-aging, dlhá životnosť a primerané dizajn.

9. Zelená a ochrany životného prostredia: neobsahuje chlór fluorid, ktorá je škodlivá pre atmosféru, a spĺňa požiadavky normy ISO14001 medzinárodnej ochrany životného prostredia certifikácie.Použitie prípravku nebude mať žiadne škodlivé znečistenia na ľudské telo.

Parametre:

Použitie: Používa sa na okno, testovanie a opravovanie

Materiál: laminát

Farba: čierna / šedá

Balenie zoznam:

1x okno krycej pásky

>>Položka Ukázať

Štítky: okamžité vodotesný fotoaparát, okamžité ohrievač vody, opravy, vodotesný silikónový opravy páska biela, transparentné vodovodné potrubia oprava pásky, lepiaca páska úniku nepremokavé opravy, okamžité vody dôkaz pásky, nepremokavé gumy lepiaca páska repair, nepremokavé oprava strechy pásky, u tesnenie okamžité nepremokavé opravy pásky, vodotesný silikónový páska repair rescue.

Napísať recenziu

Displej Opravy Pásky na Okná a Dvere a na Obrazovke Silné Lepidlo Vodotesný pre zakrývanie Otvorov a Slzy Okamžite #25

Displej Opravy Pásky na Okná a Dvere a na Obrazovke Silné Lepidlo Vodotesný pre zakrývanie Otvorov a Slzy Okamžite #25

Odrážky: 1、3-VRSTVOVÁ ŠTRUKTÚRA: Super lepidlo a lepidlo na každom povrchu obrazovky.Skontrolujte vydania linkovej lodnej prepravy. 2、JEDNODUCHÉ: Žiadne nástroje potrebné!Oprava dier na obrazovke, jednoducho na rezanie a umiestnenie akejkoľvek veľkosti. 3、SAMOLEPIACE: Pomocou tohto samolepiace obrazovke opravy pásky, môžete rýchlo

Súvisiace produkty