Novinka Reduced price! Nabíjací Kábel Kábel Chránič Roztomilý Zvierat Chrániť USB Typu C Kábel Pre IPhone IOS, Samsung Huawei Xiao Príslušenstvo Zväčšiť

Nabíjací Kábel Kábel Chránič Roztomilý Zvierat Chrániť USB Typu C Kábel Pre IPhone IOS, Samsung Huawei Xiao Príslušenstvo

€0.47

Nový produkt

Dropshipping/Veľkoobchod Áno
Package No
Druh Káblový Navíjač
veľkosť -
Typ 1 Zviera Kábel Protector
Pôvod CN(Pôvodu)
typ 2 Kábel Organizátor
Tvar Zviera
Číslo Modelu Káblový Navíjač
Názov Značky centechia
Materiál Silikónové

Popis:

ROZTOMILÝ & ROZKOŠNÝ - sada obsahuje 12 v nabíjací kábel audio: ryby, tiger, ježko, ošípaných, aligátor, veverička, orca, pes, mačka, králik, tesnenie a panda.Je tiež prichádza s opakovane zip lock pack.

ŠIROKÉ UPLATNENIE - Tieto nádherné zviera kábel nibblers sú skvelý spôsob, ako chrániť plug končí vaše káble.Sú kompatibilné s iPhone, iPod, iPad, power banky, a Android nabíjačky.

JEDNODUCHÉ POUŽITIE - Jednoducho vložte kábel do spodnej zásuvky každého kábla protector, uistite sa, že je vložený bezpečne.Každý muncher je vyrobené z kvalitného, odolného PVC a silikónové.

ROZŠIRUJE KÁBEL ŽIVOTA - S pomocou týchto nabíjačku chránič kamaráti, budete udržiavať vaše nabíjačky, káble od získania rozdrapkaný alebo poškodený.Set je vhodný pre konektory nie viac ako 8 až 10 mm.

SKVELÉ PRE GIFTING - Ako môže niekto odolať tieto super roztomilý munchers?Prekvapenie priateľa alebo kolegu, dnes sa táto neodolateľná zvierat nabíjačku chránič súbor, ktorý je isté, že okamžitý zásah!

Niektoré káble, ako telefón nabíjanie káble a konektory pre slúchadlá, sú náchylné k štiepeniu najmä v prípade, že ísť všade s vami.Všetko to, späť-a-ďalej berie na daň na vaše káble, ich poškodeniu, ktoré môže byť veľmi nebezpečné.

Nové nabíjačky môže stáť tisíce dolárov, najmä pre nákladné gadgets ako smartphony.Namiesto nákupu nových káblov, prečo nie predĺžiť ich životnosť s káblom chránič?

S Animal Kábel Protector, budete mať veci, roztomilý a chrániť váš nabíjanie káble od štiepeniu!

Už sa nemusíte starať o vaše nabíjanie káble, pričom porazil dokonca aj vtedy, ak ste neustále nabiť vaše mobilné zariadenia.S 12 kusov v tejto úžasnej nastaviť, je tu viac než dosť kábel chrániče pre všetky káble.

Naše zábavné a farebné zvieratá sú svetlé spôsob, ako udržať váš nabíjanie káble od ohýbanie, až kým sa zlomiť.Budete môcť nabíjať telefón, počúvať hudbu a prezerať, keď ste nabíjanie bez toho, aby zdôraznila nestabilné šnúry.

Jeden kus opatrenia 0.6 x 0.7 x 1,4 cm a váži 0.2 oz, takže je ľahké prenášanie v tašky a fanny pack.Kompaktný, ľahký a prenosný, náš roztomilý malý munchers sú ideálne pre obchodné výlety a rodinné pobyty.

Špecifikácie:

Winder typ: normálny dátový kábel

Materiál: šetrné k Životnému prostrediu PVC mäkkej gumy

Vlastnosti produktu: modelovanie zvierat

Použiteľné výrobky; dátový kábel rozhrania

Farba: rôzne tvary

Štítky: priemyselné usb nabíjačky, usb luci led, hrb, c3po, lampa na notebook, usb, nabíjačka doska, kábel chránič roztomilý pes, iphone chargin kábel, chrániče kábel, usb female protector.

Napísať recenziu

Nabíjací Kábel Kábel Chránič Roztomilý Zvierat Chrániť USB Typu C Kábel Pre IPhone IOS, Samsung Huawei Xiao Príslušenstvo

Nabíjací Kábel Kábel Chránič Roztomilý Zvierat Chrániť USB Typu C Kábel Pre IPhone IOS, Samsung Huawei Xiao Príslušenstvo

Popis: ROZTOMILÝ & ROZKOŠNÝ - sada obsahuje 12 v nabíjací kábel audio: ryby, tiger, ježko, ošípaných, aligátor, veverička, orca, pes, mačka, králik, tesnenie a panda.Je tiež prichádza s opakovane zip lock pack. ŠIROKÉ UPLATNENIE - Tieto nádherné zviera kábel nibblers sú skvelý spôsob, ako chrániť plug končí vaše káble.Sú kompatibilné

Súvisiace produkty