Novinka Reduced price! Dvojvrstvové Velvet Šperky Skladovanie Držiteľa Organizátor Prípade Box pre Ženy, Dievčatá Zväčšiť

Dvojvrstvové Velvet Šperky Skladovanie Držiteľa Organizátor Prípade Box pre Ženy, Dievčatá

€18.01

-46 %

€33.36

Nový produkt

Materiál Kožené
Pôvod CN(Pôvodu)
Šperky Balenie A Typ Displeja Prípadoch A Displeje

Popis:

DOBRÁ KVALITA-vyrobené z ekologických mäkké velvet, ktorý je anti-abrazívny, non-deforming.

BEZPEČNÉ KONTAJNER-táto dvojitá vrstva skladacia uzamykateľné šperky okno so zámkom bude držať všetky vaše jewelries v bezpečnom mieste,nikdy nebudete musieť obávať, že spadne alebo stratené .

VEĽKÝ PRIESTOR -tejto dvojitej vrstvy šperky displej dizajn s náhrdelník háčikov, krúžkov prípadoch, ucho stud karty, veľký úložný tašky,náramky, prívesky priestor a hodinky automaty,prenosné a nádherné.

IDEÁLNY DARČEK - s elegantný vzhľad a ohľaduplní dizajn tejto display box pre šperky sú perfektný darček na narodeniny ,vianoce ,deň svadby, deň svätého valentína ,deň matiek, deň otcov, deň výročia .

HOME DECOR & SPACE SAVER-s týmto šperky držiteľ box na všetky vaše jewelries bude úhľadne usporiadané a ľahko dosiahnuť; nie chaotický toaletný stolík už,elegantný a štýlový vzhľad interiéru vášho domova.

Špecifikácia:

Materiál: Vysoko Kvalitná Velvet

Veľkosť Cca 23x18x9cm/9x7x3.5inch

Balenie Obsahuje:

1 Kus Dvojvrstvové Šperky Box

Štítky: xs porky.

Napísať recenziu

Dvojvrstvové Velvet Šperky Skladovanie Držiteľa Organizátor Prípade Box pre Ženy, Dievčatá

Dvojvrstvové Velvet Šperky Skladovanie Držiteľa Organizátor Prípade Box pre Ženy, Dievčatá

Popis: DOBRÁ KVALITA-vyrobené z ekologických mäkké velvet, ktorý je anti-abrazívny, non-deforming. BEZPEČNÉ KONTAJNER-táto dvojitá vrstva skladacia uzamykateľné šperky okno so zámkom bude držať všetky vaše jewelries v bezpečnom mieste,nikdy nebudete musieť obávať, že spadne alebo stratené . VEĽKÝ PRIESTOR -tejto dvojitej