Novinka Reduced price! Windproof Veľký Plameň Arc Ľahšie Plazma Elektrické USB Nabíjateľné Zapaľovače Fajčenia Cigarety, Cigary S LED Displej Zväčšiť

Windproof Veľký Plameň Arc Ľahšie Plazma Elektrické USB Nabíjateľné Zapaľovače Fajčenia Cigarety, Cigary S LED Displej

€2.89

-43 %

€5.16

Nový produkt

Štýl elektronické
Číslo Modelu Lighters & Smoking Accessories
Materiál Zliatiny Zinku
Použitie Cigarety
Pôvod CN(Pôvodu)

Odrážky: 1、Upgrade Cigaru Plameňa Horáka: najnovšia generácia arc cigaru plameňa horáka, v prvom rade má štyri batérie, indikátor svetla, LED displej výkonom, upozorňuje na nabíjanie v čase, predĺžiť životnosť batérie.Po druhé, snímač odtlačkov prstov prepínač, odlišné od iných horák, prepínače, inteligentné inovácie, inovácie, čip riadenia upgrade, bezpečnejšie a stabilnejšie.

2、USB Nabíjateľné: Opakovane elektronická cigar plameňa horáka, č bután a paliva, vstavaná nabíjateľná batéria, lítium-iónové batérie namiesto paliva, viditeľné kapacita batérie.To môže byť úplne nabitá do 1 hodiny, a arc cigaru plameňa horáka môže byť použitý znovu a znovu, ktorá je ekonomicky a environmentálne ochranné.

3、Jednoduché Použitie: Stačí sa dotknúť prepínač na vytvorenie elektrického oblúka.Plazma cigaru plameňa horáka je vietor-dôkaz a plameň-dôkaz, a nebudú ovplyvnené vietor, dážď, dážď alebo iskru.Cigara plameňa horáka môžu byť použité na svetlo sviečky, plameň, pracovníkov, atď.Jednoduché použitie, žiadne arc môžu byť generované a zapáliť po zatvorení flip cover, čo je bezpečnejšie.

4、Materiálov a Dobré Dary: Všetky kovové zliatiny zinku, malé a kompaktné telo, cítim sa oveľa lepšie ako tradičné plastové cigaru plameňa horáka, s vynikajúcou darčekovej krabičke, takže nemusíte mať strach o obaloch!Perfektné darčeky pre priateľov, narodeniny, milenci, rodina, atď.

5、Veľký Po-predajný Servis: kvalitný tím, ak sa vám nepáči, zapaľovače, alebo máte nejaké otázky, prosím neváhajte a kontaktujte nás, pomôžeme vám v každom okamihu, a máme pre vás perfektné riešenie.

Popis:

1. USB cigaru plameňa horáka čas svetlo, stop svetlo bliká pri nízkych zabránili elektrostatickému výboju z batérie na ochranu batérie.

2. Nabíjanie svetlo, svetlo vypnuté, keď je plne nabitá.To zvyčajne trvá asi 1 hodinu, aby sa plne nabitá.

Funkcie:

1. Napájaný nabíjateĺnou batériou.To môže byť nabitá pomocou USB slot, a nie je potrebné vyplniť ho s žiadne palivo.

2. To neprináša plamene, to je elektrické a životného prostredia ochranné.

3. Ideálny na cestovanie gadget.

4. To má štýlový vzhľad a bude vám veľmi atraktívne v skupine.

Špecifikácie:

Veľkosť: o 77.5*36*12.9 mm/3.05*1.42*0.51 palcov

Farba: mix farieb/čierna, modrá/zlato/striebro

Materiál: zliatiny zinku

Proces: galvanické pokovovanie + elektroforézu

Balenie Zoznam:

1 * Nabíjateľný Elektronická Cigar Plameňa Horáka

1 * USB Nabíjací Kábel

Poznámky:

1. Nie je vhodný pre deti do 8 rokov.To je elektronická cigar plameňa horáka, nie hračka.

2. Nedávajte cigaru plameňa horáka do vody alebo iných tekutín.Cigara plameňa horáka je vetru, ale nie je vodotesný.

3. Na volfrámových drôtov je ľahké zlomiť, prosím, nedotýkajte sa to tvrdšie.

4. Cigara plameňa horáka je elektronický výrobok.Aj keď je plne nabitá pred zásielky, a to trvá dlhý čas na dopravu.Nemôžeme zaručiť, že to bude úplne nabitá po prijatí.Prosím, skontrolujte si cigaru plameňa horáka keď ho dostanete.Ak cigaru plameňa horáka je mŕtvy, prosím, plne nabiť, kým ju použijete po prvýkrát.

Štítky: nádhera, súprava vape, tomica, rechargable elektrický zapaľovač, lesk na vlasy, binder klip malé, plyn plazma ľahšie, ligth, smart briquet, cigaret.

Napísať recenziu

Windproof Veľký Plameň Arc Ľahšie Plazma Elektrické USB Nabíjateľné Zapaľovače Fajčenia Cigarety, Cigary S LED Displej

Windproof Veľký Plameň Arc Ľahšie Plazma Elektrické USB Nabíjateľné Zapaľovače Fajčenia Cigarety, Cigary S LED Displej

Odrážky: 1、Upgrade Cigaru Plameňa Horáka: najnovšia generácia arc cigaru plameňa horáka, v prvom rade má štyri batérie, indikátor svetla, LED displej výkonom, upozorňuje na nabíjanie v čase, predĺžiť životnosť batérie.Po druhé, snímač odtlačkov prstov prepínač, odlišné od iných horák, prepínače, inteligentné inovácie, inovácie, čip

Súvisiace produkty