Novinka Reduced price! Ruccess AUTA DVR Full HD 1080P Dash Cam s GPS CPL Auto Kamera, videorekordér 3.0 Super IPS Nočné Videnie 24H Parkovanie Režim WDR Zväčšiť

Ruccess AUTA DVR Full HD 1080P Dash Cam s GPS CPL Auto Kamera, videorekordér 3.0 Super IPS Nočné Videnie 24H Parkovanie Režim WDR

€92.49

Nový produkt

Názov Značky Ruccess
Chipset Novatek 96658
Feature8 full hd 1080p car dvr camera
Rozhranie USB2.0, Micro SD/TF
Rozlíšenie Kamery 1920x1080
Montáž Režim Prenosný Rekordér
Video Formát Mp4
Jazyk OSD Čínske (Zjednodušené), angličtina, Rusko
Výdrž Batérie Žiadna Batéria
Dotykový Displej No
Pôvod CN(Pôvodu)
Displej Pomer 16
Feature5 full hd car dvr 1080p
Počet Šošovky 1
Feature1 dash cam with gps logger
GPS logger Externé
Uhol pohľadu 165°
Feature3 Automobilové DVR Kamera, videorekordér
Pôvodný Balík Áno
Pixelov 200Mega
Feature6 car dvr 1080p
displej IPS
Snímací Senzor Sony IMX323
Feature7 novatek hd 1080p car dvr
Pamäťová Karta Nie Je Potrebná Reding Rýchlosť Trieda 10
Feature2 dvr hd 1080p dash cam
Max Externej Pamäte 64 G
Batérie Žiadne
Certifikácia CE, EAC, FCC, ROHS, UL, PSE
Veľkosť Displeja 3"-5"
Položka Druh Automobilové DVR
Feature4 Car DVR GPS
Chipset Výrobca Novatek
Snímok Za Sekundu 30
Video Kód H. 264
Špeciálne Funkcie G-Sensor, Digitálny Zoom, Detekcia Pohybu, Cyklus Nahrávanie, Čas A Dátum Zobrazenia, Mikrofón, Nočné Videnie, GPS Tracker, Cyklické Nahrávanie, Široký Dynamický Rozsah, Super Kondenzátory, led svetlo
Zadná Kamera Žiadne
Feature9 dash cam full hd 1080p gps

Ruccess AUTA DVR Full HD 1080P Dash Cam s GPS CPL Auto Kamera, videorekordér 3.0 Super IPS Nočné Videnie 24H Parkovanie Režim WDR

Funkcia

1. S jeho 165 stupňa širokouhlý objektív a FULL HD 1920*1080P (Vysoké Rozlíšenie) snímanie, GPS dash cam môže poskytnúť full HD video 1080P všetky podrobnosti o ceste, ktorá bola zachytená na okamžité prehrávanie alebo pre budúce použitie. 2. GPS Logger.GPS logger je určený pre pripojenie medzi dash cam a nabíjačku do auta, ktoré umožňuje pripojenie viacerých skrytých a kompaktný.S GPS logger, môžete skontrolovať polohe vozidla/rýchlosť/trasa na mape pomocou GPS media player. 3. Vstavaný Super Kondenzátor vydrží vyššie teploty ako ostatné dash kamery používajúce štandard, technológiu batérií.Aj na najhorúcejšie leto, to R1 GPS dash cam bude mať záznam bez problémov a safty. 4. Voliteľné CPL.Kruhové Polarizačné Šošovky (CPL) znižuje odrazy a odlesky od čelného skla na ceste.To zvyšuje hĺbku ostrosti a sýtosť farieb.

CPL nie je súčasťou dodávky. 5.Vstavaný Super Kondenzátor vydrží vyššie teploty ako ostatné dash kamery používajúce štandard, technológiu batérií.Aj na najhorúcejšie letné, GPS dash cam bude mať záznam bez problémov a safty. 6. G-Sensor & Slučky Nahrávanie a Podpora 64 G SD Karta a WDR 7. S K06 Pevný vodič auta, Dosiahnutie 24 hodín parkovanie stráže.IPS chrániť batérie vášho auta.Akonáhle vozidlo motor je vypnutý, R1 pomlčka, fotoaparát sa automaticky prichádzajú do parkovanie monitorovanie nahrávanie s časovým laspe funkciu ( nižšie fps) alebo nahrávať, keď zistí, pohyb v prednej strane vášho auta. 8. Super Nočné Videnie A Odolné Kovové Shell Dashcam.

Auto dash fotoaparát R1 je založené na mocný Novatek96658 Chipset a rozšírené Sony Exmor IMX323 senzor.V kombinácii úplné 6 vrstva skla objektív s F/1.8 široký clony a 165° široký pozorovací uhol, ktorý ponúka super-ostré video širšie zorné pole účinne znižuje slepej škvrny.

Super Nočné Videnie

Kombinácia F1.8 veľké clona, WDR, Sony IMX323 senzor a ten, LED svetlo v prednej zabezpečiť dokonalé zábery, na noc.

GPS Logger

GPS logger je určený pre pripojenie medzi dash cam a nabíjačku do auta, ktoré umožňuje pripojenie viacerých skrytých a kompaktný.S GPS logger, môžete skontrolovať polohe vozidla/rýchlosť/trasa na mape pomocou GPS media player.

Voliteľné CPL

Kruhové Polarizačné Šošovky (CPL) znižuje odrazy a odlesky od čelného skla na ceste.To zvyšuje hĺbku ostrosti a sýtosť farieb.

24 Hodín Parkovanie Stráže

Získajte konštantný výkon pre vaše dashcam.K06 hardwire auta ( nie je priložený) sa pripojí k vášmu batérie vozidla prostredníctvom vášho vozidla byt. rozvádzač a poskytuje trvalú silu k vášmu dashcam, keď je motor vypnutý.S K06, to dash cam môže chrániť vaše auto 24 hodín.

Super Kondenzátor

Postavený v super kondenzátor namiesto batérie, ktorý je lepšou voľbou, keď beží pomlčka cam v horúcom prostredí (batérie majú tendenciu zväčšiť, alebo rozšíriť v teplo).

Balené Zahrnuté

Prehľad Produktu

Produkt Real Pitures

FAQ

Otázka:DVR nemôže uskutočniť nahrávanie?

A:Prosím, použite vysokorýchlostné triedy Micro SD kartu (Triedy 10) na fotoaparát.Tiež,formátovanie pamäťovej karty v dash cam.

Otázka:DVR nemôže slučky nahrávanie?

Odpoveď:skontrolujte Prosím, či micro SD karte dostatok voľného miesta, a manuálne formátovanie pamäťovej karty na prístrojovej doske, cam alebo počítača, ak je to potrebné.

Otázka:Súbor Chyba sa vyskytuje, keď replay fotografie alebo videá?

Odpoveď:To sa deje kvôli zlej kvality Micro SD karty alebo priestor korupcii z Micro SD karty, prosím, formát Micro SD karty alebo vymeňte kartu.

Otázka:video súbor nie je jasné?

Odpoveď: skontrolujte Prosím, či objektív je čistý, vyčistite objektív mäkkou handrou; Tiež čelného skla byť dokonalé čistenie vo vnútri a mimo.

Otázka:Fotoaparát nemôže na výkon?

Odpoveď:po Prvé,skontrolujte napájanie.Odporúča sa použiť priložený cigariet nabíjačka v balení krabica, ktoré poskytujú dostatok energie.Prosím, uistite sa, že tlačidlo reset nie je, stlačte a podržte ho, ktorý bude blokovať fotoaparát energie.Po druhé, unsuccessfull aktualizácia bude zariadenie nemôže napájania.Len potrebné aktualizovať firmvér znova.A bude to OK.

Štítky: cam dash, fotoaparát auto záznam, pomlčka cam, super kondenzátor, detektor radarový, gp tracker, imx323, nahrávanie videa, v aute fotoaparát záznamník predné a zadné, horizontálne super kondenzátor, cam auto full hd.

Napísať recenziu

Ruccess AUTA DVR Full HD 1080P Dash Cam s GPS CPL Auto Kamera, videorekordér 3.0 Super IPS Nočné Videnie 24H Parkovanie Režim WDR

Ruccess AUTA DVR Full HD 1080P Dash Cam s GPS CPL Auto Kamera, videorekordér 3.0 Super IPS Nočné Videnie 24H Parkovanie Režim WDR

Ruccess AUTA DVR Full HD 1080P Dash Cam s GPS CPL Auto Kamera, videorekordér 3.0 Super IPS Nočné Videnie 24H Parkovanie Režim WDR Funkcia 1. S jeho 165 stupňa širokouhlý objektív a FULL HD 1920*1080P (Vysoké Rozlíšenie) snímanie, GPS dash cam môže poskytnúť full HD video 1080P všetky podrobnosti o ceste, ktorá bola zachytená na okamžité

Súvisiace produkty