Novinka Reduced price! Vonkajšie Prenosné Skladacie Horák Cestovanie, Camping Typ Karty, Sporák Piknik Pece Vonkajšie Piknik Príslušenstvo Držiak Na Čelné Sklo Zväčšiť

Vonkajšie Prenosné Skladacie Horák Cestovanie, Camping Typ Karty, Sporák Piknik Pece Vonkajšie Piknik Príslušenstvo Držiak Na Čelné Sklo

€6.31

-49 %

€12.61

Nový produkt

Palivo Plyn
S Zapaľovacie Zariadenie alebo Nie Zahrnuté
Funkcia 1 PRENOSNÉ
Štruktúra Split
Počet Používateľov 3-5
Podmienky Používania Normálne Vonku
Druh Plynový Sporák
Certifikácia Žiadne
Pôvod CN(Pôvodu)
Kus Počet Veterný Štítok Žiadny vietor štít
Funkcia 2 Vonkajšie zariadenia na varenie
Materiál Z Nehrdzavejúcej Ocele
Jednorazové No

Funkcie:

1. Jednoduché použitie: Ľahké a kompaktné jeden sporák.Použitie nerezovej ocele tepelný štít pomáha teplej zime a zvyšujú efekt plameňa.V lete, nerezová oceľ platňa absorbuje sálavé teplo a chladí to tak, že teplo nie je priamo dosiahnuť box.

2. Piezoelektrické plameňa: Stlačte tlačidlo na sporáku telo ľahko vytvárať plameň.Pripojte tri nohy hľadať stability trojuholníka.Pretože statív je nainštalovaný okolo úst, to môže byť čelné sklo, ktoré má silný odpor vetra a pomáha plamene vznik urobiť lepší účinok.

3. Efektívne spaľovanie: plynový sporák môže byť priamo vložený do rotačných pecí pre použitie.Nie je potrebné pre roznecovať zariadenia, ako sú batérie alebo zápasy.Vysoká tepelná účinnosť kachle s výkonom až 3,5 kW.Vykurovací výkon môže byť upravená a kúrenie úrovni môže byť upravená podľa žiadosti. 33.8 uncí vody môže byť varené v 3 minút.Môžete sa plne zažiť zábavu pri varení čerstvé suroviny vonku.

4. Široké uplatnenie: skladanie veľkosť camping plynový sporák je o 9*9*9 cm/3.51*3.51*3.51 v a rozvíjajúce veľkosť je o 16*16*10 cm/6.24*6.24*3.90 v.A hmotnosť je o 610g.To je menšie než tradičné mini sporák a zaberá veľmi málo čistenie priestoru.S mimoriadnym úložný vak, je ľahko prenosný a môže sa použiť doma alebo vonku.Pretože to je kompaktný sporák, že používa box horľavý plyn, to je unikátny sporák, že je veľmi užitočné v mnohých situáciách, ako je turistika, lezenie, cestovanie, camping, a núdzové situácie.

5. Je veľmi vhodný pre vás vziať kamkoľvek.Je to veľmi pohodlné a dobrý pomocník pre vaše outdoorové varenie.

Špecifikácia:

Názov: Plynový Sporák

Veľkosť: o 16*16*10 cm/6.24*6.24*3.90 v

Váha: cca 610 g

Balenie Zoznam:

Plynový Sporák *1

Vietor Štít *4

Plameň Izolačné Dosky *1

Skladovanie Vrecko *2

Poznámka:

Vzhľadom na svetelné efekty a strelecké uhly, tam je farebný rozdiel v produkte, prosím pochopiť.

Vzhľadom na ručné meranie, je tam tolerancia do veľkosti výrobku.

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy.Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky.Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

6. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás.Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď.Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

7. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

1. 12 mesiacov Výrobcu obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí).Príslušenstvo sa dodáva s 3-mesačná záruka.

2. Chybný tovar MUSÍ BYŤ oznámené a vrátil sa do záručnej doby (a v pôvodnom obale, ak je to možné).Musíte povedzte nám, čo vada, a daj nám

vaše číslo objednávky.NIE SME OPRAVIŤ ALEBO VYMENIŤ POLOŽKY S UPLYNUTOU PLATNOSŤOU ZÁRUKY.

Štítky: lixada sporák, berner, vonkajšie sporák, oheň sporák, čelné sklo pre outdoorové varenie, plynový sporák sklo, vonkajšie nástroj, olla kemp plyn, tábor sporák, stan turistické.

Napísať recenziu

Vonkajšie Prenosné Skladacie Horák Cestovanie, Camping Typ Karty, Sporák Piknik Pece Vonkajšie Piknik Príslušenstvo Držiak Na Čelné Sklo

Vonkajšie Prenosné Skladacie Horák Cestovanie, Camping Typ Karty, Sporák Piknik Pece Vonkajšie Piknik Príslušenstvo Držiak Na Čelné Sklo

Funkcie: 1. Jednoduché použitie: Ľahké a kompaktné jeden sporák.Použitie nerezovej ocele tepelný štít pomáha teplej zime a zvyšujú efekt plameňa.V lete, nerezová oceľ platňa absorbuje sálavé teplo a chladí to tak, že teplo nie je priamo dosiahnuť box. 2. Piezoelektrické plameňa: Stlačte tlačidlo na sporáku telo ľahko vytvárať

Súvisiace produkty