Novinka Reduced price! 6PCS Nylon Pracky Šok Kábel Klip Háčik Kajak Kanoe Bungee Lano Line veslice Kábel Kravatu Háčik oblečenie riadku Elastické Loď Zámok Clip Zväčšiť

6PCS Nylon Pracky Šok Kábel Klip Háčik Kajak Kanoe Bungee Lano Line veslice Kábel Kravatu Háčik oblečenie riadku Elastické Loď Zámok Clip

€3.31

-20 %

€4.14

Nový produkt

Farba čierna
Druh Háčik, Morské Hardvéru
Použitie Lodné Príslušenstvo
Aplikácia Kajak
veľkosť 8mm
Názov Značky ZEMENMECH
Application1 Yacht
Application2 Kanoe
Pôvod CN(Pôvodu)
Materiál Nylon

Vitajte

Vitajte v našom obchode , sme jeden profesionálny výrobca a distributer pre všetky druhy rybolovu nástroje , príslušenstvo lodí , outdoorových športových potrieb a ostatné súčasti strojov s viac ako desať rokov skúseností .Budeme sa snažiť v našich silách, aby dodávať čo najlepšie služby na základe skvelých produktov, kontrola kvality a hladké logistických skúsenosti .

Naše online služby zákazníkom zamestnanci sú k dispozícii pre vaše otázky.Prajeme vám šťastný nakupovanie!!!

Popis

Vyrobené z Nylonu,UV odolný,ľahký a odolný

Vysoká pevnosť nylon klip háčiky pre bungee kábel

Jednoduché použitie a vysoká účinnosť

Pre použitie s káblom menej ako 8 mm v diameterPull kábel cez a kravatu off na zabezpečenie háčiky na bungee

Skvelý doplnok pre kajaky, kanoe, lode

Poznámky

O Platbu

1.Akceptujeme Alipay,Západ Únie,TT.Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2.Ak nemôžete platby okamžite po objednať,prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova, Platby musia byť ukončené do 3 dní.

3.Nie sme zodpovední za akékoľvek miestnu daň alebo daň z vašej krajine.Zasielateľ nie je vrátane poistenia a Import/Export dane.

O Zásielke

1.Zvyčajne doprava zadarmo tovar bude odoslaný po celom svete registrovaných vzduchu mall stačí 12-39 dní dosah na kupujúceho.{Ale v niektorých oblastiach(Rusko a Brazília) a vzdialené regióne potrebujete viac dní 30-60 dní(okrem soboty a nedele)}Prosím, buďte trpezliví,Pretože inom mieste, má rôzne dosiahnuť čas!

2.Prosím, uistite sa, že máte napísal meno a priezvisko,úplnú adresu,správny psč a telefónne číslo.

3.SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky.Tranzitné časy sa môže líšiť,jednotlivo počas prázdnin.

4.Ak ste nedostali tovar v lehote 45 dní po paymenrt,prosím, kontaktujte nás.Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď.

Návrat&Vrátenie Peňazí

1.Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia.

2.Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám, prepravné číslo zásielky,konkrétny dôvod pre návrat,a vaša PO číslo

3.Kupujúci je dôvod vrátiť nákladnej znáša kupujúci, predávajúci je kvalita výrobkov dôvodu vrátiť nákladnej je znáša predávajúci.Musíte sa poradiť s predávajúcim pred vrátením tovaru.

O Záruku

1.12 mesiacov Výrobca je obmedzená Záruka za chybné položky(s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí).Príslušenstvo sa dodáva s 3-mesačná záruka.

2.Chybný tovar MUSÍ BYŤ oznámené a vrátil sa do záručnej doby(a v pôvodnom obale,ak je to možné).Musíte povedzte nám, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky.

O Recenzií

1.Vezmite prosím na vedomie, že mierne chyba medzi skutočnej veľkosti výrobku a údaje veľkosti je normálny jav

2.Prosím, dovoľte malý farebný rozdiel, keď si to porovnáme s počítačom alebo mobil obrazovke.

3.Obrázok je len pre referenčné účely.

O Spätnú Väzbu

Ak ste spokojní s našimi výrobkami,prosím, dajte nám všetkých päť-hviezdičkový spätnú väzbu.Akékoľvek otázky pls kontaktujte nás ihneď.Ďakujeme!

Štítky: trx4 naviják, loď pvc, váženie rozsahu yunmai, loď koberec, čln, bimini čln, loď dverí zamky, dedičstvo kajak príslušenstvo, loď stan, kajak hobie.

Napísať recenziu

6PCS Nylon Pracky Šok Kábel Klip Háčik Kajak Kanoe Bungee Lano Line veslice Kábel Kravatu Háčik oblečenie riadku Elastické Loď Zámok Clip

6PCS Nylon Pracky Šok Kábel Klip Háčik Kajak Kanoe Bungee Lano Line veslice Kábel Kravatu Háčik oblečenie riadku Elastické Loď Zámok Clip

Vitajte Vitajte v našom obchode , sme jeden profesionálny výrobca a distributer pre všetky druhy rybolovu nástroje , príslušenstvo lodí , outdoorových športových potrieb a ostatné súčasti strojov s viac ako desať rokov skúseností .Budeme sa snažiť v našich silách, aby dodávať čo najlepšie služby na základe skvelých produktov, kontrola

Súvisiace produkty