Novinka Reduced price! Živica, Nezbedné, Záhradný trpaslík Vianoce Zdobiť Vnútorné alebo Vonkajšie Dekorácie Gnome Vianočné Gnome DIY Záhradné Dekorácie Trpaslík Zväčšiť

Živica, Nezbedné, Záhradný trpaslík Vianoce Zdobiť Vnútorné alebo Vonkajšie Dekorácie Gnome Vianočné Gnome DIY Záhradné Dekorácie Trpaslík

€7.31

-44 %

€13.29

Nový produkt

Regionálne Funkcie Európa
Materiál Rastlinné Vlákniny
Názov Značky HKML
Tému Maskot
Pôvod CN(Pôvodu)

Description: Vianočné živice goblin

Popis:

Materiál: Živica

Veľkosť: Zobraziť na fotografiu

Špecifikácia:

Náš záhradný trpaslík je veľmi zaneprázdnený, že nechce byť rušený.Môže stáť na trávniku, alebo pod stromom.

Vyrobený z vysoko-kvalitné odolné živice.

Ideálny darček pre všetky strany-vonkajšie socha Gnome je tiež ideálny na interiérové dekorácie.

Záhrada gnome socha je ideálna veľkosť a bude fit každej záhrade.Baviť, len dať priateľom a rodine, a niektorí radosť a úsmev.

Balenie zoznam:

1 x Živice Gnome Ukážka:

Chytil pod jeho nohavice a extra chmeľ, tejto zábavnej malý muž urinates s prekvapujúci pohľad na jeho hlúpe fúzatý tvár, Aby vaše hostí úsmev-tento roztomilý trpaslík je natiahnuté ruky môžu podporovať stromy, plotové stĺpiky alebo podobné vonkajšie dekorácie, aby privítali hostí.Aby sa rodina a priatelia šťastný s zábava trávnik dekorácie.Vysoko kvalitný dizajn-farebné červené a zelené s klasickým trpaslík vzhľad.Na Willy trpaslík je ručne vyrábané a váži 2 libier (asi 0,9 kg)-nie je príliš ťažké, ale nie príliš dosť svetla, aby sa na nápor v týchto prvkov.Ochrana proti UV žiareniu a vode.

Odolné, terasa, dekorácie-môžu byť použité v exteriéri, v priebehu niekoľkých rokov.Zobrazenie tejto špinavej malý muž sochu na vašu záhradu, trávnik, vstupnej chodby a dokonca aj v interiéri.Žart Trpaslíci sú veľký žart darček pre priateľov a rodinu.Balenie Zoznam:

1 * Záhradné Dekorácie

Poznámka:

1,nájdete na veľkosť, aby pre malé chyby merania v normálnom rozmedzí.Uistite sa, že vám nevadí, pred nákupom.

2,Vzhľadom na displej, fotoaparát alebo iné faktory, môže spôsobiť, že niektoré rozdiely farieb nájdete aktuálny projekt.

3,predaných položiek v tomto obchode nezahŕňa streľba rekvizity na obrázku, Ďakujem!

O Nás

Máme našu značku "HKML"

Máme profesionálne zahraničného obchodu tím a veľké množstvo dodávateľov,Dostatočné zásoby .Drop shipping a veľkoobchod sú srdečne vítaní.

Poznámka:

1. Farby nemusia presne tak, ako vidieť na foto v reálnom živote, vzhľadom na odchýlky medzi počítačové monitory a voľným okom farebný rozdiel.

2. Ako ručné meranie , prosím, dovoľte 1-2cm chyba merania .Ďakujeme!

3. Ak ste odberateľ ,ktorý si chcete kúpiť veľa náš Ak máte akékoľvek otázky, prosím neváhajte a kontaktujte ma!!!

4. Všetky produkty v našom internetovom obchode sú k dispozícii.Ak nemôžete nájsť tovar, ktorý budete potrebovať, to nevadí, prosím, pošlite mi fotky.Budem sa snažiť čo najlepšie vyhľadať najlepšie produkty a najlepšie ceny pre vás v Číne.

Tu môžete nájsť uspokojivé výrobku, neváhajte a ponuku teraz.Prosím, nenechajte si ujsť to!

zásielky

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy.Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky.Tranzitný čas sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

6. Ak ste nedostali vašu objednávku po uplynutí 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás.Budeme sledovania vašej objednávky a získať späť čo najskôr.Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

Návrat\Vrátenie Peňazí

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu prijatia.Ak položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, bude považovaný za používaný a nebudeme ISSUEA NÁHRADY ALEBO VÝMENY na vás.Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY!Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky konkrétny dôvod pre návrat, a vaše ID objednávky.

3. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z www.rezivo-gater.sk.ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

Záruka

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka!Spätná väzba je veľmi dôležitá.Žiadame, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli vykonať do vašej spokojnosti.

To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich!

Štítky: tráva vo váze, diy hoverboard, bonsai terária, Klinec Formulár, wiz, trpaslíci zábavné etsy, záhradný trpaslík, trpaslík, mapa stenu, záhradný trpaslík.

Napísať recenziu

Živica, Nezbedné, Záhradný trpaslík Vianoce Zdobiť Vnútorné alebo Vonkajšie Dekorácie Gnome Vianočné Gnome DIY Záhradné Dekorácie Trpaslík

Živica, Nezbedné, Záhradný trpaslík Vianoce Zdobiť Vnútorné alebo Vonkajšie Dekorácie Gnome Vianočné Gnome DIY Záhradné Dekorácie Trpaslík

Description: Vianočné živice goblin Popis: Materiál: Živica Veľkosť: Zobraziť na fotografiu Špecifikácia: Náš záhradný trpaslík je veľmi zaneprázdnený, že nechce byť rušený.Môže stáť na trávniku, alebo pod stromom. Vyrobený z vysoko-kvalitné odolné živice. Ideálny darček pre všetky

Súvisiace produkty