Novinka Reduced price! Šedá FIIL CC 2 KK2 Bezdrôtová 5.2 Slúchadlá TWS Herné Headset Šumu štupľov ENC Slúchadlá Typ-c Slúchadlá Zväčšiť

Šedá FIIL CC 2 KK2 Bezdrôtová 5.2 Slúchadlá TWS Herné Headset Šumu štupľov ENC Slúchadlá Typ-c Slúchadlá

€42.53

-56 %

€96.66

Nový produkt

Štýl In-ear
Číslo Modelu Bezdrôtové slúchadlá
Funkcia Bežné Slúchadlá
Ovládacie Tlačidlo Áno
Certifikácia Žiadne
Ovládanie Hlasitosti Áno
Pôvod CN(Pôvodu)
Názov Značky Rondaful
Komunikácia Bezdrôtové
Aktívne Tlmenie Hluku-Zrušenie Áno
Vocalism Princíp Elektrostatické

Šedá FIIL CC 2 KK2 Bezdrôtová 5.2 Slúchadlá TWS Herné Headset Šumu štupľov ENC Slúchadlá Typ-c Slúchadlá

Popis:

1. Prenosné Plnenie Box: Prosím prepnite na PLNÚ funkčnosť prevádzky prostredníctvom APP zažiť viac.Zátkové chrániče sluchu pre FIIL KK2 podporu pre FIIL + APLIKÁCIA, ktorá vám umožní zažiť 15-PÁSMOVÝ ekvalizér zvuk módy a prispôsobiť svoje vlastné EQ štýl.Môžete tiež nastaviť citlivosť dotykového ovládania a nosenie detekcie, zmeniť low-latency režime, skontrolujte stav batérie a vykonávať iné základné operácie.Tieto bezdrôtové zátkové chrániče sluchu vám prinesú lepší zážitok z počúvania.

2. Nosenie Detekcie a Dotykové Ovládanie: Počas nosenia detekcie, hudba sa zastaví po TWS zátkové chrániče sluchu sú odpojené, a hudba sa naďalej hrať po Bluetooth zátkové chrániče sluchu sú uvedené na.To vám pripomenie, či TWS Bluetooth bezdrôtové slúchadlá sú nosené správne.Poskytujeme tiež chrániče sluchu a ucho krídla rôznych veľkostí si môžete vybrať, takže si môžete vybrať tú správnu zátkové chrániče sluchu a ucho krídla.Je citlivá na dotyk in-ear headset je určený pre pauzu hudbu, meniť hlasitosť, prijať hovor alebo zavesiť hovoru.

3. Monitorovací Režim a Mikrofón ENC: slúchadlá pre FIIL KK2 má monitorovací režim, ktoré môžu zabezpečiť,, že počujete okolité zvuky pri počúvaní hudby, tak, aby nedošlo k strate dôležitých informácií.Tieto dual-mikrofón redukcia šumu technológia s vstavaný mikrofón zátkové chrániče sluchu môže zlepšiť hluku uznanie a prinesie vám lepšie zavolať skúsenosti.

4. Bluetooth 5.2 a Nízku Latenciu Režim: Stačí otvoriť telefón prípade FIIL KK2 do blízkosti telefónu, a budú ľahko spárovať v priebehu 1 sekundy.Pravda, bezdrôtová zátkové chrániče sluchu používať Bluetooth 5.2 a technológie na zlepšenie stability bezdrôtového pripojenia.Tri low-latency režimy (hudba/video/herný režim) môžete prispôsobiť na rôzne situácie a priviesť vás lepší zážitok.

5. Rýchle Nabíjanie a Dlhá životnosť Batérie: Pomocou Typ-C nabíjanie, zníženie hluku zátkové chrániče sluchu pre FIIL KK2 len je potrebné, aby poplatok za 5 minút poskytnúť až 1 hodinu čas prehrávania.Nabíjanie prípade bezdrôtový basy headset drží čo najďalej od úzkosti, aj keď ste ďaleko od domova.S nabíjacím box, môžete sa tešiť 24 hodín počúvania celkom.

Špecifikácia:

Bluetooth verzia: 5.2 Bluetooth

Prenosová vzdialenosť: 10 metrov

Bluetooth audio dekódovanie: AC, SBC

Jeden životnosť batérie: >5 hodín

Extra životnosť batérie nabíjanie pole: >27 hodín

Kapacita batérie: chrániče sluchu (-30mAh) plnenie okno (~500mAh, 3,7 V

Čas nabíjania: slúchadlá asi 50 minút, nabíjanie box 2 hodiny (káblové)

Reproduktor veľkosť: Φ13.1mm na mieru titán-á membrána

Reproduktor frekvenčný rozsah: 15HZ-22 KHZ (BT)

Reproduktor, citlivosť: 123dB SPL(lmW

Farba: šedá

Balenie Zoznam:

Headset pre FIIL KK2*1

Príručka*1

Nabíjací Kábel*1

Poznámka:

1.Vzhľadom na svetelné efekty a strelecké uhly, tam je farebný rozdiel v produkte, prosím pochopiť.

2. Vzhľadom na ručné meranie, je tam tolerancia do veľkosti výrobku.

Štítky: obchod bezdrôtové slúchadlá, bem bluetooth slúchadlá, bluetooth auto handsfree, bambusové bluetooth, bluetooth headphon, vivo tv, ios slúchadlá, mačka headset, headphon, herné slúchadlá slúchadlá.

Napísať recenziu

Šedá FIIL CC 2 KK2 Bezdrôtová 5.2 Slúchadlá TWS Herné Headset Šumu štupľov ENC Slúchadlá Typ-c Slúchadlá

Šedá FIIL CC 2 KK2 Bezdrôtová 5.2 Slúchadlá TWS Herné Headset Šumu štupľov ENC Slúchadlá Typ-c Slúchadlá

Šedá FIIL CC 2 KK2 Bezdrôtová 5.2 Slúchadlá TWS Herné Headset Šumu štupľov ENC Slúchadlá Typ-c Slúchadlá Popis: 1. Prenosné Plnenie Box: Prosím prepnite na PLNÚ funkčnosť prevádzky prostredníctvom APP zažiť viac.Zátkové chrániče sluchu pre FIIL KK2 podporu pre FIIL + APLIKÁCIA, ktorá vám umožní zažiť 15-PÁSMOVÝ ekvalizér

Súvisiace produkty